užkniso mane jau tas avento rankinis pientraukis, pastoviai, ta "knopkytė"iškrenta
Noriu elektriniooooooo
As irgi turejau "Avent" rankini pientrauki, bet isitikinau, kad spausti rankomis is kruties daug efektyviau, paprasciau (ta pati ir akuseres rekomedavo) plius jokiu pientraukio isrankiojimo, sterilizavimo ir vel surankiojimo
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 28, 12:40)
užkniso mane jau tas avento rankinis pientraukis, pastoviai, ta "knopkytė"iškrenta
Noriu elektriniooooooo
Noriu elektriniooooooo
Mane irgi nervas buvo pradejes vienu metu imti, nes knopke buvo pradejusi kritineti Tai pakeiciau ja nauja (buvo prideti dar 2 vnt.) ir visos bedos baigesi
O siaip tai skirtingai visoms - vienoms rankinis geriau, kitoms elektrinis. Drauge turejo elektrini - jai nepatiko, kitoms ziuriu kaip tik atvirksciai
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 28, 00:12)
kristinita mūsų vaikai ta pacia diena gimę
aš savo pientraukiu avent rankini, nesu patenkinta, žiauriai atsibodooooo. Visos kas "paragauja" elektrinio pientraukio mechaninio nebenori
o as neragavusi jo, nenoriu, noriu elektrinio
jaučiu pirksiu ta medelos mini elektric
aciu xde už info
aš savo pientraukiu avent rankini, nesu patenkinta, žiauriai atsibodooooo. Visos kas "paragauja" elektrinio pientraukio mechaninio nebenori
o as neragavusi jo, nenoriu, noriu elektrinio
jaučiu pirksiu ta medelos mini elektric
aciu xde už info
smagu, kad tą pačią jau radau ne vieną vaikiuką, kuris gimė tą pačią dieną kaip maniškis
Na va pagaliau įsigijau tą "medelos" mini elektric pientraukį
Dar tik vieną kartą su juo nusitraukinėjau, tai man vienas didžiausių šio pientraukio minusas tai didelis triukšmas, labai jau burzgia
gerai tai, kad sąnarių neskauda
O nusitraukinėjimo laikas, lygiai toks pat, kaip ir su aventu, nei greičiau nei lėčiau užtrunku apie 20-25 minutes.
Bet tiesa pasakius norėtųsi truputėlio greičiau
Daugiau atsiliepimų parašysiu,kai ilgiau panaudosiu
Dar tik vieną kartą su juo nusitraukinėjau, tai man vienas didžiausių šio pientraukio minusas tai didelis triukšmas, labai jau burzgia
O nusitraukinėjimo laikas, lygiai toks pat, kaip ir su aventu, nei greičiau nei lėčiau užtrunku apie 20-25 minutes.
Aš esu naudojusi AVENT elekrinį ir rankinį.
Žinoma, elektrinis yra daug patogiau, greičiau pienas išsitraukia, gali nustatyti traukimo dažnumą, gali iš karto iš abiejų krūtų (aš naudojau tą patį brangiausia po 2000lt.), o rankiniu gali ištaukti tik iš vieno.
Bet esminio skirtumo nėra. Gumytės iššoka ir iš elektrinio, jei tik dėl to galvojate pirkti elektrinį - tai nepataikėte
Galiu apibendrintai pasakyti, kad kainos skirtumai didžiuliai, o rezultatas tas pats.
Žinoma, elektrinis yra daug patogiau, greičiau pienas išsitraukia, gali nustatyti traukimo dažnumą, gali iš karto iš abiejų krūtų (aš naudojau tą patį brangiausia po 2000lt.), o rankiniu gali ištaukti tik iš vieno.
Bet esminio skirtumo nėra. Gumytės iššoka ir iš elektrinio, jei tik dėl to galvojate pirkti elektrinį - tai nepataikėte
Galiu apibendrintai pasakyti, kad kainos skirtumai didžiuliai, o rezultatas tas pats.
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 28, 22:24)
As turejau medelos maziuka... Nepatiko - butent del to, kad burzgia ziauriai, o rezultatas ne ka geresnis uz aventa, pieno nutraukdavo maziau, nei aventas. Todel nusitraukineju rankiniu, nors ir uzkniso
QUOTE(Rodinka @ 2009 02 11, 16:33)
As turejau medelos maziuka... Nepatiko - butent del to, kad burzgia ziauriai, o rezultatas ne ka geresnis uz aventa, pieno nutraukdavo maziau, nei aventas. Todel nusitraukineju rankiniu, nors ir uzkniso
Aš irgi grįžau prie rankinio tikrai tas mini elektric niekam tikęs
QUOTE(Emerencija @ 2009 01 28, 23:24)
Emerencija, kur pirmai ta mini meledos pientrauki??Kokia kaina???
O gal kas naudojate Medelos Swing elektrinį?
O Avent elektrinis kaip burzgia, l.garsiai?
O Avent elektrinis kaip burzgia, l.garsiai?