Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Chera @ 2009 01 29, 02:53)
Kaip supratau truputi keitei spalvas ir pridejai karoliuku  rolleyes.gif  ju schemoje nebuvo nurodyta  schmoll.gif
tavo puslapis  thumbup.gif  perskaiciau visas siuviniu istorijas, labai sudomino  clap.gif

Ačiū už mano puslapiuko įvertinimą 4u.gif Tiesą sakant, į visą jį daug darbo įdėjau... ax.gif O orchidėjos spalvų nekeičiau, pas mane schemoje tokios spalvos ir buvo... Ir karoliukai buvo nupaišyti ant schemos, bent jau taip aš tuos taškučius supratau biggrin.gif

QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 29, 13:11)
Pasiziurejau ir supratau, kad man labai patinka... wub.gif  wub.gif  wub.gif
Todel gal ir kvailas klausimelis, bet... O kur tu pirkai sita rinkinuka... Bo labai noreciau... blush2.gif

Ačiū 4u.gif Pirkau, man regis, iš www.abcstitch.com, bet iki galo tikra nesu, nes daug kartų esu pirkusi iš įvairių internetinių parduotuvių. Manau, pagal The Sweetheart Tree rastum daugelyje interneto parduotuvių smile.gif

QUOTE(burbulinė @ 2009 01 29, 14:24)
Man asmeniškai linas maloniau už evenweave'ą ir langelius ant lino man paprasčiau skaičiuoti kažkodėl.

drinks_cheers.gif Langelius gal skaičiuot ir panašiai, bet linas yra thumbup.gif Ant nieko kito siuvinėt nebenoriu cool.gif

Lizarde - kaip jau anksčiau buvo minėta, linas yra linas, t.y. pluoštas yra natūralaus lino. Evenweave pluoštas būna maišytas, būna linas su medvilne, t.t. Nežinau visos evenweavo įvairovės, tiesą sakant. Bet liną rankose laikyti man maloniausia rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(sirdelle @ 2009 01 29, 14:39)
Gal kas galetu pagelbeti,reiketu konvertavimo lenteles is dmc i ariadna. blush2.gif

http://www.abakan.pl...ssconverter.htm
4u.gif
Atsakyti
Pumpurėli, aciu uz info 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 29, 13:57)
manau reiktu pradedanciai siuvineti ant 14 (2-3 siuliukai) ar 16 (2 siuliukai) aidos su 26 dydzio adatomis  mirksiukas.gif  veliau imciau smulkesnes... bet cia mano nuomone  rolleyes.gif  28 ct linas jei neklystu atitinka 14 aida  g.gif tai 1 siuliuko nepakaks

siuvinesiu nedideles detales (nediducius dovanu maiselius, tai siuvinejimo nedaug bus, manau graziau ziuretusi smulkesnes detales ten man) ir noriu smulkesnes medziagos (kryziuku), bet net nepagalvojau, kad linas 28 gali atitikt 14 aida (tada perstambu-mazi maisiukai tebus ir issiuvinejus inicialius-datas perdideli atrodytu, ypac kad pagrindinis akcentas-virvutes uzrisimui), tai 18ct aida atitinka 36ct lina? o adatu smulkumas-kuo mazesnis skaicius tuo smulkesnes? siuvinedavau su paprasta, tai man foto jos panasios atrodo, didumo nesulyginsi biggrin.gif atsiprasau uz jum kavilus klausimus, bet seniau imdavau betkokia adata, siulus kokius rasdavau (dauguma is a.a. anytos 'cemodano' , medzegeles 'nuo auksto' atrasdavau, tai erupejo nei dydziai, nei pavadinimai), o dabar....
Atsakyti
mergaitės reikia pagalbos, noriu pradėti siuvinėti vieną darbelį ir ten rašo kad reikalinga DMC 384, bet aš tokios kaip ir nerandu paletėje g.gif visos kitos gerai bet ta viena doh.gif gal jūs kuri siuvinėjote ūgio matuokliuką iš serijos "mikė ir draugai", ten jie obuoliukus renka, gal kuri turite kitą spalvų raktą kur viskas gerai? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 29, 14:40)
Ačiū už mano puslapiuko įvertinimą  4u.gif Tiesą sakant, į visą jį daug darbo įdėjau...  ax.gif O orchidėjos spalvų nekeičiau, pas mane schemoje tokios spalvos ir buvo... Ir karoliukai buvo nupaišyti ant schemos, bent jau taip aš tuos taškučius supratau  biggrin.gif

gal gali savo schemute palyginimui man i diana.budriene@gmail.com imesti 4u.gif

QUOTE(laurin22 @ 2009 01 29, 16:18)
tai 18ct aida atitinka 36ct lina? o adatu smulkumas-kuo mazesnis skaicius tuo smulkesnes? siuvinedavau su paprasta, tai man foto jos panasios atrodo, didumo nesulyginsi  biggrin.gif 

kuo didesnis skaiciukas medzigytes - tuo ji smulkesne, taip pat ir su adatomis. Siuvinejimo adatos geresnes nei paprastos, jog jos yra bukais galais thumbup.gif tokiu atveju islieka sveikos pirstu pagalveles tongue.gif
Atsakyti
I klausimeli kuo skiriasi linas nuo Evenweave ir ant kurio lengviau siuvineti , man atrodo gali atsakyti pati, cia taip pat skonio reikalas ir aisku kaip esi pratusi siuvineti. As siulyciau nusipirkti nedideli gabaliuka lino ir evenweave - pasiuvineti, ir nuspresi kaip geriau, kaip graziau, kas labaiu patinka ax.gif
pumpureli, tavo siuvinetas darbelis labai man patiko, labai grazu wub.gif
O as baigineju savo smuika ir tada i kompanija Dzeinei, prisidesiu su mazais darbukais, ir uzkrausiu sita temele - jei jus nieko pries ax.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 29, 13:59)

aciu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 29, 15:38)
Siuvinejimo adatos geresnes nei paprastos, jog jos yra bukais galais  thumbup.gif  tokiu atveju islieka sveikos pirstu pagalveles  tongue.gif

Cia galima gincytis. Nemegstu buku adatu - baisiai nepatogu jomis uzkisti siula blogojoje puseje g.gif . O ir niekaip nesuprantu kaip jus isigudrinat susibadyti pirstus mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Labutuliukas @ 2009 01 29, 17:57)
nemegstu buku adatu - baisiai nepatogu jomis uzkisti siula blogojoje puseje  g.gif

va cia tai teisybe g.gif as ir su bukais gal vais sugebu susibadyti blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 29 sausio 2009 - 17:09
pasirodau sempleriuka(bent man vasara kvepia)
user posted image
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 01 29, 18:54)
pasirodau sempleriuka(bent man vasara kvepia)
user posted image

Kaip gražu ir be galo saldu clap_1.gif yahoo.gif
Atsakyti