Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Klajokle @ 2009 01 25, 16:11)
Issiuvinejau ir as medeli  biggrin.gif  ir netik.Tik neiseina graziau nufotkint  g.gif

Labai fani, ypač tie paukštukai. wub.gif
Atsakyti
help, gal kuri susidurete ir zinote kur rasti siuos siulus?gal imanoma juos i dmc pervesti? 4u.gif

ATALIE (Coton) : Fougère - 5 m
ATALIE (Coton) : Poudre - 5 m
ATALIE (Coton) : Sultane - 10 m

busiu labai dekinga atsakiusioms 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Čerčikas @ 2009 01 25, 17:58)
help, gal kuri susidurete ir zinote kur rasti siuos siulus?gal imanoma juos i dmc pervesti? 4u.gif

Aš Atalie siūlus perku

čia

Atsiunčia per savaitę ir nereikia už siuntimą mokėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 01 25, 14:40)
Aš vakar kaip tik rinkausi, ar tą tamsų paveikliuką su žuvytėm siuvinėti ar kitą šviesų:
http://picasaweb.goo...430282707766290
Kadangi tamsiai mėlynos medžiagos neturiu, tik žydrą, tai ir pasirinkau šviesų akvariumą. Tik, deja, schema nelabai gera.

o gal butu galima abieju akvariumu schemutes i justcolalt@gmail.com blush2.gif ax.gif 4u.gif buciau dekinga rolleyes.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Pumpurėli, Reska,
kaip dailu wub.gif wub.gif
Atsakyti
Darbo kaina priklauso ir nuo jo sudetingumo. Vidutiniskai kryziuko kaina 3-5 centai su medziagomis. Bet maziau 3 cnt. nesiuvineciau. Dar galima pasiziureti kiek tas darbas uzims valandu. Ir nusistatyt prioritetus pagal tai. Bet viskas priklauso nuo kliento:) As esu pardavusi viena, bet brangiai. Bet mano kliente buvo amerikos lietuve ir kaina pati pasiule:)
Atsakyti
QUOTE(giege @ 2009 01 25, 13:40)
Aš vakar kaip tik rinkausi, ar tą tamsų paveikliuką su žuvytėm siuvinėti ar kitą šviesų:
http://picasaweb.goo...430282707766290
Kadangi tamsiai mėlynos medžiagos neturiu, tik žydrą, tai ir pasirinkau šviesų akvariumą. Tik, deja, schema nelabai gera.

labai gražu smile.gif gal galima būtų schemelę gaut? 4u.gif smile.gif) katrele@walla.com
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 01 25, 18:49)
Aš Atalie siūlus perku

čia

Atsiunčia per savaitę ir nereikia už siuntimą mokėti  4u.gif

Radau tam puslapyje melyno lino, tik nesuprantu koki aidos numeriuka jis cia atitinka ir ar man uztektu tokio gabaliuko.

Toiles à broder Madame la Fée
Lin 12 fils "Océan Glacial Arctique"

mano paveikslas mazdaug 300 ant 150 kryziuku.

Is kart dekoju uz pagalba ir atsakyma 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 25, 19:13)
Radau tam puslapyje melyno lino, tik nesuprantu koki aidos numeriuka jis cia atitinka ir ar man uztektu tokio gabaliuko.

Toiles à broder Madame la Fée
Lin 12 fils "Océan Glacial Arctique"

mano paveikslas mazdaug 300 ant 150 kryziuku.

Is kart dekoju uz pagalba ir atsakyma  4u.gif

Lin 12 fils tai 32 count linas, siuvinejant per 2 siulus bus kaip Aida 16.
300x150 uzims apie 48x24cm (siuvinejant per 2 siulus). Dar nepamirsk palikti vietos aplinkui reminimui.
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 25, 20:27)
Lin 12 fils tai 32 count linas, siuvinejant per 2 siulus bus kaip Aida 16.
300x150 uzims apie 48x24cm (siuvinejant per 2 siulus). Dar nepamirsk palikti vietos aplinkui reminimui.

aciu uz issamu atsakyma 4u.gif
Atsakyti
noriu pasitikslint. Kuo didenis Aidos skaičiukas, tuo jinai smulkesnė? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 25, 21:52)
noriu pasitikslint. Kuo didenis Aidos skaičiukas, tuo jinai smulkesnė?  4u.gif

Taip mirksiukas.gif
Atsakyti