Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 30, 23:07)
Merginos,

Ar Dmc balta stipriai skiriasi nuo Dmc B5200??

Buvo nurodyta su B5200 siuvinėt, o aš pakeičiau į baltą, bet negaunu reikiamo vaizdo  unsure.gif

Tikrai nesmarkiai smile.gif Bet jei labai geroj šviesoj įsižiūri, skiriasi truputėlį... B5200 yra kaip ir balta, bet truputį panašesnė į pieno spalvą...

Jei ten pas tave labai panašūs atspalviai, tai gal ir gali būti, kad dėl to negauni reikiamo vaizdo, nežinau g.gif
Atsakyti
Labai ačiū Pumpurėli, lauksiu rytojaus, kad galėčiau dienos šviesoje įvertinti, gal lempa mane klaidina. Jei ką, reiks ardyti doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo paukščiukas: 30 sausio 2009 - 22:29
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 30, 22:24)
Man žiūrint lyg šėšėliai prie raidžių, o gal tik man vaidenasi irnesakyk.gif

user posted image
raudonai apibrauktas, tai pagal schemą,
o žaliai - matosi perėjimai siūlo blush2.gif
Atsakyti
na aš labai įkyri, bet ką padarysi doh.gif lotuliukas.gif kieno čia dizainas šios gaudyklės? kažkaip "užkabino" mane, nesu mačius nieko panašaus schmoll.gif
Atsakyti
Kibirkštėle, labai šauni sapnų gaudyklė thumbup.gif

QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 30, 22:07)
Ar Dmc balta stipriai skiriasi nuo Dmc B5200??

paletėj abi spalvos šalia sudėtos, tai skirtumo nelabai mačiau, na, nebent laaabai geroj šviesoj žiūrėtum, tai gal vos vos ir skirtųsi mirksiukas.gif

Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 30, 22:45)
na aš labai įkyri, bet ką padarysi  doh.gif  lotuliukas.gif  kieno čia dizainas šios gaudyklės? kažkaip "užkabino" mane, nesu mačius nieko panašaus  schmoll.gif

Atsiprašau, nepastebėjau klausimo.
Turiu .xsd failą, ten nėra parašyta firma, o ir ant paveikslėlio neradau. 4u.gif
Galėčiau persiųsti failą.
Atsakyti
Kuri čia rašėt, kad nematot prasmės mažuose darbeliuose? Rodausi procesą ir idėją, nes neaišku kada galutinai pabaigsiu lotuliukas.gif
Iš tų širdučių (2,7 x 2,7 cm) sugalvojau padaryti širdučių kabyklėlę lotuliukas.gif Gražu man tos smulkmenos ir krapštytis visai nieko, bet visai nematau jose prasmės, jei tai ne Kalėdų eglės papuošimai. Na, o tokioj kabyklėlėj prasmę visai matau lotuliukas.gif Aišku, apvadas dar nebaigtas siuvinėti, bet kai pabaigsiu, kišiu į rėmą (turėtų būti panašus kaip dėžutė neaukštais kraštais), tvirtinsiu pakabėles (manau, kad tiks dekoratyvinės vinutės) ir tuomet kabinsiu širdutes.
Turėtų gautis beveik trys viename: tokį daiktą galima ir ant sienos kabinti, ir ant stalo statyti, o iš bėdos ir kaip padėkliuką naudoti lotuliukas.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 01 30, 23:50)
Turiu .xsd failą, ten nėra parašyta firma, o ir ant paveikslėlio neradau.  4u.gif

na jei nesunku ax.gif blush2.gif tita7@zebra.lt 4u.gif
Atsakyti
Aciu labai uz pagyrimus smile.gif biggrin.gif
thumbup.gif
meskiukas pasiutas tai fantastiskas, nors as tokiais darbais neuzsiimu, pati kazkaip nesugalvociau, man labiausiai patinka paveikslus kryziuoti... kazkada pries kokius 8 metus esu pasiuvusi paduskele savo draugui tuometiniam...tai siuvinejau ant paprastos kanvos o paskui istraukiau siuliukus, tai gavosi gan gerai... dabar siuvineju savo mazytes metrikus...
esu sugalvojusi savo tevam sidabriniu vestuviu proga *turiu visus metus dar* padovanoti koki paveiksla..galvoju issiuvineji koki sventa paveiksla...ir ji pasventinti... ar kazka grazaus vestuviu tema, bet dar kad labai patiktu neradau schemutes...gal turetumete kokiu ideju??? o gal schemuciu??? thumbup.gif e.meskine@gmail.com
Atsakyti
Kibirkštėle, gražu smile.gif
burbulinė, man patinka yahoo.gif
Atsakyti
QUOTE(Kibirkštėlė @ 2009 01 30, 22:50)
Turiu .xsd failą, ten nėra parašyta firma, o ir ant paveikslėlio neradau.  4u.gif

gal man irgi galima schemutę? happy.ladybird@yahoo.com
Atsakyti
Kibirkštėlė tai matyt man tas perėjimas ir užkliuvo blush2.gif 4u.gif

QUOTE(astulia @ 2009 01 30, 22:47)

paletėj abi spalvos šalia sudėtos, tai skirtumo nelabai mačiau, na, nebent laaabai geroj šviesoj žiūrėtum, tai gal vos vos ir skirtųsi  mirksiukas.gif

Ačiū, lėksiu šian gyvai pažiūrėt, nesu patenkinta, tai kas man gaunasi doh.gif

burbulinė dievinu smulkmenas ir knebinėtis su jom, šauni įdėja thumbup.gif wub.gif

e.meskine keletas vestuvinių schemų 4u.gif ČIA

Pasiuvau mažą maišiuką dovanėlei smile.gif
user posted image
Papildyta:
Kažkuri jau siuvinėjot šį paveikslą, gal galima dar kartelį jį pamatyt?
user posted image
Atsakyti