Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(e.meskine @ 2009 01 30, 00:10)
o dar sako kopustu lauke ieskok

ciole,
labai grazu o kas bus paveikslas ar kas?

Na pagal turimą schemą turėtų būti paveikslas su iš krepšio pabirusiom rugiagėlėm wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 29 sausio 2009 - 23:23
QUOTE(e.meskine @ 2009 01 29, 22:52)
pas mane xp...
man tai anglu kalba tamsus miskas net nezinau ar gerai susikuriau spaudinejau bet ka ir kazkas gavosi
Papildyta:
http://public.fotki....is/kudikis.html

cia mano pirmas darbelis..pradejau siuvineti kai sirgau ir ligoninej gulejau, kai baiginejau siuvineti su vyru sugalvojom kad reikia tikro tokio grazuoliuko tai isejo dar grazesne ir tikra
Papildyta:
cia antras darbelis
Papildyta:
http://public.fotki....kis/kiemas.html

Labai dailus darbai - tikrai ne kaip pradendanciosios. Ypac man grazus leliukas, kiemas irgi zavus, o meskiu seimynele labai pakele nuotaika:)
Atsakyti
Labas vakar, kryžiukų mylėtojos biggrin.gif O aš labai noriu parodyti jums kiek neįprastą darbelį - savo siutą meškiuką Romeo wub.gif Jis siūtas iš vintažinio pliušo ir siuvinėtas kryželiu (mano pirmas bandymas po senų mokyklos laikų) - galiu pasakyti, kad baisiai vargau, nes tų mažų kvadračiukų, skirtų siuvinėjimui kryželiu, pliušo pluošte nėra doh.gif , tai teko tiesiog įsivaizduoti, kad jie yra ))), dėlto tie kryžiukai kai kur nėra labai jau tiesūs ir gražūs blush2.gif

user posted image

O daugiau nuotraukų galima pažiurėti ČIA
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Im-bear: 30 sausio 2009 - 00:07
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 30, 00:05)
Labas vakar, kryžiukų mylėtojos  biggrin.gif O aš labai noriu parodyti jums kiek neįprastą darbelį - savo siutą meškiuką Romeo  wub.gif  Jis siūtas iš vintažinio pliušo ir siuvinėtas kryželiu (mano pirmas bandymas po senų mokyklos laikų) - galiu pasakyti, kad baisiai vargau, nes tų mažų kvadračiukų, skirtų siuvinėjimui kryželiu, pliušo pluošte nėra  doh.gif , tai teko tiesiog įsivaizduoti, kad jie yra ))), dėlto tie kryžiukai kai kur nėra labai jau tiesūs ir gražūs  blush2.gif

Na ,bet ir sugalvojai thumbup.gif Isivaizduoju,kaip sunku turejo buti siuvineti.
Atsakyti
QUOTE(e.meskine @ 2009 01 29, 23:02)
aciu aciu
visi sako kad labai grazu bet idomu suzinoti nuomone ir suprantanciu apie siuvinejima..
darbeliai tikrai gražūs ir neatrodo kaip pradedančios... Ypač patiko kudikis, nes ir aš esu šį paveiksliuką kaip metriką savo sūnui išsiuvinėjus wub.gif O jei nori kad siuvinėtojos įvertintų tavo siuvinėjimą- pabandyk nufotkint iš arčiau, kad matytusi kryžiukai, bet manau, kad viskas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 29, 23:27)
Aciu Tau labai  4u.gif  taciau cia kitas variantas. paveikslelis lyg ir tas pats, bet schema kitokia  g.gif net spalvos kitaip paskirstytos (kai kur), parselio akytes pas mane french knot, BS kitoks smile.gif
o as jau beveik viska issiuvinejau, liko ta vieta neaiski+BS.

o kai atsidarai tą picasoje nuotraukėlę tu ją padidini su tuo dešiniau esančiu ženkliuku (lupa +)? man lyg ir tada aiškiai viskas būna g.gif
Atsakyti
rygsėje, e.meskine darbeliai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 30, 00:05)
Labas vakar, kryžiukų mylėtojos  biggrin.gif O aš labai noriu parodyti jums kiek neįprastą darbelį - savo siutą meškiuką Romeo  wub.gif  Jis siūtas iš vintažinio pliušo ir siuvinėtas kryželiu (mano pirmas bandymas po senų mokyklos laikų) - galiu pasakyti, kad baisiai vargau, nes tų mažų kvadračiukų, skirtų siuvinėjimui kryželiu, pliušo pluošte nėra  doh.gif , tai teko tiesiog įsivaizduoti, kad jie yra ))), dėlto tie kryžiukai kai kur nėra labai jau tiesūs ir gražūs  blush2.gif

user posted image

O daugiau nuotraukų galima pažiurėti ČIA

Nu jau meskiuko dailumas 4u.gif O akys thumbup.gif Ir dar ta sirdele siuvineta - na pats paciausias mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Im-bear @ 2009 01 30, 01:05)

user posted image

Meskiukas fantastiskas wub.gif tokio grazaus dar neteko matyti ir labai originalus thumbup.gif
Atsakyti
juratere, Egliuz, sapnu_salis labai dekui uz jusu komentarus!!!! biggrin.gif
Atsakyti
e.meskine, darbeliai tikrai nepanasus i jokius pirmus blynus schmoll.gif mirksiukas.gif man ypatingai kiemas patiko thumbup.gif thumbup.gif

Ciole, jau nemazai pasistumejus i prieki bigsmile.gif turetu buti grazu drinks_cheers.gif

Burbuline, perziurejau tavo darbus doh.gif na ir pasistengus bigsmile.gif saunus darbai, tik norejau pasakyti, kas ypatingai strigo akin blush2.gif siaip sempleriai man neypatingai patinka, na bet taviskis bigsmile.gif bigsmile.gif fantastiskai grazus!!! thumbup.gif 4u.gif subtilus thumbup.gif
Atsakyti
Štai dar vienas maniškis - greičiausiai bus pakabukas žirklėms... blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti