Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(kiskiene @ 2009 02 02, 22:24)
o as kai ka baigineju is pauksciuko kolekcijos...tikiuosi, nepyks, kad jos schemomis naudojuosi, bet kad jau baisiai geru turi prikaupusi:)))

O ko čia pykt, juk jos ne mano, o 'pasiskolintos' iš intiko blush2.gif Lauksim pasirodant 4u.gif

ruci super dėžutė žiūrisi 4u.gif
Atsakyti
Ruci, pasakiško grožio dėžutė wub.gif O kaip pritvitrinai siuvinį prie dėžutės g.gif Ir pati dėžutė tokia įdomi, gal ją tėtis ir pagamino bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo milka@: 03 vasario 2009 - 11:07
Atsimenu, kazkas nezinojo, kaip galima apskaiciuoti savo darbo pardavimo kaina. Visai netycia aptikau toki saita, manau jum bus idomu paziureti kainas smile.gif
http://www.veliksar....ua/gal.php?id=2
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 02 02, 18:19)
Safira023, va dar viena kaimynka atsirado  drinks_cheers.gif  biggrin.gif

Labai laba... clap.gif drinks_cheers.gif
Atsakyti
Peržiūrėjau Vilenos_snow nuorodą ir ten radau vieną paveiksliuką, kurį norėčiau kada nors išsisiuvinėt.... ax.gif blush2.gif Gal kuri nors galit patart, kur rast jo schemą?... http://www.veliksar....bs2/derwen2.jpg
Atsakyti
Pritariu, kad dezute grazi. Man irgi idomu, kaip ten kas prilipdyta ir su kuo:)
Vilena klausimas buvo siek tiek kitoks - kaip apskaiciuoti, kiek tavo darbas vertas. Cia klausiau kada vienos forumo dalyves, tai ji pasake kad is akies mazdaug. O as jei siuvineciau klientui, tai visvien tureciau pasakyt kad suma bus tarkim 100-150 lt. ar ne? Na bet jau zinau kaip skaiciuot, nors tik viena darba esu pardavusi.
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 02 03, 11:14)
Štai kas gavosi iš avytės (su tėtės pagalba blush-anim-cl.gif)...

puikiai atrodo thumbup.gif labai gerą vietą avytei suradai wub.gif
man klausimas, kaip ir milkai, kilo - iš kur tokia originali dėžutė?
Atsakyti
Ačiū visoms už komplimentus aciuks.gif 4u.gif Dėžutė nuo mano vaikystės likus blush2.gif O pats darbas ant jos priklijuotas visą plotą dengiančia lipnia dvipuse plėvele. Vėliau gal iš arčiau nufotografuosiu, jei kam įdomu bus.
O dabar va ką baiginėju -
user posted image
Atsakyti
merginos, atsiprasau - kazkada klausiau bet netycia pratriniau kontaktus doh.gif

gal galite padeti surasti Burda Moden zurnala uz 1995 metus, 5 Nr, 162 psl su schema? 4u.gif

busiu labai dekinga uz pagalba ar bet kokia info i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(ruci @ 2009 02 03, 15:38)
O dabar va ką baiginėju -
user posted image

as noreciau paklausti, ar cia yra siuvinejimui skirtas linas?..
Atsakyti
Ruci, dėžutė nuostabi. Ir labai įdomu, kas čia dabar bus per darbelis? Toks mažutis... biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(krapstaliuke @ 2009 02 03, 15:39)
as noreciau paklausti, ar cia yra siuvinejimui skirtas linas?..
Žinok, nežinau, krapstaliuke. Radau pas mamą užlikusio... Manau, kad ne siuvinėjimui skirtas, nes į bulvių maišą panašus... hihihi.gif

giluze, dar tiksliai nežinau, kas iš tų fėjų gausis... g.gif
Atsakyti