QUOTE(Chera @ 2009 01 29, 02:53)
Kaip supratau truputi keitei spalvas ir pridejai karoliuku ju schemoje nebuvo nurodyta
tavo puslapis perskaiciau visas siuviniu istorijas, labai sudomino
tavo puslapis perskaiciau visas siuviniu istorijas, labai sudomino
Ačiū už mano puslapiuko įvertinimą Tiesą sakant, į visą jį daug darbo įdėjau... O orchidėjos spalvų nekeičiau, pas mane schemoje tokios spalvos ir buvo... Ir karoliukai buvo nupaišyti ant schemos, bent jau taip aš tuos taškučius supratau
QUOTE(Žiurbutis @ 2009 01 29, 13:11)
Pasiziurejau ir supratau, kad man labai patinka...
Todel gal ir kvailas klausimelis, bet... O kur tu pirkai sita rinkinuka... Bo labai noreciau...
Todel gal ir kvailas klausimelis, bet... O kur tu pirkai sita rinkinuka... Bo labai noreciau...
Ačiū Pirkau, man regis, iš www.abcstitch.com, bet iki galo tikra nesu, nes daug kartų esu pirkusi iš įvairių internetinių parduotuvių. Manau, pagal The Sweetheart Tree rastum daugelyje interneto parduotuvių
QUOTE(burbulinė @ 2009 01 29, 14:24)
Man asmeniškai linas maloniau už evenweave'ą ir langelius ant lino man paprasčiau skaičiuoti kažkodėl.
Langelius gal skaičiuot ir panašiai, bet linas yra Ant nieko kito siuvinėt nebenoriu
Lizarde - kaip jau anksčiau buvo minėta, linas yra linas, t.y. pluoštas yra natūralaus lino. Evenweave pluoštas būna maišytas, būna linas su medvilne, t.t. Nežinau visos evenweavo įvairovės, tiesą sakant. Bet liną rankose laikyti man maloniausia