Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 04, 16:43)
Turėjau ''malonumą'' prisiminti metalizuotą siūlą  blink.gif , jau kaip lėtai ir sunkiai man sekėsi blush2.gif . Pradėjau galvot apie kondicionierių siūlam, sako lengviau siuvinėt, gal kuri mėginot?

o taip, metallicas doh.gif dėl jo į ligoninę atsiguliau net doh.gif man labiausiai padėjo kilpelės užrišimas ant adatos (pas Aušrinę puslapyje kur yra parodyta). Bet tavo šidrutė labai gražiai atrodo wub.gif
Atsakyti
Na va baigiau vakar gyvūninį metriką bigsmile.gif Rytoj vešiu rėminti... biggrin.gif 4u.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 02 04, 18:10)
cia mano dukrytei i kambari  wub.gif  jos zodiako zenklas. Dar nesugalvojau ar siuvineti gimimo data ir jos varda... ar nedeti uzrasu?  g.gif  dar reikia zolei backstitch'o 

Va tokius aš darau žuvytę (jau padaryta) ir avinuką (baiginėjamas). Noriu paklausti tas backstitch'as tau iš karto neatrodė kaip skaitmenis vaizdas? Man atrodė, jau ruošiausi ardyti ir apvalinti, bet nekaip atrodė. O dabar jau akis įprato ir viskas thumbup.gif .
Žinai siuvinėjau ir galvojau, ką dėti, buvo mintis vardą ir šone zodiako ženklą. Dabar apsistojau tik ties zodiako ženklu.
Kai įrėminsi būtinai pasirodyk.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 04 vasario 2009 - 18:52
QUOTE(cacukas @ 2009 02 04, 18:32)
Na va baigiau vakar gyvūninį metriką  bigsmile.gif Rytoj vešiu rėminti...  biggrin.gif  4u.gif

čia pati taip sumąstei, ar dalyvavai kokiam RR'e? labai originaliai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
CACUKAS , CHERA, SUPERINIAI DARBAI thumbup.gif thumbup.gif Abiems po balioną dovanų 4u.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 02 04, 19:41)
čia pati taip sumąstei, ar dalyvavai kokiam RR'e? labai originaliai atrodo  thumbup.gif

Pati sumasčiau. savo vaikui norėjau didelio metriko, bet internete didelių metrikų gražių neužtikau. Taigi, sumaniau kažką tokio padaryti, o Sandrul atsiuntė gausybę schemų, teko tik pačiai viską susireguliuoti, kur kas bus. Na siuvinėjimas truko apie 100 valandų... ax.gif
Atsakyti
cacukas darbas labai grazus ir svarbiausia dar nematytas 4u.gif nu tie gyvuniukai tai nuostabus bigsmile.gif as drauges leliui prisizadejau metrika padaryti tai galvoju kaska gal tokio blush2.gif o gyvuneliu shemuciu negali pameteti blush2.gif nu tikrai labai grazu 4u.gif 4u.gif 4u.gif thumbup.gif linagaliauskiene@inbox.lt butu dyyyyydeliausias aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo masiniukas: 04 vasario 2009 - 19:21
Cacuk, gražus metrikiukas, šriftas labai patiko thumbup.gif
Kokia spirgiukė gimė tavo dukrytė wub.gif
QUOTE(Chera @ 2009 02 04, 17:10)
cia mano dukrytei i kambari  wub.gif  jos zodiako zenklas

Labai įdomus ir nematytas bigsmile.gif parodyk, jei turi, kaip atrodo Jautis iš tos pačios serijos g.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 02 04, 21:02)
Pati sumasčiau. savo vaikui norėjau didelio metriko, bet internete didelių metrikų gražių neužtikau. Taigi, sumaniau kažką tokio padaryti, o Sandrul atsiuntė gausybę schemų, teko tik pačiai viską susireguliuoti, kur kas bus. Na siuvinėjimas truko apie 100 valandų...  ax.gif

ar galeciau ir as gauti tu gyvuneliu schemutes? a.balcetyte@gmail.com
Atsakyti
cacuk puikus darbelis wub.gif
Atsakyti
Chera ,cacukas tikrai saunus darbeli ir tokie nematyri wub.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sandrulia @ 2009 02 04, 20:23)
Labai įdomus ir nematytas bigsmile.gif parodyk, jei turi, kaip atrodo Jautis iš tos pačios serijos g.gif

Nors ne Chera, bet atsakysiu blush2.gif
Aš pati ėmiau iš čia: lela.gallery.ru, ten yra: šaulys, avinas ar tai ožiaragis (greičiausiai avinas pagal ragus blush2.gif ), mergelė, svarstyklės, skorpionas, žuvys ir vandenis.
Daugiau pas nieka nebuvau mačiusi tokių schemų. Ai dar pas kažką buvau užtikusi angeliukus su zodiako ženklais (bet irgi ne visi zodiako ženklai buvo).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ego: 04 vasario 2009 - 20:25