Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Im-bear @ 2009 01 30, 10:26)

Puikus meskiukas,tik kita karta gali pasirinkti ispesiojama kanva. Prisidyksniuoji prie meskos, issisiuvineji turedama kvardratukus ,o tada issipesioji kanva.Kiek zinau,dar yra vandenyje tirpastanti kanva. Ir maziau vargo. 4u.gif
Atsakyti
Im-bearkoks fainuolis meskiukas wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 01 30, 10:27)
Puikus meskiukas,tik kita karta gali  pasirinkti ispesiojama kanva. Prisidyksniuoji prie meskos, issisiuvineji turedama kvardratukus ,o tada issipesioji kanva.Kiek  zinau,dar yra vandenyje tirpastanti kanva. Ir  maziau vargo.  4u.gif

Apie vandeny tirpstancia kanva skaiciau rusiskam zurnale,o ar pas mus tokiu yra pirkti,ir kur? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 01 30, 11:01)
Apie vandeny tirpstancia kanva skaiciau rusiskam zurnale,o ar pas mus tokiu yra pirkti,ir kur? blush2.gif

yra Gerose akyse pirkt, jei nemaisau tai apie 26lt kainuoja gabaliukas kazkur 20*30
Atsakyti
Tirpstancios kanvos berods buvo ir www.kasiulai.lt Ir ta tirpstanti esu girdejus is merginu, kad patogesne. Nes pesiojant buna kad uz siulu kimba.
Atsakyti
QUOTE(etaeta @ 2009 01 30, 11:27)
Puikus meskiukas,tik kita karta gali  pasirinkti ispesiojama kanva. Prisidyksniuoji prie meskos, issisiuvineji turedama kvardratukus ,o tada issipesioji kanva.Kiek  zinau,dar yra vandenyje tirpastanti kanva. Ir  maziau vargo.  4u.gif

Aciukas! Jau man pasake - tikrai neisivaizdavau, kad yra toks daiktas )))) Kita karta butinai ji panaudosiu, nes bus ir daugiau issiuvinetu meskiuku ))))

QUOTE(*dano_mama* @ 2009 01 30, 11:47)
Im-bearkoks fainuolis meskiukas wub.gif  thumbup.gif

Dekoju biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 29, 17:54)
pasirodau sempleriuka(bent man vasara kvepia)
user posted image

koks grožis wub.gif
QUOTE(e.meskine @ 2009 01 29, 22:52)
pas mane xp...
man tai anglu kalba tamsus miskas net nezinau ar gerai susikuriau spaudinejau bet ka ir kazkas gavosi
user posted image

šitas labiausiai patiko rolleyes.gif
Atsakyti
Sio menesio darbelis(dar vienas laukia is tos serijos)
user posted image
Seniau siuvinetas
user posted image
Atsakyti
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 30, 11:40)
Burbuline, perziurejau tavo darbus  doh.gif na ir pasistengus  bigsmile.gif saunus darbai, tik norejau pasakyti, kas ypatingai strigo akin blush2.gif siaip sempleriai man neypatingai patinka, na bet taviskis  bigsmile.gif  bigsmile.gif fantastiskai grazus!!!  thumbup.gif  4u.gif subtilus  thumbup.gif

tiesiog3, apie kurį sempleriuką tu čia kalbi?

Klajokle, man labai patinka šis tavo išsiuvinėtas DMC dizainas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 30 sausio 2009 - 12:44
Klajokle, nuostabūs darbeliai abu 4u.gif bet tas pirmasis ir mano tolimuose planuose, dar iš tos pačios serijos ir apie ledainę svajoju, na gal kada ir išsisiuvinėsiu... doh.gif
Papildyta:
Burbuline, noriu pasidomėti dėl Casey Sampler, juos pirkti reikia ar yra koks lobynas kur galima parsisiųsti? blush2.gif ax.gif nuostabūs jie... wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 01 28, 15:55)
Aha, siuvinėjau  blush2.gif
Va manoji  smile.gif

user posted image

Wau, kokia grazi thumbup.gif Bus i ka lygiuotis siuvinejant man blush2.gif Nors as spalvas ryskesnes pasirinkau, nes ne baltas bus pagrindas. Nekantrauju pradeti, tik dar turiu sena darbeli pabaigti, kur praktiskai apipavidalinimas likes.
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 01 30, 12:01)

Tirpstanti kanva
http://www.kasiulai....roducts_id=1032
Ispesiojama kanva
http://www.kasiulai....roducts_id=1098
Atsakyti