rugseje labai gražus
bet jau pas jus groziu groziai aciu patarusioms o paskutinis darbelis ant kokio smulkumo (cia linas?) siuvineta? bandau geriau iivaiduot sivakar uzsisakydama internete
QUOTE(laurin22 @ 2009 01 29, 18:41)
o paskutinis darbelis ant kokio smulkumo (cia linas?) siuvineta?
32ct linas, per 2 siulus siuvineta, 2 siuliuku gijom
o jei isties nori super smulkaus darbelio tai labai tiks ir 28ct linas, tik siuvinek per 1 siula, isties labai superiskai gaunasi ir siuvinet tik 1gija siuliuko uztenka
aciukas uz gerus zodzius, nuraminot dusia, nes keleto siuliuku neturejau tai derinau tai ka turiu
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 29, 19:45)
32ct linas, per 2 siulus siuvineta, 2 siuliuku gijom
o jei isties nori super smulkaus darbelio tai labai tiks ir 28ct linas, tik siuvinek per 1 siula, isties labai superiskai gaunasi ir siuvinet tik 1gija siuliuko uztenka
labai aciu visa jau kirbu kaip isbandyt noriu-truksta tik griztancio is darbo su kortele
rugsėjė, noriu vyšninio pyrago, jeckau seilė ištyso, skanus darbelis
prasau pagalbos gal kuri turite gera schema sio Mikes Pukuotuko paveikslelio?
pagal siame psl. esancia schema vienoje vietoje nenuskaitau, kokie zenkliukai
Pumpureli, aciu uz info
QUOTE(Rne @ 2009 01 29, 15:58)
O as baigineju savo smuika ir tada i kompanija Dzeinei, prisidesiu su mazais darbukais, ir uzkrausiu sita temele - jei jus nieko pries
ale kartais tikrai reik tarp didelių ka nors smulkaus pasiuvinėt, nes kitaip labai jau procesai ilgi gaunas
QUOTE(paukščiukas @ 2009 01 29, 18:56)
rugsėjė, noriu vyšninio pyrago, jeckau seilė ištyso, skanus darbelis
aha, tikrai skanu butu, aš apie "malkas po sniegu" (iš sonatinos receptu ) pagalvojau ... seilė tysta...
QUOTE(Mur mur @ 2009 01 29, 19:11)
prasau pagalbos gal kuri turite gera schema sio Mikes Pukuotuko paveikslelio?
Aš turiu
Įkėliau į čia:
1 dalis
2 dalis
Rugsėje - na ir skanumas pyrago... Dailus sampleris išties. Aš irgi planuoju dar vieną iš Casey Buonaugurio skanybių samplerių siuvinėt, bet ne šitą
laba,
gal galite papasakoti kaip ikelti parodyti savo darbelius???
gal galite papasakoti kaip ikelti parodyti savo darbelius???
QUOTE(e.meskine @ 2009 01 29, 22:09)
Kartoju dar kartą:
Aš keliu per public.fotki.com čia susikuri savo nuotraukų banką. Iš kompo perkeli nuotraukas, jei nenori, kad landžiotų pašaliniai, užsidedi slaptaždį. Tada pasididini nuotrauką,spaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki Copy image adress. Tada atasakymo laukelio viršuje spaudi IMG ir į atsiradusį laukelį įkeli tos nuotraukos adresą. Tada OK ir tradiciškai atsakyti.