Labos mamos ir babos

problemele su maistuku buvo kai mazius gime - jis per menesi nepriaugo reikiamo svorio... truko net 100gr iki gimimo svorio (!!!), o kur dar like 700gr???... paaiskejo kad jis neisciulpia pieno

o be to paziurejom kiek gi to pieno pas mane - apie 70ml is abieju krutu t.y. puse reikiamos normos vienam maitinimui.... baisumelis. Klinikose liepe primaitinti. Nuo tol geria mano piena ir primaitinu Aptamil pieneliu. Liudna. Visi ragino "gausinti pieno talpykleles" chalva, arbata su pienu, kakava, kmynais, gera nuotaika bei emocijos, bumbuliuku masazais, "nutraukimais" po maitinimu (keli lasai tik.....). Tai va. Neisciulpe - nenusiminiau, ir ememes pientraukio, su kuriuo kuo geriausiai nutraukdavau. Tarp firmu nesigaudziau ypatingai, ir nusipirkom CB. BET pieno pompa eme ir susluzo. Brangius daiktus vertinu ir saugau. Stai kas pasidare po tikrai atsargaus naudojimo
http://image080.myli...pientraukis.jpg baisu atsiminti

na sakes galvoju... bet tai ne beda. Mes lietuviai - taupi tauta, emiau ir klijuodavau ta "klapono svirtele" kol viena diena pasakiau STOP. Nes kiek gi galima pavojingais klijais zaisti? Neseniai mes del akytes latakiuko atsigulem i ligonine plovimams IR as vel pabandziau duoti kruti

: O kai grizau namo pasiemiau uzmestus Avent antspenius ir iki dabar laimingai be pientraukiu mes maitinames

ir augam augam dideli dideli
Isvados:1.Kokie bebutu pinigai - sunkiai uzdirbti.
2.Tad jei netycia skaitys kokia busima mamyte mano komentara ir pamatys mano suluzusi pientrauki (ATA

) - sutaupys ne tik pinigeliu bet ir nervu.

:
3. Na bet tikrai as ant jo neatsisedau
4. pirkciau nauja, bet neturiu uz ka
5. aciu Dievuliukui viskas gerai!