Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

Pumpurėli gražūs darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
Ačiū, merginos, už pagyrimus smile.gif

Chera - aš buvau ir backstich'ą vidury gėlės išsiuvinėjus, bet mano akiai jis ten netiko, todėl išardžiau ir palikau tik karoliukus.
Atsakyti
Pumpurėlis, juratere šaunūs darbeliai bigsmile.gif wub.gif bigsmile.gif ir irėminimas labai thumbup.gif
štai ir mano Heritage paukštukai ax.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Merkyte @ 2009 02 01, 11:32)
Tikrai labai nuostabus krioklys smile.gif Norėčiau paprašyti, gal būtų galima gauti jo schemą? Bučiau labai dėkinga.
Mano el. paštas: emerkyte2002@yahoo.com

Neturiu,-turiu tik popierine. Paprasyk,-gal merginos bus kur nors uzmaciusios. Sugedo kompiuteris,likau be nieko doh.gif verysad.gif
Aciu uz pagyras blush2.gif
Atsakyti
Džeinė kokie simpatukai thumbup.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 02 01, 11:58)
Sveikos, gal kas turit šito paveiksliuko schemą? Turiu, bet manoji labai neryški, atspauzdinus neįmanoma kai kurių simbolių įžiūrėti  sad.gif

user posted image

Turiu tik panašią su meškiuku
user posted image
ir tokias
user posted image
user posted image

Paspaudus ant nuotraukų, rasi schemas 4u.gif
Atsakyti
Pumpurėli, abu paveikslai labai žavūs, o ypač orchidėja bigsmile.gif
Atsakyti
Prisidedu ir aš prie Pumpurėlio darbų gyrimo, įrėminta labai gražiai ir kruopščiai
Atsakyti
Aciu visoms uz grazius zodzius 4u.gif

QUOTE(čiolė @ 2009 01 31, 16:45)
Vau  thumbup.gif  thumbup.gif  wub.gif  super paveikslai  thumbup.gif  Man tai saulėgrąžų laukas ir tie žvirbliukai ypač....  wub.gif
O gal gali nurodyt, kur būtų galima rast tų paukščiukų schemučių, a?  ax.gif  g.gif

Kur tu schemu internete yra tai nezinau, bet as ju keleta turiu pas sake kompiuteryje smile.gif
Atsakyti
Džeine,
Na jau tų paukščiukų grožis thumbup.gif Ir aš dabar jau noriu juos siuvinėt..... ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 01 vasario 2009 - 13:08
labai noreciau pamatyti kieno nors kita siuvinejimo puse. nes mano kita puse siuvinejimo baisi. gal yra kokia gudribe siuvinejant.
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 31, 17:15)
sapnu_salis gerai pasidarbavai, mane sužavėjo moteriškė, ten pilnai pati jos foną siuvinėjai  blink.gif

Aciu, tos moters paveikslas yra visas pilnai issiuvinetas. smile.gif
Atsakyti