Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

Astulia,Rita7777 -aciukas uz pagyras smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 01 31, 22:35)
Astulia,Rita7777 -aciukas uz pagyras smile.gif

net pavydas (baltas) ima kai žiūriu į tokius nuostabius didelius darbus blush2.gif šaunuolė tu ir visos kurios turi kantrybės tokius grožius kurti 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 22:40)
net pavydas (baltas) ima kai žiūriu į tokius nuostabius didelius darbus  blush2.gif šaunuolė tu ir visos kurios turi kantrybės tokius grožius kurti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

reikia tik pradeti mirksiukas.gif o po to darbelis savaime kryziuojasi thumbup.gif
Atsakyti
juratere nuostabu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 21:40)
net pavydas (baltas) ima kai žiūriu į tokius nuostabius didelius darbus  blush2.gif šaunuolė tu ir visos kurios turi kantrybės tokius grožius kurti  4u.gif  4u.gif  4u.gif

4u.gif Aciukas
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 31, 22:42)
reikia tik pradeti  mirksiukas.gif  o po to darbelis savaime kryziuojasi  thumbup.gif

tai vat kad pradėti ir yra sunkiausia verysad.gif blush2.gif jau tiek schemų prisirinkau, bet vis atidėlioju doh.gif pamatau ką gražaus ir jau puolu saugot kompiuteryje lotuliukas.gif neva tiek pajėgsiu išsiuvinėt doh.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 22:51)
tai vat kad pradėti ir yra sunkiausia  verysad.gif  blush2.gif  jau tiek schemų prisirinkau, bet vis atidėlioju  doh.gif pamatau ką gražaus ir jau puolu saugot kompiuteryje  lotuliukas.gif neva tiek pajėgsiu išsiuvinėt  doh.gif

manau cia mus visas tokia schemu kaupimo manija yra apemusi.... doh.gif vis galvoji " o jei prireiks" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 31, 22:55)
manau cia mus visas tokia schemu kaupimo manija yra apemusi....  doh.gif vis galvoji " o jei prireiks"  rolleyes.gif

aš iki dviejų - trijų nakties prasėdžiu internete beieškodama schemų 000164.gif jau šeimyna sako, kad aš visai fool.gif na bet KADA NORS aš tikrai išsitrauksiu kokia schemelę iš savo surinktų ir oj kaip pulsiu siuvinėt, oj pulsiu (optimistė) lotuliukas.gif
Atsakyti
Vaaaaaauuuuu koks gražumėlis bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 31, 22:02)
aš iki dviejų - trijų nakties prasėdžiu internete beieškodama schemų  000164.gif  jau šeimyna sako, kad aš visai fool.gif na bet KADA NORS aš tikrai išsitrauksiu kokia schemelę iš savo surinktų ir oj kaip pulsiu siuvinėt, oj pulsiu (optimistė)  lotuliukas.gif

Nepergyvenk,-ne tu viena tokia lotuliukas.gif Schemu kaupimo liga daugelis musu sergame lotuliukas.gif
Atsakyti
bigsmile.gif koks grozis, siaip kriokliu nemegstu ax.gif bet sitas tai super thumbup.gif labai grazu ir spalvos tokios tikros , gyvos ...super negaliu atsiziuret wub.gif labai grazu thumbup.gif ir tik per tris menesius issiuvinejai smile.gif tikra auksaranke 4u.gif

QUOTE(juratere @ 2009 01 31, 22:03)
user posted image
user posted imageNa ,-stai,-rodausi jau ireminta "RIOLIS" krokli. Su remu gavosi 48x58cm. Viso 160x230 krzyzeliu,suvinejau 3 menesius smile.gif

Atsakyti
Fantastiskas krioklys 4u.gif
Atsakyti