Astulia,Rita7777 -aciukas uz pagyras
QUOTE(juratere @ 2009 01 31, 22:35)
Astulia,Rita7777 -aciukas uz pagyras
net pavydas (baltas) ima kai žiūriu į tokius nuostabius didelius darbus šaunuolė tu ir visos kurios turi kantrybės tokius grožius kurti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 22:40)
net pavydas (baltas) ima kai žiūriu į tokius nuostabius didelius darbus šaunuolė tu ir visos kurios turi kantrybės tokius grožius kurti
reikia tik pradeti o po to darbelis savaime kryziuojasi
juratere nuostabu
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 21:40)
Aciukas
QUOTE(Chera @ 2009 01 31, 22:42)
reikia tik pradeti o po to darbelis savaime kryziuojasi
tai vat kad pradėti ir yra sunkiausia jau tiek schemų prisirinkau, bet vis atidėlioju pamatau ką gražaus ir jau puolu saugot kompiuteryje neva tiek pajėgsiu išsiuvinėt
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 22:51)
tai vat kad pradėti ir yra sunkiausia jau tiek schemų prisirinkau, bet vis atidėlioju pamatau ką gražaus ir jau puolu saugot kompiuteryje neva tiek pajėgsiu išsiuvinėt
manau cia mus visas tokia schemu kaupimo manija yra apemusi.... vis galvoji " o jei prireiks"
QUOTE(Chera @ 2009 01 31, 22:55)
manau cia mus visas tokia schemu kaupimo manija yra apemusi.... vis galvoji " o jei prireiks"
aš iki dviejų - trijų nakties prasėdžiu internete beieškodama schemų jau šeimyna sako, kad aš visai na bet KADA NORS aš tikrai išsitrauksiu kokia schemelę iš savo surinktų ir oj kaip pulsiu siuvinėt, oj pulsiu (optimistė)
Vaaaaaauuuuu koks gražumėlis
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 22:02)
aš iki dviejų - trijų nakties prasėdžiu internete beieškodama schemų jau šeimyna sako, kad aš visai na bet KADA NORS aš tikrai išsitrauksiu kokia schemelę iš savo surinktų ir oj kaip pulsiu siuvinėt, oj pulsiu (optimistė)
Nepergyvenk,-ne tu viena tokia Schemu kaupimo liga daugelis musu sergame
koks grozis, siaip kriokliu nemegstu bet sitas tai super labai grazu ir spalvos tokios tikros , gyvos ...super negaliu atsiziuret labai grazu ir tik per tris menesius issiuvinejai tikra auksaranke
Na ,-stai,-rodausi jau ireminta "RIOLIS" krokli. Su remu gavosi 48x58cm. Viso 160x230 krzyzeliu,suvinejau 3 menesius
QUOTE(juratere @ 2009 01 31, 22:03)
Na ,-stai,-rodausi jau ireminta "RIOLIS" krokli. Su remu gavosi 48x58cm. Viso 160x230 krzyzeliu,suvinejau 3 menesius
Fantastiskas krioklys