Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

Visų darbeliai fantastiški 4u.gif thumbup.gif metrikiukas tai visai nėra žodžių blink.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif wub.gif tik dabar dar klausimėlis: kur galima rasti tuos nuostabius vaikiškus zodiako ženklus? na tiesiog sužavėjo wub.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
Reska - man regis siuvinėk tolyn. Man atrodo, kad tas darbelis ir turi būti ant baltos spalvos, nepriklausomai, kad yra siuvinėjimo ir baltais siūlais. Ant baltos medžiagos jis tiesiog atrodys iškilmingiau ir subtiliau nei ant bet kokios kitos spalvos. Na bet čia mano nuomonė... ax.gif

Cacuk - įdomi metriko versija, ir didelė smile.gif Puiku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ego @ 2009 02 04, 19:38)
Va tokius aš darau žuvytę (jau padaryta) ir avinuką (baiginėjamas). Noriu paklausti tas backstitch'as tau iš karto neatrodė kaip skaitmenis vaizdas? Man atrodė, jau ruošiausi ardyti ir apvalinti, bet nekaip atrodė. O dabar jau akis įprato ir viskas thumbup.gif .
Žinai siuvinėjau ir galvojau, ką dėti, buvo mintis vardą ir šone zodiako ženklą. Dabar apsistojau tik ties zodiako ženklu.
Kai įrėminsi būtinai pasirodyk.

butinai savo pasirodyk bigsmile.gif idomu butu pamatyti ir kitokius zodiakus thumbup.gif Bachstitch'as man abai pagyvino vaizda, visai kitaip atrodo... o kas liecia kampuotuma - net nebuvau sugalvojusi kad ji keisti, nes schemoje labai super atrodo rolleyes.gif

QUOTE(čiolė @ 2009 02 04, 19:43)
CHERA, SUPERINIAI DARBAI  thumbup.gif :

Aciukas tongue.gif

QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 04, 20:23)
Labai įdomus ir nematytas bigsmile.gif

manau kai isiremins tai bus labai grazus darbas nes man sis darbelis dabar jau mielas wub.gif

QUOTE(*dano_mama* @ 2009 02 04, 21:08)
Chera tikrai saunus darbeli ir tokie nematyri  wub.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

aciuks.gif pasirodysiu kai ireminsiu

QUOTE(Ego @ 2009 02 04, 21:23)
Nors ne Chera, bet atsakysiu blush2.gif
Aš pati ėmiau iš čia: lela.gallery.ru, ten yra: šaulys, avinas ar tai ožiaragis (greičiausiai avinas pagal ragus blush2.gif ), mergelė, svarstyklės, skorpionas, žuvys ir vandenis.

i sita psl negalima ieiti sad.gif as turiu tik viena sauli (kazkur radau net nepamenu) - noreciau is tos serijos ir kriksto dukrai, bei duktereciai issiuvineti po zodiaka.... Gal kuri galetu man pagelbeti ir imesti kiek turi siu zodiaku diana.budriene@gmail.com... didelid dekui butu 4u.gif arba pasakyti kai rasti tas schemutes
Atsakyti
ir as idedu savo pirmuosius darbelius
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 02 04, 22:04)
butinai savo pasirodyk  bigsmile.gif  idomu butu pamatyti ir kitokius zodiakus  thumbup.gif

Būtinai parodysiu. Bet manau tu greičiau parodysi savo įrėmintą smile.gif (nes prisėdu tik vakarais ir labai trumpam blush2.gif ).
Esu mačiusi tik čia http://lela.gallery....eature=mainlist (man atrodo reikia prisiregistruoti, kad matyti ax.gif ). Jei nesimato, galiu atsiųsti, bet turiu tik aviną, vandenį ir žuvis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 04 vasario 2009 - 21:24
atsiprasau uz dideli formata
http://public.fotki....i/p1010497.html
Atsakyti
Chera tikrai čia yra, bet tik keli zodiako ženklai http://lela.gallery....eature=mainlist (ir prisiregistruot reikia norint matyti ax.gif ). Jei nesi prisiregistravus galiu atsiųsti ryt aš, nes ir pati iš ten išsitraukiau. Parašyk į až. bigsmile.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 02 04, 22:50)
Chera  tikrai čia yra, bet tik keli zodiako ženklai http://lela.gallery....eature=mainlist  (ir prisiregistruot reikia norint matyti ax.gif ). Jei nesi prisiregistravus galiu atsiųsti ryt aš, nes ir pati iš ten išsitraukiau. Parašyk į až.  bigsmile.gif  ax.gif

lyg ir esu prisiregistaravusi,bet nepamenu slaptazodzio doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 04, 20:35)
Na bet čia mano nuomonė...  ax.gif

Ačiū 4u.gif , laukiau būtent tokios dar nors vienos nuomonės biggrin.gif , nes taip nenoriu ardyt ar siuvinėt ant kitos medžiagos doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 04, 23:26)
Ačiū  4u.gif , laukiau būtent tokios dar nors vienos nuomonės  biggrin.gif , nes taip nenoriu ardyt ar siuvinėt ant kitos medžiagos  doh.gif  lotuliukas.gif

na man graziau butu ant tamsesnes kanvos... kad dabar tos baltos gelytes visai nesimato g.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti