QUOTE(gyvates_sypsena @ 2012 02 14, 08:21)
Sveika,
Aš pirkau Medela freestyle,tai jis man nerealus ypač todel
1.Yra stimuliacija,to labai prisireikė kai dygo vaikui dantys ir jis valgydavo is kruties kokias 2 min,ko pasekoje sumažėjo pieno,tuomet ijungdavau stimuliaciją kokiom 30min,ir nors tuo momentu pieno nedaug tepritraukdavau,tačiau jau sekančią dieną pieno padaugėdavo,nes pasirodo yra labai svarbu ne tik kiekis išvalgomo pieno,bet ir laikas,kiek tas užtrunka
2.Galima vienu metu nutraukinėti iš abiejų krūtų
3.Turi specialius tvirtinimus prisegti prie liemenėlės skirtos žindymui-laisvų ranku įranga,
nutraukinėju piena vairuodama į darbą ir iš jo,nes dirbu kitame mieste
4.Yra keletas stiprumo režimų stimuliacijai ir nutraukimui
5.Čia kaip kaip ir minusas kaina,bet man jau atsipirko finansiškai per 4 mėn,nes galėjau maitinti tik savo pienu,nereikėjo mišinio jau nekalbant apie kitą naudą
Sugedęs nebuvo,garantija 2 metai
Aš pirkau Medela freestyle,tai jis man nerealus ypač todel
1.Yra stimuliacija,to labai prisireikė kai dygo vaikui dantys ir jis valgydavo is kruties kokias 2 min,ko pasekoje sumažėjo pieno,tuomet ijungdavau stimuliaciją kokiom 30min,ir nors tuo momentu pieno nedaug tepritraukdavau,tačiau jau sekančią dieną pieno padaugėdavo,nes pasirodo yra labai svarbu ne tik kiekis išvalgomo pieno,bet ir laikas,kiek tas užtrunka
2.Galima vienu metu nutraukinėti iš abiejų krūtų
3.Turi specialius tvirtinimus prisegti prie liemenėlės skirtos žindymui-laisvų ranku įranga,
nutraukinėju piena vairuodama į darbą ir iš jo,nes dirbu kitame mieste
4.Yra keletas stiprumo režimų stimuliacijai ir nutraukimui
5.Čia kaip kaip ir minusas kaina,bet man jau atsipirko finansiškai per 4 mėn,nes galėjau maitinti tik savo pienu,nereikėjo mišinio jau nekalbant apie kitą naudą
Sugedęs nebuvo,garantija 2 metai
Sveiki na va šitas ir man atrodo labai geras ir patogus ir kad stimuliuojanti funkcija yra labai gerai...tačiau kaina ogaš didžiulė verčia gerai apsvarstyt gal kartais žadat artimiausiu metu perparduot ar dar jums labai praverčia