Ingulik, jei nusprestum Avent ISIS pirkti, tai tuo paciu yra ir specialiu indeliu, berods Avent Via vadinasi. As juos turejau, tai man labai patiko. Is pradziu pienukui naudojau, o po to ir pradejus primaitinti labai sauniai dazovynes uzsaldydavau ir tikslu kieki zinojau.
[/quote]
As jau nupirkau ISIS su indeliais. Tikrai geras daiktas. Ir svarbiausia, kad is ju galima maitinti. Tai tikrai nebus vyrui vargo, kai as isvaziuosiu
QUOTE(evatali2 @ 2009 11 12, 10:19)
Naudojau Avent ISIS rankini . Mane jis puikiai tenkino, tai kito nei ieskojau, nei bandziau
as taip pat toki naudoju super duper
as pirkau Avent elektrini, tikrai super daiktas labai patenkinta esu juo, rekomenduociau ir kitom
As jau nupirkau ISIS su indeliais. Tikrai geras daiktas. Ir svarbiausia, kad is ju galima maitinti. Tai tikrai nebus vyrui vargo, kai as isvaziuosiu
[/quote]
Na del maitinimo is ju, tai as nebuciau tokia tikra , pabandyciau pati pamaitinti pries vyrui palikdama nes mano princesei Avent "soskutes" visiskai nepatiko, negerdavo is ju - naudojom kitos firmos...
[/quote]
Na del maitinimo is ju, tai as nebuciau tokia tikra , pabandyciau pati pamaitinti pries vyrui palikdama nes mano princesei Avent "soskutes" visiskai nepatiko, negerdavo is ju - naudojom kitos firmos...
as irgi turiu avent isis pientrauki, bet man jis pats siaip sau nors kito nebandziau... bet tai kad jis transformeris man labai patinka.
Mamytes, gal kuri naudojate Avent isis elektrini pientrauki? Ar garsiai jis veikia? Ar imanoma nakti naudoti nepazadinant kitu seimos nariu?
Man tai nei vienas pientraukis, kiek bandziau, geriau uz Medela Mini Electric pieno neistrauke- tikrai rekomenduoju, ypac toms, kuriu pieno latakeliai siauri ir pienelis silpnai bei sunkiai teka:super !
As AVENT turiu, tik ne elektrini, o paprasta. Labai juo patenkinta
As tik uz AVENT rankini
QUOTE(Ditele @ 2009 11 18, 12:18)
Man tai nei vienas pientraukis, kiek bandziau, geriau uz Medela Mini Electric pieno neistrauke- tikrai rekomenduoju, ypac toms, kuriu pieno latakeliai siauri ir pienelis silpnai bei sunkiai teka:super !
pasisakau uz Medela