Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

as tai negalecau tiek laiko laikytu stalciuje neiremintu darbelu smile.gif
kai pabaigiu ka siuvineti su vyru is karto begam rinkti remu o tada laukiam nesulaukiam kad bus darbelis iremintas...o tada lekiam namo ir sienon kalam vini
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 30, 15:24)

laukine, woooooow  bigsmile.gif  blink.gif kike laiko kryziuoji jau?  bigsmile.gif

QUOTE(Rne @ 2009 01 30, 15:34)
laukine, wow ir dar ant lino - jei neklystu, tokio didumo - pagarba  ploja.gif  clap_1.gif  first.gif

dekui uz pagyras blush2.gif

kryziavoju sita senai, bo i tarpus dar smulkesnius apsiimu siuvineti. jau norisi sita pribaigti, tai sakiau jau dabar tik sita ir varysiu cool.gif iki galo biggrin.gif

cia kanva blush2.gif ant lino pabijojau blush2.gif
Atsakyti
sapnu salis, as tave dar karta pataisysiu, ten ne "darbeliai" kaip tu sakai, o TIKRI DARBAI doh.gif thumbup.gif thumbup.gif ir tikrai nera uz ka dekoti, nes fantastiski darbai wub.gif

laukine, parodyk ir kitus darbus savo, a? blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(libaja @ 2009 02 02, 12:37)
O šaip kaip lietuviškai tie daiktukai vadinasi? Ar tiesiog  adatinės?  g.gif Kalbininkai siūlo 'keistakampės'...

O gal smeigtukinės. g.gif
Atsakyti
Rodausi savo antraji darbeli blush2.gif
Nuotraukyte gavosi labai tamsi,reminau pati ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Reska @ 2009 02 02, 12:31)
sapnu_salis, lupti tave reikia, kad tokius paveikslus slėpei stalčiuje  mirksiukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nelupkit blush2.gif

Del tu adatiniu (biscornu), tai man atrodo vadinkit kaip kam iseina, nes jau kai kalbinikai ka pasiulo, tai man jau net juoktis nebesinori g.gif Is tokio pavadinimo, tai ilgai reiktu galvot kokia daikto paskirtis, ir turbut vis tiek nepavyktu suvokti tongue.gif
Atsakyti
Radau ieškotą kažkurios metriką

user posted image
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 02, 14:38)
Rodausi savo antraji darbeli blush2.gif
Nuotraukyte gavosi labai tamsi,reminau pati ax.gif

Nu ir groziu prirodet 4u.gif bet sitas toks savas wub.gif thumbup.gif
O pasporta pati darei ar pirkai kur? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lizarde: 02 vasario 2009 - 15:52
QUOTE(lizarde @ 2009 02 02, 15:50)
Nu ir groziu prirodet  4u.gif  bet sitas toks savas  wub.gif  thumbup.gif
O pasporta pati darei ar pirkai kur? ax.gif

pirkausi blush2.gif
Atsakyti
Štai mano pirmasis darbelis. Nelabai koks bet čia paskaitai reikia tai labai ir nesistengiau, kad nebūtų gaila atiduoti. blush2.gif ax.gif
Dar žinoma reikia truputėlį patvarkyti jį.
http://img266.images...cture001bz3.jpg
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 02 02, 16:56)

o reminimo centre kokiam ar foto prekese, maciau ir prie remeliu buna? Kazkaip ir pati galvoju reminti, tai idomu lb ax.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 02 02, 16:05)
Štai mano pirmasis darbelis. Nelabai koks bet čia paskaitai reikia tai labai ir nesistengiau, kad nebūtų gaila atiduoti.  blush2.gif  ax.gif
Dar žinoma reikia truputėlį patvarkyti jį.
http://img266.images...cture001bz3.jpg

Gražus darbelis, toks vasariškas. wub.gif
Atsakyti