Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(milka@ @ 2009 01 24, 19:39)
Pasirodau savo mini darbelį. Siuvinėjosi laaabai smagiai. Dizainas - Casey Buonaugurio. Parsisiunčiau nemokamą schemutę iš jų tinklapio. Tik nuotraukos nelabai vykusios  blush2.gif

wub.gif Labai daili avytė wub.gif
Papildyta:

laujus puikus drugelis wub.gif wub.gif
Atsakyti
Ačiū, mergaitės aciuks.gif
Atsakyti
QUOTE(Florestina @ 2009 01 24, 19:01)
Ta parduotuvė yra CUP'e. Sesuo sakė, kad kažkur Basanavičiaus gatvėje matė po 2,00 Lt, bet ten sakė, kad yra ne visos spalvos. g.gif

doh.gif ne dienom o valandom..

QUOTE(milka@ @ 2009 01 24, 19:39)
Pasirodau savo mini darbelį. Siuvinėjosi laaabai smagiai. Dizainas - Casey Buonaugurio. Parsisiunčiau nemokamą schemutę iš jų tinklapio. Tik nuotraukos nelabai vykusios  blush2.gif

Labai miela avelė wub.gif
Atsakyti
milka@ ačiū už schemutę 4u.gif Jau turiu... Bet kadangi dabar siuvinėju gėlytes, tai avytei teks truputį palaukt ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 24 sausio 2009 - 21:26
QUOTE(Čerčikas @ 2009 01 24, 21:23)
doh.gif ne dienom o valandom..

Už tai ir pirkau iš kasiulai.lt pigiau gavosi ženkliai.
Atsakyti
Registruojuosi ir as 4u.gif . Na,bet neuzbek pusdieni cia,-ir jau tiek prirasyta... smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juratere: 24 sausio 2009 - 21:29
QUOTE(Florestina @ 2009 01 24, 21:28)
Už tai ir pirkau iš kasiulai.lt pigiau gavosi ženkliai.

reik ir man apsisprest ka siuvineti ir uzsipirkt, nes ir ten tuoj pabrangs rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(čiolė @ 2009 01 24, 22:25)
milka@ ačiū už schemutę  4u.gif  Jau turiu... Bet kadangi dabar siuvinėju gėlytes, tai avytei teks truputį palaukt  ax.gif

Nėr už ką. Tą avytę sukryžiavau per pusdienį. Taip malonu buvo darbuotis, kad negalėjau nuo jos atsitraukti. Beje, porą spalvyčių parinkau iš akies, nes reikiamų spalvyčių kaip tik neturėjau blush2.gif Bet rezultatu likau patenkinta rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 24, 20:15)
Dirbau dirbau ir nusprendziau, kad vakarais mano nesciosios pilvas niekaip nesisiuvines  verysad.gif  per sviesios spalvos ir neatsirenku kur ka siuvineti  doh.gif  tai pilvas bus dieninis darbelis, o vakarais bandysiu si akvariuma:

Bet va iskilo man klausimelis... Norejau paklaust, gal kuri jau siuvinejot sita paveiksla? Norejau paklaust kokia medziaga rinkotes ir kur pirkote?

Gal ir man būtų galima akvariumą? wub.gif happy.ladybird@yahoo.com
Atsakyti
Laujus - nuostabus drugelis wub.gif Toks tarsi perregimas... smile.gif
Atsakyti
labutis...ir aš esu siuvinėjimo kryželiu gerbėja smile.gif ...kadaise aktyviai netgi siuvinėjau...kažkodėl dabar aistra nurimo blush2.gif niu...noriu pagirti už nuostabius darbelius, sėkmės ir toliau smile.gif užsuksiu minčių pasisemti smile.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Edita0319: 25 sausio 2009 - 01:02
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 24, 20:50)
Issiunciau  smile.gif

Na, man irgi atrodo tamsiai melyna butu geriausiai, bet perziurejau kasiulai.lt ir auksaranke.net ir neradau ten nieko tamsaus. Labai jau svelnios melsvos spalvos. Tai sakau, gal kas gali patart, o gal mate, kur yra tokios tamsios medziagytes  smile.gif

ačiū, tuoj pažiurėsiu 4u.gif

pas mus Kėdainiuose tikrai mačiau tamsiu, tik jos ne DMC o tokios firmos. medžiaga nėra skista, tokia pakietinta, siuvinėjau ant tokios juodos ir buvo gerai smile.gif
user posted image
Atsakyti