Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(degu_ @ 2009 01 29, 13:40)
Ta spalva ir nurodyta Nr. 1.  smile.gif

O tikrai ne Anchor? DMC tokios tikrai nėra, manau niekad ir nebuvo...
Papildyta:
QUOTE(belldandy777 @ 2009 01 29, 13:49)
Dievinu siuvinėjimą kryželiu  wub.gif  wub.gif
Būkit geros pasakykit kaip jus savo darbelių nuotrukas įdedat?

Apie tai rašoma 14 šios temos psl.
O šiaip, brangiosios, juk yra užvesta atskira tema, tik netingėkit gerbdamos kitų laiką paieškot: http://www.supermama...showtopic=61583
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 28, 20:49)
O štai aš pribaigiau savo vargelį. Atrodo, mažas, bet gan sudėtingas darbas buvo. Siuvinėta ant 32 ct Belfast lino. The Sweetheart Tree dizainas. Puošta Mill Hill karoliukais.  ax.gif

Pasiziurejau ir supratau, kad man labai patinka... wub.gif wub.gif wub.gif
Todel gal ir kvailas klausimelis, bet... O kur tu pirkai sita rinkinuka... Bo labai noreciau... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(belldandy777 @ 2009 01 29, 12:49)
Dievinu siuvinėjimą kryželiu  wub.gif  wub.gif

Aš keliu per public.fotki.com čia susikuri savo nuotraukų banką. Iš kompo perkeli nuotraukas, jei nenori, kad landžiotų pašaliniai, užsidedi slaptaždį. Tada pasididini nuotrauką,spaudi dešinį pelės klavišą ir pasirenki Copy image adress. Tada atasakymo laukelio viršuje spaudi IMG ir į atsiradusį laukelį įkeli tos nuotraukos adresą. Tada OK ir tradiciškai atsakyti.
manau, kad padėjau aš, kaip kažkada man padėjo kitos ax.gif ax.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(belldandy777 @ 2009 01 29, 12:49)

pries kelis psl rasiau doh.gif paprasciau kelti per www.radikal.ru arba www.keep4u.ru mirksiukas.gif nereikia kurti jokiu albumu. nukopijuoji 2 nuoroda ir tiesiai kopijuoji i atsakymo laukeli tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chera: 29 sausio 2009 - 12:49
Labas 4u.gif gal galit patarti-siuvinetoja is manes menka, bet noriu rimciau ismokt, perzvelgiau ebay.co.uk ir nevelnio nesuprantu doh.gif kaip pasirink adatas (siuvinesiu 1 ir 2 siulais ant 18-28 Aidos ir lino)? reiks skirtingu dydziu ar ne? g.gif
likusius klausimus uzmirsau doh.gif reiks vel lyst i parduotuve biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(laurin22 @ 2009 01 29, 13:48)
Labas  4u.gif  gal galit patarti-siuvinetoja is manes menka, bet noriu rimciau ismokt, perzvelgiau ebay.co.uk ir nevelnio nesuprantu  doh.gif  kaip pasirink adatas (siuvinesiu 1 ir 2 siulais ant 18-28 Aidos ir lino)? reiks skirtingu dydziu ar ne?  g.gif
likusius klausimus uzmirsau  doh.gif  reiks vel lyst i parduotuve    biggrin.gif

manau reiktu pradedanciai siuvineti ant 14 (2-3 siuliukai) ar 16 (2 siuliukai) aidos su 26 dydzio adatomis mirksiukas.gif veliau imciau smulkesnes... bet cia mano nuomone rolleyes.gif 28 ct linas jei neklystu atitinka 14 aida g.gif tai 1 siuliuko nepakaks
Atsakyti
Chera, o pati siuvineji ant lino?
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 29, 14:16)
Chera, o pati siuvineji ant lino?

vis dar nedrystu blush2.gif nors turiu nusipirkusi enweaver doh.gif man kazkoks kosmaras tuos "langelius" susiskaiciuoti blink.gif bet kaip mergaites anksciau minejo, kad reikia iprasti.... tai bandysiu pirmaji darbeli ant enweaver savo Ugnine issiuvineti g.gif na vistiek kazkas gausis blush2.gif
Atsakyti
Man asmeniškai linas maloniau už evenweave'ą ir langelius ant lino man paprasčiau skaičiuoti kažkodėl.
Atsakyti
Nr. 1 berods yra Anchor balta spalva.
Atsakyti
O kuo linas nuo enweaver skiriasi ax.gif vis dar pasimetusi medziagu gausybeje blush2.gif
Atsakyti
Gal kas galetu pagelbeti,reiketu konvertavimo lenteles is dmc i ariadna. blush2.gif
Atsakyti