Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

Sveikutės, tik dingau ir kiek gražių darbelių užderėjo wub.gif ir aš stumiuosi iš lėto į priekį su savo kačiuku.

Mačiau apie schemų kaupimą kalbėjot, pas mane ir kompe pilna, ir žurnalų prisipirkusi.
Atsakyti
turiu prašymą, gal kiri nors turite paveiksliuko, kuriame yra jaunavedžių pora karietoje, schemutę?
įkelčiau pav bet nežinau kaip blush2.gif
Atsakyti
Pasirodau senai baigtą darbelį, bet tik dabar prisiruošiau jį sutvarkyti ir nufotografuoti (apšvietimas šiandien geras hihihi.gif). Planuoju iš jo padaryti raktų kabyklą. Tik nežinau kaip su mano pageidavimais susitvarkys rėminimo dirbtuvėje g.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 01, 15:11)
Pasirodau senai baigtą darbelį, bet tik dabar prisiruošiau jį sutvarkyti ir nufotografuoti (apšvietimas šiandien geras hihihi.gif). Planuoju iš jo padaryti raktų kabyklą. Tik nežinau kaip su mano pageidavimais susitvarkys rėminimo dirbtuvėje  g.gif

Tiesiog išskirtinis darbelis. thumbup.gif
Atsakyti
sveikos paneles,norejau paklausti gal kuri turite schemuciu kazka panasiu kaip su aborigenais biggrin.gif arba gal turite su geisomis.buciau labai dekinga
Atsakyti
Milka@ - tikrai neeilinis darbas 4u.gif Labai labai gražus thumbup.gif Tik beveik esu tikra, kad mūsų rėminimo dirbtuvėse liksi nesuprasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 02 01, 16:11)
Pasirodau senai baigtą darbelį, bet tik dabar prisiruošiau jį sutvarkyti ir nufotografuoti (apšvietimas šiandien geras hihihi.gif). Planuoju iš jo padaryti raktų kabyklą. Tik nežinau kaip su mano pageidavimais susitvarkys rėminimo dirbtuvėje  g.gif

Kaip grazu, ir kaip originalu wub.gif Labai lauksiu igyvendintos idejos thumbup.gif
Atsakyti
milka@ thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif wub.gif saunus darbelis
Atsakyti
Milka - nuostabus ir itin originalus darbas thumbup.gif
Atsakyti
milka@, man labai labai patinka šie rakteliai wub.gif O dėl apipavidalinimo, kaip tau toks variantas?
user posted image
Atsakyti
user posted image

Man patinka šis variantas. Bet va su jo įgyvendinimu tai jaučiu bus problemų g.gif
Atsakyti
milka@, aš apakus, toks originalus darbelis thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti