Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 02 01, 13:37)
Turiu tik panašią su meškiuku

Dekui 4u.gif Jau žiūrėjau tavo lobyną ax.gif bet vis tiek noriu būtent tą siuvineti blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Jola987 @ 2009 01 31, 20:09)
labai gražu  blink.gif  4u.gif 
moteris nereali swoon.gif ,
kiek laiko užtrukai, turėjai rinkinį ar rizikavai iš interneto  g.gif

Uztrukau tai jau nebepamenu kiek, nes sitas paveikslas baigtas pries kokius 3 metus ax.gif Cia buvo ne pagal schemute, tada dar net nezinojau, kad schemuciu internete galima rasti blush2.gif Gavau dovanu dazyta kanva su siulais, tai ant jos viskas i siuvineta. Tik kanva buvo be proto reta, tai teko su visais 6 siulais siuvineti, tai gavosi kaip kilimas tas paveikslas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2009 01 31, 22:03)
Na ,-stai,-rodausi jau ireminta "RIOLIS" krokli. Su remu gavosi 48x58cm. Viso 160x230 krzyzeliu,suvinejau 3 menesius smile.gif

Super wub.gif
Atsakyti
juratere krioklys įspūdingas, nors ir ne mano stiliaus thumbup.gif

Pumpurėlis nuostabūs darbai wub.gif

Džeinės paukščiukai labai mieli rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 31, 14:55)
Na, pagaliau pradejau savo "simto metu" senumo darbus reminti  lotuliukas.gif

Tai pasirodau kas isejo  smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai dziaugiuos, kad galesiu namucius jau truputi papuosti  ax.gif

sapnu_salis, minėjai, kad keletą schemučių turi kompiuteryje. Galbūt galima būtų gauti to nuostabaus saulėgrąžų lauko schemutę? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 02 01, 13:27)
Pumpurėlis, juratere šaunūs darbeliai  bigsmile.gif  wub.gif  bigsmile.gif ir irėminimas labai  thumbup.gif
štai ir mano Heritage paukštukai  ax.gif
user posted image

O kokia medziaga cia? Tokia spalva labai idomi. Pirkai tokia ar pati dazei?
Atsakyti
Džeine - dailūs paukščiukai thumbup.gif

Merkyte - cituodama ištrink nuotraukų nuorodas, kad cituojamame tekste neliktų paveiksliukų - nes labai apsikrauna forumo puslapis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 01, 14:24)
sapnu_salis, minėjai, kad keletą schemučių turi kompiuteryje. Galbūt galima būtų gauti to nuostabaus saulėgrąžų lauko schemutę? smile.gif

Sito saulegrazu lauko schema yra is kazkokio labai seno zurnalo ir net neisivaizduoju ar dar pas mane liko, o kompiuteryje tikrai neturiu, deja... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 01, 13:31)
Džeine - dailūs paukščiukai  thumbup.gif

Merkyte - cituodama ištrink nuotraukų nuorodas, kad cituojamame tekste neliktų paveiksliukų - nes labai apsikrauna forumo puslapis  mirksiukas.gif

Labai ačiū už pastebėjimą. Nuo šiol žinosiu. Kadangi dar esu čia naujokė, tai kartais nelabai gaudausi kaip atsakinėti ar parašyti žinutes smile.gif
Papildyta:
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 02 01, 13:33)
Sito saulegrazu lauko schema yra is kazkokio labai seno zurnalo ir net neisivaizduoju ar dar pas mane liko, o kompiuteryje tikrai neturiu, deja...  verysad.gif

Ech... kaip gaila... Žiūriu žiūriu į tą tavo paveikslą ir tiesiog negaliu atsigrožėti smile.gif Tikrai labai puikus!
Atsakyti

QUOTE(juratere @ 2009 02 01, 12:29)
Neturiu,-turiu tik popierine. Paprasyk,-gal merginos bus kur nors uzmaciusios. Sugedo kompiuteris,likau be nieko doh.gif  verysad.gif
Aciu uz pagyras blush2.gif

Oi kaip gaila verysad.gif . Nes ir as norejau paprasyti schemutes ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 01, 14:38)
Labai ačiū už pastebėjimą. Nuo šiol žinosiu. Kadangi dar esu čia naujokė, tai kartais nelabai gaudausi kaip atsakinėti ar parašyti žinutes smile.gif

Taip ir supratau mirksiukas.gif

Dėl saulėgrąžų... Neužkliūk už vieno darbelio, verčiau pasiknisk šioje ir ankstesnėse temose, surasi tokį kiekį nuorodų ir schemų, kad tau galva apsisuks nuo visko... Tarp jų bus tiek gražių, tiek labai geros kokybės schemų wink.gif
Atsakyti

Taip ir supratau mirksiukas.gif

Dėl saulėgrąžų... Neužkliūk už vieno darbelio, verčiau pasiknisk šioje ir ankstesnėse temose, surasi tokį kiekį nuorodų ir schemų, kad tau galva apsisuks nuo visko... Tarp jų bus tiek gražių, tiek labai geros kokybės schemų wink.gif
[/quote]

Aha, kai pasiknisu, tai taip pat visokiausių labai gražių darbelių randu ir vis kaupiu schemeles smile.gif

Šiuo metu siuvinėju savo su draugu portretą iš nuotraukos.

O štai čia mano senesni darbeliai:
http://public.fotki....jimas-kryzeliu/
Atsakyti
sveikutės smile.gif
kokiu čia grožių tik nėra, nuostabu thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti