Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(milka@ @ 2009 02 01, 15:11)
Pasirodau senai baigtą darbelį, bet tik dabar prisiruošiau jį sutvarkyti ir nufotografuoti (apšvietimas šiandien geras hihihi.gif). Planuoju iš jo padaryti raktų kabyklą. Tik nežinau kaip su mano pageidavimais susitvarkys rėminimo dirbtuvėje  g.gif

labai gražu 4u.gif ,
aš ketinu dėti ant dekupažintos raktų dėžutės, tik va raktų dėžutės nerandu tinkamos unsure.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už komplimentus aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 01, 17:11)
Pasirodau senai baigtą darbelį, bet tik dabar prisiruošiau jį sutvarkyti ir nufotografuoti (apšvietimas šiandien geras hihihi.gif). Planuoju iš jo padaryti raktų kabyklą. Tik nežinau kaip su mano pageidavimais susitvarkys rėminimo dirbtuvėje  g.gif

Nu be žodžių... wub.gif wub.gif wub.gif Pasaka...
Atsakyti
mergaitės,
kokie nuostabūs darbeliai wub.gif wub.gif
labai norėčiau ir aš tokią raktinę turėt ax.gif ax.gif ir grožis ir nauda tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 02 01, 13:29)
O kokia medziaga cia? Tokia spalva labai idomi. Pirkai tokia ar pati dazei?

čia medžiaga margai dažyta DMC (kita medžiagos pusė balta )

ačiū visom už liaupses bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif 4u.gif

milka@ bigsmile.gif labai puiku
Atsakyti
milka@, dailūs rakteliai thumbup.gif
Atsakyti
Sinuhas, biškį pasmalsausiu, jei galima biggrin.gif ką tu šiuo metu siuvinėji?
Atsakyti
QUOTE(astulia @ 2009 02 01, 19:55)
Sinuhas, biškį pasmalsausiu, jei galima  biggrin.gif  ką tu šiuo metu siuvinėji?

Dabar nesiuvinėju nuo vasaros - neturiu laiko, o dabar kartais ir jėgų verysad.gif
Šiaip siuvinėjimo procese "sodelis", NM "Home and garden" ir ilgaamžiškai kankinamas DD "Rex" ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinuhas @ 2009 02 01, 20:09)
Dabar nesiuvinėju nuo vasaros - neturiu laiko, o dabar kartais ir jėgų  verysad.gif
Šiaip siuvinėjimo procese "sodelis", NM "Home and garden" ir ilgaamžiškai kankinamas DD "Rex"  ax.gif

oho, nemažai apsiėmus bigsmile.gif nu nieko, vasarą galėsi jau kibt į darbus biggrin.gif
Atsakyti
Jungiuos ir as prie jusu...
Pavarvinu seile i jusu darbus..ir tada lengviau manieji einasi... smile.gif
dauguma mano darbu sudeta i siuvinejimas.com...
bet ko gero galiu bandyt ir cia koki pasirodyt... 4u.gif

http://i038.radikal....fc94f72827f.jpg

blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Antarktida44 @ 2009 02 01, 21:07)
Jungiuos ir as prie jusu...
Pavarvinu seile i jusu darbus..ir tada lengviau manieji einasi... smile.gif
dauguma mano darbu sudeta i siuvinejimas.com...
bet ko gero galiu bandyt ir cia koki pasirodyt... 4u.gif

http://i038.radikal....fc94f72827f.jpg

blush2.gif  4u.gif

junkis junkis ir rodyk daugiau savo grožių bigsmile.gif vienu darbeliu, kuris, beje, super, mes nepasisotinam lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 01, 15:11)

labai labai gražu thumbup.gif
aš irgi turiu schemą išsisaugojus, kada nors bandysiu ax.gif
Atsakyti