Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 01 30, 22:33)
raudonai apibrauktas, tai pagal schemą,
o žaliai - matosi perėjimai siūlo  blush2.gif

Va tie siulo perejimai ir sudato toki vaizda, kad apie raides pritepliota
Atsakyti
labai patiko kibirkštėlės sapnų gaudyklė thumbup.gif

QUOTE(burbulinė @ 2009 01 30, 22:55)
Kuri čia rašėt, kad nematot prasmės mažuose darbeliuose? Rodausi procesą ir idėją, nes neaišku kada galutinai pabaigsiu  lotuliukas.gif 
user posted image

aš sakiau blush2.gif bet atsiimu savo žodžius, labai gražiai sugalvota thumbup.gif
Atsakyti
Kokie gražūs visų darbeliai thumbup.gif wub.gif Taip gaila, kad dabar visiškai neturiu laiko siuvinėjimui per mokslus ir darbus verysad.gif
Na bet vasarą nusimato atostogos nestuke.gif: tai manau atsigriebsiu bigsmile.gif
Atsakyti
bigsmile.gif visų darbeliai labai gražūs thumbup.gif wub.gif

QUOTE(Sinuhas @ 2009 01 31, 11:23)
Na bet vasarą nusimato atostogos nestuke.gif: tai manau atsigriebsiu bigsmile.gif

bigsmile.gif lengvo nešiojimo ir daug kryžiuku mirksiukas.gif 4u.gif

Merginos kaip nudažyti liną ??? ar kas dažėt?? ar jis turi buti plautas (balintas) ar galima naturalu dažyt??
radau pas save visa rytini senovinio lino, ta dabar mastau ka daryt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 01 31, 14:11)
Merginos kaip nudažyti liną ??? ar kas dažėt?? ar jis turi buti plautas (balintas) ar galima naturalu dažyt??
radau pas save visa rytini senovinio lino, ta dabar mastau ka daryt  biggrin.gif

O kodėl nenori ant senovinio siuvinėt?
Atsakyti
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 31, 12:14)
Pasiuvau mažą maišiuką dovanėlei    smile.gif
Dailus maišeliukas wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 31 sausio 2009 - 14:41
Džeine natūrali spalva pati gražiausia, ji visad puikiai žiūrisi.

Dažo su arbata, paskui išlygina, kad užsitvirtintu spalva. Winia buvo ir daugiau dažymo būdų aprašiusi, su vynu ir dar kažkuom, nepamenu.

Aš dažiau, bet man išmetė dėmėm blink.gif , gal nereikia gręžti ir šlapią pralygint unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 31, 14:37)
O kodėl nenori ant senovinio siuvinėt?

tai aš tik koki gabaliuka nudažyt norėčiau, dar 8 m. naturalaus lieka biggrin.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 31, 14:42)
Džeine natūrali spalva pati gražiausia, ji visad puikiai žiūrisi.

Dažo su arbata, paskui išlygina, kad užsitvirtintu spalva. Winia buvo ir daugiau dažymo būdų aprašiusi, su vynu ir dar kažkuom, nepamenu.

Aš dažiau, bet man išmetė dėmėm blink.gif , gal nereikia gręžti ir šlapią pralygint unsure.gif

kažkada skaičiau, bet kai nežinojau kad turiu to gėrio biggrin.gif tai ir nelabai gilinausi blush2.gif
norėčiau išgaut raudona spalva, bet turbut neimanoma, su vynu , kiek pamenu,tokia violetinė gavos...
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 01 31, 14:51)
tai aš tik koki gabaliuka nudažyt norėčiau, dar 8 m. naturalaus lieka  biggrin.gif
kažkada skaičiau, bet kai nežinojau kad turiu to gėrio  biggrin.gif  tai ir nelabai gilinausi  blush2.gif
norėčiau išgaut raudona spalva, bet turbut neimanoma, su vynu , kiek pamenu,tokia violetinė gavos...

Tai dažų nusipirk, visose parduotuvėse pilna. g.gif
Atsakyti
Na, pagaliau pradejau savo "simto metu" senumo darbus reminti lotuliukas.gif

Tai pasirodau kas isejo smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Labai dziaugiuos, kad galesiu namucius jau truputi papuosti ax.gif
Atsakyti
Nagi graziai isejo. Man visgi labiausiai tie paukstukai imponuoja - ir ireminimas ju labai jau dailus.
Atsakyti
Man irgi tie Heritage žvirbliukai mieliausi thumbup.gif
Atsakyti