Gal galetumet man nesusipratelei paaiskinti, kuo skiriasi sitie pientraukiai :
1.
2.
3.
4.
skiriasi dezutes, buteliukai rodos skiriasi , bet visi jie AVENT ISIS rankiniai.. Kuris is situ geresnis?
Naudojau Nuk ir Avent. Aš už Avent. Gerai pompuodavo, patogus toks
As naudojau Avent rankini, bet paskui sesyte paskolino Avent elktrini tai nera ka lyginti su ranginiu
Pienuka nutraukdavau per pusvalandi, nors jo buvo labai daug zodziu, nepakeiciamas dalykas buvo
Pienuka nutraukdavau per pusvalandi, nors jo buvo labai daug zodziu, nepakeiciamas dalykas buvo
QUOTE(Renata supermama @ 2009 10 17, 00:43)
Naudojau Avent Isis. Gero ispūdžio tikrai nepaliko... Ypatingai plovimas... Aš kažkaip vis pamesdavau tokį mažiuką vožtuviuką bedžiovindama pientraukio dalis. Neturėjau sterilizatoriaus. Išplautą pientraukį nusausinti praktiškai neįmanoma, nes raitytas suraitytas, gera terpė bakterijos kauptis.
Nu matai kiek zmoniu tiek nuomoniu, net sunku apsispresti tai reikia gal i kokia indaplove ji det
Man drauge paskolino Avent ISIS rankini. Kadangi pienelio nera labai daug, nesiskundziu. Patogus, gerai pieneli istraukia ;]
QUOTE(Ingrida114 @ 2009 10 21, 11:26)
Aš taip pat naudojau Avent Isis ir man labai patiko . Neįsivaizduoju ką būčiau dariusi be jo
Man irgi jis patiko...geras ir reikalingas daiktas...
mano Aventas puikiai atitarnavo,o tikrai ilgai naudojau,dar ir draugei pravertė, gerai pompavo,tikrai,bet vat tas cypimas pompuojant kartais užknizdavo,gal čia tik man taip papuolė
naudojam Tommee Tippee ir negalim atsidziaugt, tik trys detales, neuzsiknisu plaudama tikrai ir piena gerai istraukia, 10 minuciu uztrunku
Labas visiems.
Planuoju pirki pentrauki, nes teks vazineti egzamenus laikyti i Vilniu O kas gali pasakyti kiek buteliuku reikia arba indeliu pienui, kad uztektu dienai vaikuciui iki 6 men? As pirma visa laika maitinau, tai neisivaizduoju su buteliukais kaip buti
Planuoju pirki pentrauki, nes teks vazineti egzamenus laikyti i Vilniu O kas gali pasakyti kiek buteliuku reikia arba indeliu pienui, kad uztektu dienai vaikuciui iki 6 men? As pirma visa laika maitinau, tai neisivaizduoju su buteliukais kaip buti
Turėjau NUK, tikrai nevertas dėmesio
Turejau Bebe One elektrini - super daiktas be jo kaip be ranku