Tiesiog3, tiesiog bedi per 2 skylutes, gerojoj pusėj bedi adatą, gerojoj pusėj ir ištrauki. O kai su lankeliu bedi gerojoj, o ištrauki blogojoj ir atvirkščiai.
Siuvinėju visad su lankeliu ir per dvi skylutes, sunkiau pradžioje kol medžiaga kieta, nuo tokio siuvinėjimo mano adatos visos įlinkusios , bet kitaip nenoriu siuvinėt. Jei tenka kokią smulkmenėlę be lankelio siuvinėt, tai tada labai lėtai juda reikalai
Turėjau ''malonumą'' prisiminti metalizuotą siūlą , jau kaip lėtai ir sunkiai man sekėsi . Pradėjau galvot apie kondicionierių siūlam, sako lengviau siuvinėt, gal kuri mėginot?
Turėjau ''malonumą'' prisiminti metalizuotą siūlą , jau kaip lėtai ir sunkiai man sekėsi . Pradėjau galvot apie kondicionierių siūlam, sako lengviau siuvinėt, gal kuri mėginot?
QUOTE(Chera @ 2009 02 04, 18:10)
cia mano dukrytei i kambari jos zodiako zenklas. Dar nesugalvojau ar siuvineti gimimo data ir jos varda... ar nedeti uzrasu? dar reikia zolei backstitch'o
Toks nematytas As ir taip ir taip ziuriu, kad man atrodo ir taip ir taip butu grazu o del uzrasu prie paveiksliuko, tai man ne prie visu grazu, o prie sio man atrodo visai tiktu
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 04, 16:43)
Kiek bandžiau, DMC Metallic'ui visiškai vienodai, ar su kondicionierium, ar be
QUOTE(naatiux @ 2009 02 04, 12:54)
Sveiki, maciau, kad turit visa dezute ivairiu spalvu siulu, bet taip tvarkingai viskas sudeta, kur isigijot toki rinkinuka ir as lb noreciau, nes pas mane siulu balaganas
Čia reikia atskirai dėžutę nusipirkti, atskirai susipirkti siūlus, juos suvynioti ant laikiklių ir susidėti Vat taip ir gaunasi dėžutė su siūlais
Paukščiuk - metalikas yra tikras vargas, žinau, siuvinėjau, ir nieks nepadės deja...
Ačiū, merginos už mano darbelio įvertinimą
Nuraminot mane, neišlaidausiu
Pumpurėli, o man pirmosios nuotraukos nerodė
Pumpurėli, o man pirmosios nuotraukos nerodė
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 04, 17:39)
Paukščiuk, gal gali iš toliau savo darbelį parodyti, na visą vaizdą. Aš jį kaip tik esu pradėjusi, bet ant balto lino. Tai jau kelinta diena parinuos, kad man negražu, nesimato nieko, nes gėlytės tai baltos, o balta ant balto . Nu žodžiu, reik keisti arba paveikslėlį (kurio kito nerandu), arba medžiagą. O beje, kokios spalvos tavoji aida? Ir dar...kaip tu gali ant ištemptos medžiagytės durti per 2 skylutes? Medžiaga atsileidžia, ania?
QUOTE(Reska @ 2009 02 04, 17:59)
Paukščiuk, gal gali iš toliau savo darbelį parodyti, na visą vaizdą. Aš jį kaip tik esu pradėjusi, bet ant balto lino. Tai jau kelinta diena parinuos, kad man negražu, nesimato nieko, nes gėlytės tai baltos, o balta ant balto . Nu žodžiu, reik keisti arba paveikslėlį (kurio kito nerandu), arba medžiagą. O beje, kokios spalvos tavoji aida? Ir dar...kaip tu gali ant ištemptos medžiagytės durti per 2 skylutes? Medžiaga atsileidžia, ania?
Jis nėra pilnai baigtas , tik pradėjusi ir labai stipriai nervinausi , nes nieko nesimatė . Aš ant ecru, 16 Aidos siuvinėju. Kai išsisiuvinėjo žali atspalviai ir galiausiai auksinė, pasirodė visas grožis, galutinį tašką padėjo MH karoliukai . Dabar darbu labai patenkinta
Tik fotkint gerai nemoku
Visai gerai matosi, aš neardyčiau, jis toks pastelinis ir turi būti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 04, 18:20)
Visai gerai matosi, aš neardyčiau, jis toks pastelinis ir turi būti
Sakai
Man ir reikėjo, kad būtų ant baltos medžiagėlės, bet kažkodėl nepatinka. Jei rezultatu būsiu nepatenkinta, nebebus laiko kitą siuvinėt . Na iki ryto dar pagalvosiu. Kaip sakoma rytas už vakarą protingesnis