ne tik krioklys super.... bet ir kantrybe
QUOTE(amiyra @ 2009 01 31, 23:52)
koks grozis, siaip kriokliu nemegstu bet sitas tai super labai grazu ir spalvos tokios tikros , gyvos ...super negaliu atsiziuret labai grazu ir tik per tris menesius issiuvinejai tikra auksaranke
Aciukas ,-jau kad isgyrei cia mane...
Papildyta:
QUOTE(trixi @ 2009 02 01, 00:16)
ne tik krioklys super.... bet ir kantrybe
Trixi,Egliuz,-aciu uz siltus zodzius
Prisidedu ir aš dar prie pagyrų
Šaunuolė, ispūdingas darbas
Šaunuolė, ispūdingas darbas
Religine tema ir angeliukai
http://namina17.gall...s=1&parent=btG3
http://namina17.gall...s=1&parent=btG3
Burbuline - labai jau dailios tavo smulkmenėlės, šaunuolė
Sapnų šalis - labiausiai patiko paukščiukai. Toks mielas darbelis
Juratere - kruopštus darbas, tebūnie tai ne mano mėgstamiausias stilius, bet medalį reik užkabint už kantrybę
Kažkas ieškojo raudono lino. Na negaliu garantuot, bet juk apskirtai būna pačių įvairiausių spalvų lino... Esu pirkusi tamsiai žalio, tai spėju, kad turėtų būti ir raudono
Pagaliau turiu įrėmintus du darbelius, kuriuos jau rodžiausi anksčiau be rėmo. Pirmas - Phalaenopsis. 32 ct Zweigart Belfast linas, DMC siūlai. Antras - jau visų gerai žinoma Nimue Poussiere de Fee (Žiedadulkių fėja). 32 ct Zweigart Belfast linas. DMC ir Whisper siūlai. Abu rėminti be stiklo.
Sapnų šalis - labiausiai patiko paukščiukai. Toks mielas darbelis
Juratere - kruopštus darbas, tebūnie tai ne mano mėgstamiausias stilius, bet medalį reik užkabint už kantrybę
Kažkas ieškojo raudono lino. Na negaliu garantuot, bet juk apskirtai būna pačių įvairiausių spalvų lino... Esu pirkusi tamsiai žalio, tai spėju, kad turėtų būti ir raudono
Pagaliau turiu įrėmintus du darbelius, kuriuos jau rodžiausi anksčiau be rėmo. Pirmas - Phalaenopsis. 32 ct Zweigart Belfast linas, DMC siūlai. Antras - jau visų gerai žinoma Nimue Poussiere de Fee (Žiedadulkių fėja). 32 ct Zweigart Belfast linas. DMC ir Whisper siūlai. Abu rėminti be stiklo.
Pumpurėli, orchidėja labai labai gražiai žiūrisi. Rėmas
QUOTE(juratere @ 2009 01 31, 21:03)
Na ,-stai,-rodausi jau ireminta "RIOLIS" krokli. Su remu gavosi 48x58cm. Viso 160x230 krzyzeliu,suvinejau 3 menesius
Tikrai labai nuostabus krioklys Norėčiau paprašyti, gal būtų galima gauti jo schemą? Bučiau labai dėkinga.
Mano el. paštas: emerkyte2002@yahoo.com
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2009 01 31, 21:03)
Na ,-stai,-rodausi jau ireminta "RIOLIS" krokli. Su remu gavosi 48x58cm. Viso 160x230 krzyzeliu,suvinejau 3 menesius
Tikrai labai nuostabus krioklys Norėčiau paprašyti, gal būtų galima gauti jo schemą? Bučiau labai dėkinga.
Mano el. paštas: emerkyte2002@yahoo.com
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 02 01, 11:53)
pumpureli kai atsiuntei schema tik tada pastebejau kad reikejo karoliukus siuvineti ir pacioje orchidejoje buvo sioks toks backstitch'as na jau dabar nieko nebepakeisiu paveikslas jau padovanotas
p.s. man labiau patiko antrasis remas Maciau kad kazkuri jau tokiu remino savaji paveiksla, tik kita spalva...
Juratere, nuostabus krioklys
Pumpureli, tavo darbeliai taip pat žiūrisi pasakiškai...
Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu grįžti prie rimtų darbų ir aš, nes vis "šūdeliukus" krapštau kokius tai vienam dovanėlei, tai kitam... Nebepamenu, kada ką sau siuvinėjau... O charakteris toks durnas, kad negaliu atsakyt...
Pumpureli, tavo darbeliai taip pat žiūrisi pasakiškai...
Laukiu nesulaukiu, kada galėsiu grįžti prie rimtų darbų ir aš, nes vis "šūdeliukus" krapštau kokius tai vienam dovanėlei, tai kitam... Nebepamenu, kada ką sau siuvinėjau... O charakteris toks durnas, kad negaliu atsakyt...
QUOTE(Chera @ 2009 02 01, 12:36)
pumpureli kai atsiuntei schema tik tada pastebejau kad reikejo karoliukus siuvineti ir pacioje orchidejoje buvo sioks toks backstitch'as na jau dabar nieko nebepakeisiu paveikslas jau padovanotas
p.s. man labiau patiko antrasis remas Maciau kad kazkuri jau tokiu remino savaji paveiksla, tik kita spalva...
na pumpurėlis kiek matau tai parašyta kad iš Vilniaus
Sveikos, gal kas turit šito paveiksliuko schemą? Turiu, bet manoji labai neryški, atspauzdinus neįmanoma kai kurių simbolių įžiūrėti
Pumpurėli, kokie nuostabūs darbai