Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

Tiesiog3, tiesiog bedi per 2 skylutes, gerojoj pusėj bedi adatą, gerojoj pusėj ir ištrauki. O kai su lankeliu bedi gerojoj, o ištrauki blogojoj ir atvirkščiai.
Atsakyti
Siuvinėju visad su lankeliu ir per dvi skylutes, sunkiau pradžioje kol medžiaga kieta, nuo tokio siuvinėjimo mano adatos visos įlinkusios blush2.gif , bet kitaip nenoriu siuvinėt. Jei tenka kokią smulkmenėlę be lankelio siuvinėt, tai tada labai lėtai juda reikalai doh.gif

Turėjau ''malonumą'' prisiminti metalizuotą siūlą blink.gif , jau kaip lėtai ir sunkiai man sekėsi blush2.gif . Pradėjau galvot apie kondicionierių siūlam, sako lengviau siuvinėt, gal kuri mėginot?

user posted image
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 02 04, 15:52)
Ka siuvineji dabar?  bigsmile.gif

cia mano dukrytei i kambari wub.gif jos zodiako zenklas. Dar nesugalvojau ar siuvineti gimimo data ir jos varda... ar nedeti uzrasu? g.gif dar reikia zolei backstitch'o blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 02 04, 18:10)
cia mano dukrytei i kambari  wub.gif  jos zodiako zenklas. Dar nesugalvojau ar siuvineti gimimo data ir jos varda... ar nedeti uzrasu?  g.gif  dar reikia zolei backstitch'o  blush2.gif

Toks nematytas wub.gif thumbup.gif As ir taip ir taip ziuriu, kad man atrodo ir taip ir taip butu grazu smile.gif o del uzrasu prie paveiksliuko, tai man ne prie visu grazu, o prie sio man atrodo visai tiktu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 04, 16:43)
Turėjau ''malonumą'' prisiminti metalizuotą siūlą  blink.gif , jau kaip lėtai ir sunkiai man sekėsi blush2.gif . Pradėjau galvot apie kondicionierių siūlam, sako lengviau siuvinėt, gal kuri mėginot?

Kiek bandžiau, DMC Metallic'ui visiškai vienodai, ar su kondicionierium, ar be biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(naatiux @ 2009 02 04, 12:54)
Sveiki, maciau, kad turit visa dezute ivairiu spalvu siulu, bet taip tvarkingai viskas sudeta, kur isigijot toki rinkinuka ir as lb noreciau, nes pas mane siulu balaganas biggrin.gif

biggrin.gif Čia reikia atskirai dėžutę nusipirkti, atskirai susipirkti siūlus, juos suvynioti ant laikiklių ir susidėti smile.gif Vat taip ir gaunasi dėžutė su siūlais smile.gif

Paukščiuk - metalikas yra tikras vargas, žinau, siuvinėjau, ir nieks nepadės deja...

Ačiū, merginos už mano darbelio įvertinimą 4u.gif
Atsakyti
Nuraminot mane, neišlaidausiu

Pumpurėli, o man pirmosios nuotraukos nerodė unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 04, 17:39)

Paukščiuk, gal gali iš toliau savo darbelį parodyti, na visą vaizdą. Aš jį kaip tik esu pradėjusi, bet ant balto lino. Tai jau kelinta diena parinuos, kad man negražu, nesimato nieko, nes gėlytės tai baltos, o balta ant balto doh.gif . Nu žodžiu, reik keisti arba paveikslėlį (kurio kito nerandu), arba medžiagą. O beje, kokios spalvos tavoji aida? Ir dar...kaip tu gali ant ištemptos medžiagytės durti per 2 skylutes? Medžiaga atsileidžia, ania?
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 04, 17:59)
Paukščiuk, gal gali iš toliau savo darbelį parodyti, na visą vaizdą. Aš jį kaip tik esu pradėjusi, bet ant balto lino. Tai jau kelinta diena parinuos, kad man negražu, nesimato nieko, nes gėlytės tai baltos, o balta ant balto  doh.gif . Nu žodžiu, reik keisti arba paveikslėlį (kurio kito nerandu), arba medžiagą. O beje, kokios spalvos tavoji  aida? Ir dar...kaip tu gali ant ištemptos medžiagytės durti per 2 skylutes? Medžiaga atsileidžia, ania?

Jis nėra pilnai baigtas blush2.gif , tik pradėjusi ir labai stipriai nervinausi doh.gif , nes nieko nesimatė blink.gif . Aš ant ecru, 16 Aidos siuvinėju. Kai išsisiuvinėjo žali atspalviai ir galiausiai auksinė, pasirodė visas grožis, galutinį tašką padėjo MH karoliukai wub.gif . Dabar darbu labai patenkinta blush2.gif
user posted image

user posted image

Tik fotkint gerai nemoku doh.gif
Atsakyti
O va maniškis. Reiks tikriausiai ardyt ir dažyt medžiagytę lengvai rusvai.

user posted image
Atsakyti
Visai gerai matosi, aš neardyčiau, jis toks pastelinis ir turi būti
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 04, 18:20)
Visai gerai matosi, aš neardyčiau, jis toks pastelinis ir turi būti

Sakai ax.gif
Man ir reikėjo, kad būtų ant baltos medžiagėlės, bet kažkodėl nepatinka. Jei rezultatu būsiu nepatenkinta, nebebus laiko kitą siuvinėt blush2.gif . Na iki ryto dar pagalvosiu. Kaip sakoma rytas už vakarą protingesnis bigsmile.gif
Atsakyti