As irgi naudojau Avent elektrini
QUOTE(lukaem @ 2009 12 13, 01:14)
as ir naudoju avent pientrauki
ten toks voztuvelis yra,ar kaip ji pavadinti,toks baltas,apvalus
man jis issoka traukiant pieniuka
tiesa,dar buvo 2 atsarginiai,bet jau paskutini idejau
kol naujas,neissoka,bet po kokiu 2-3sav. tampa neimanoma,patraukiu truputi,ir reikia viska atsukti,is naujo pataisyti ta pypsiuka,visa issiterlinu
gal zinot ka daryti?
ten toks voztuvelis yra,ar kaip ji pavadinti,toks baltas,apvalus
man jis issoka traukiant pieniuka
tiesa,dar buvo 2 atsarginiai,bet jau paskutini idejau
kol naujas,neissoka,bet po kokiu 2-3sav. tampa neimanoma,patraukiu truputi,ir reikia viska atsukti,is naujo pataisyti ta pypsiuka,visa issiterlinu
gal zinot ka daryti?
Para6yk atstovams tai jie tau tu vo=tuv4liu atsius nemokamai. Jie berods Limedika
QUOTE(Ferula @ 2009 12 31, 17:23)
Labuka mamoms Prasau patarkit, koki elektrini Medelos pieno nutraukeja pirkt? Nes jau su rankiniu Avent'o ziauriai pavargau Aciu
Lygiai metus su rankiniu Avent Isis nusitraukinėjau, nes mano gražuolytė krūties neėmė . Tikrai geras man jis pasirodė. Tik vožtuvėlius 2 kartus teko naujus pasiimti (gerai, kad naujas buvo, garantija metus galioja),
O pavargau tai ir aš žiauriai. Bet ne dėl pientraukio, manau. Kai pieno daug buvo, gana greit ir lengvai nusitaukdavau. Įdomu, per kiek laiko su elektriniu nusitraukia? aš, su rankiniu, apie 20 min sugaišdavau.
Sveikutes
Noriu jusu patarimo. Siuo metu naudoju Avent rankini pientrauki. Siaip labai sunku prisitraukt pienuko, nes latakeliai siauri ir bega labai maza srovele. tai kokia valanda maigau ta pientrauki kol pritraukiu bent 100 ml. Galvoju isigyt Medela Electric mini. Tai galvoju ar verta Na ar stipriai jis ten traukia idomu
Noriu jusu patarimo. Siuo metu naudoju Avent rankini pientrauki. Siaip labai sunku prisitraukt pienuko, nes latakeliai siauri ir bega labai maza srovele. tai kokia valanda maigau ta pientrauki kol pritraukiu bent 100 ml. Galvoju isigyt Medela Electric mini. Tai galvoju ar verta Na ar stipriai jis ten traukia idomu
QUOTE(Matilduka @ 2010 01 20, 11:52)
Sveikutes
[COLOR=blue] na galeciau pasakyti tik tiek, kad a ji naudoju jau 4 menesiai ir neisivaizduoju kaip be jo buciau:) siaip jsi tikrai geras dalykas, superinis, patikek:) be to jame reguliuojasi greiciai. Pavyzdziui as per 10 min. pritraukiu 150 ml. zinok tikrai verta pirkti:) mes tindi rindi parduotuveje vilniuje mokejome 249 litus, bet nesigailiu ne minutes.
QUOTE(jovitulka @ 2010 01 23, 10:02)
[COLOR=blue] na galeciau pasakyti tik tiek, kad a ji naudoju jau 4 menesiai ir neisivaizduoju kaip be jo buciau:) siaip jsi tikrai geras dalykas, superinis, patikek:) be to jame reguliuojasi greiciai. Pavyzdziui as per 10 min. pritraukiu 150 ml. zinok tikrai verta pirkti:) mes tindi rindi parduotuveje vilniuje mokejome 249 litus, bet nesigailiu ne minutes.
Tikrai galima rasti pigiau
o man akusere grieztai uzdraude naudoti pientrauki, parode kaip teisingai reikia nutraukti piena jeigu reikia seip pasake, kad pamaitini ir nebelieti, nenutraukineji, nebent nori kad dar daugiau pieno butu. o be to labai skauda su pientrauku ir sunku,su rankom kur kas paprasciau
as naudojau avent
Papildyta:
rankini kokius 3 men. paskui vaikas pats pradejo valgyti is kruties, antra karta pirkciau tik elektrini
Papildyta:
rankini kokius 3 men. paskui vaikas pats pradejo valgyti is kruties, antra karta pirkciau tik elektrini
QUOTE(SauLionGe @ 2010 01 26, 17:01)
o man akusere grieztai uzdraude naudoti pientrauki, parode kaip teisingai reikia nutraukti piena jeigu reikia seip pasake, kad pamaitini ir nebelieti, nenutraukineji, nebent nori kad dar daugiau pieno butu. o be to labai skauda su pientrauku ir sunku,su rankom kur kas paprasciau
Bandziau ir su rankom nutraukineti ir su pientraukiu. Su pientraukiu greiciau ir ranku neskauda. Papu taip pat neskauda
sveikutes, as ir naudojau pirma menesi pientrauki,nes maziuke kruties neeme,po menesio pati pradejo valgyt...o naudojau avent rankini, na geras jis, bet kita kart tikrai elektrini pirkciau
As turiu Avent rankini
Ne i tema, kaip jus isiulet vaikam kruti, po keliu menesiu?!? As vargau 2 menesius besiulidama uzkniso! vaikas laimejo gavo buteliuka (P.S. isbandziau visas imanomas priemones)
Ne i tema, kaip jus isiulet vaikam kruti, po keliu menesiu?!? As vargau 2 menesius besiulidama uzkniso! vaikas laimejo gavo buteliuka (P.S. isbandziau visas imanomas priemones)