sveiki,papildomos membranos gali pirkt is vaiku takas.lt
imetu nuoroda http://www.vaikutaka...a...imas&lng=lt
as turiu medela mini electric ir medela pump in style advanced.Tai lyginant abudu, medela pump in style yra panasesnis i vaiko traukima pienuko is krutines.Jis tinka daznam nutraukinejimui ir dirbancioms.Bet ir kaina atitinkama.Bet ir medela mini electric yra geras.
turejau problemu su krutine, kai gime vaikas, tai naudojausi tik peintruakiu...ir viskas normaliai...
As uz Medela Swing svelnus, nepalyginsi su rankiniu ( turejau Tomee Tipee). Rankinis iskart kraujus paleido, o su elektriniu ir zaizdas issigydziau naudodama silpna traukima
tik vistiek turiu krutis pamaigyt,kad atrast pieno tekejima, taip kad abi rankos buna uzimtos traukimo metu. Ir pieno gamyba nuo jo man nepagausejo na bet man ir vaikelis nepagausino...gal kitoms kitaip.
tik vistiek turiu krutis pamaigyt,kad atrast pieno tekejima, taip kad abi rankos buna uzimtos traukimo metu. Ir pieno gamyba nuo jo man nepagausejo na bet man ir vaikelis nepagausino...gal kitoms kitaip.
Turiu elektrini Medela Swing pientrauki. Pirkau naudota, pati naudojau 2 menesius, veike puikiai, bet dabar sugedo - veikia, bet traukia labai silpnai. Gal kas zinote, del ko taip gali buti ir ka daryti? Ar cia kaltas koks voztuvas, kuri galima pakeisti, ar kas nors rimtesnio? Net neisivaizduoju, kur taiso tokius prietaisus
http://www.pradzia.o...mas-relaktacija
va, gal nereiks ir pientraukio pirkt
va, gal nereiks ir pientraukio pirkt
QUOTE(SviesatamsojE @ 2011 12 17, 18:38)
Sveikos mamytės
Kadangi šiuo klausimu esu visiškai dar "žalia", tai labai lauksiu Jūsų patarimų. Perskaičius visą temą, rinksiuosi elektrinį pientraukį, bet kurį rinktis nežinau Juk jų kelių firmų, kelios rūšys yra. Gal galite pasakyti, kas bandėte bent vieną iš jų, kokie + ir - šių pientraukių, per kiek laiko ištraukia pienuką, kuris labiau tinka mažas krūtines turinčioms:
- AVENT iO UNO
- MEDELA Swing su stimuliacija
- MEDELA Mini Elektric
- MEDELA Mini Elektric plus
Ir labai įdomu, ar patogus yra dvigubas pientraukis, kur iškart vienu metu iš abiejų krūtų traukia pienuką?
Būsiu labai dėkinga už bet kokius pamąstymus
Kadangi šiuo klausimu esu visiškai dar "žalia", tai labai lauksiu Jūsų patarimų. Perskaičius visą temą, rinksiuosi elektrinį pientraukį, bet kurį rinktis nežinau Juk jų kelių firmų, kelios rūšys yra. Gal galite pasakyti, kas bandėte bent vieną iš jų, kokie + ir - šių pientraukių, per kiek laiko ištraukia pienuką, kuris labiau tinka mažas krūtines turinčioms:
- AVENT iO UNO
- MEDELA Swing su stimuliacija
- MEDELA Mini Elektric
- MEDELA Mini Elektric plus
Ir labai įdomu, ar patogus yra dvigubas pientraukis, kur iškart vienu metu iš abiejų krūtų traukia pienuką?
Būsiu labai dėkinga už bet kokius pamąstymus
Sveika,
Aš pirkau Medela freestyle,tai jis man nerealus ypač todel
1.Yra stimuliacija,to labai prisireikė kai dygo vaikui dantys ir jis valgydavo is kruties kokias 2 min,ko pasekoje sumažėjo pieno,tuomet ijungdavau stimuliaciją kokiom 30min,ir nors tuo momentu pieno nedaug tepritraukdavau,tačiau jau sekančią dieną pieno padaugėdavo,nes pasirodo yra labai svarbu ne tik kiekis išvalgomo pieno,bet ir laikas,kiek tas užtrunka
2.Galima vienu metu nutraukinėti iš abiejų krūtų
3.Turi specialius tvirtinimus prisegti prie liemenėlės skirtos žindymui-laisvų ranku įranga,
nutraukinėju piena vairuodama į darbą ir iš jo,nes dirbu kitame mieste
4.Yra keletas stiprumo režimų stimuliacijai ir nutraukimui
5.Čia kaip kaip ir minusas kaina,bet man jau atsipirko finansiškai per 4 mėn,nes galėjau maitinti tik savo pienu,nereikėjo mišinio jau nekalbant apie kitą naudą
Sugedęs nebuvo,garantija 2 metai