Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Chera @ 2009 01 29, 00:53)
pumpureli pasirodyk savaja orchideja  bigsmile.gif kaip ji atrodo be backstritch'o  ax.gif  as kaip bezdzionele tripciojau ir vis galvojau daryti ar nedaryti backstritch'a  doh.gif  bet kai issiuvinejau - tai jau tingejau beardyti  lotuliukas.gif
Papildyta:

su kokiu siuliuku ir kaip prisiuvat karoliukus? Kaupiu jegas savo Ugnies fejai-sokejai  rolleyes.gif

Mano orchidėją kol kas gali pažiūrėt mano interneto puslapyje - adresas paraše. Dabar ją esu išnešusi rėminti, tai kai pasiimsiu, parodysiu galutinį variantą smile.gif

O karoliukai siuvami vienu iš naudojamų siūlų, dažniausiai tos spalvos, kuri artimiausia medžiagos spalvai. Imama viena gija, nors esu mačiusi aprašyme, kad galima ir dviem siūti... Aš siuvu juos kryžiuku, tada karoliukas lygiai stovi ir nesisukinėja į šonus wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 29, 01:15)
Mano orchidėją kol kas gali pažiūrėt mano interneto puslapyje - adresas paraše.

Kaip supratau truputi keitei spalvas ir pridejai karoliuku rolleyes.gif ju schemoje nebuvo nurodyta schmoll.gif
tavo puslapis thumbup.gif perskaiciau visas siuviniu istorijas, labai sudomino clap.gif
Atsakyti
Ačiū už pagyrimus avyei aciuks.gif
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 28, 21:49)
Ruci - smagi ir linksma avytė. Mačiau jau ją kitur puikiai pritaikytą dėžutei. O kur tu planuoji ją pritaikyti?
Žinok dar nežinau. Aš ją ir pamačiau išsiuvinėtą ant dėžutės viename blog'e (įtariu, kad pas tą pačią siuvinėtoją) ir įsimylėjau ją, todėl puoliau siuvinėt. Šiaip tai noriu išsiuvinėti savo dukrytėms pagalvėlių užvalkalus šiomis avytėmis wub.gif O kur šią dėsiu dar nežinau. Gal siuvinėsiu kt. dizainus ir rėminsiu visą kvartetą smile.gif
O štai aš pribaigiau savo vargelį.
Nuostabus vargelis. Net ir prastoj (tavo teigimu) nuotraukos atrodo fantastiškai yess.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ruci: 29 sausio 2009 - 08:26
Juratere, nu as ir sakiau, kad tu spartuole doh.gif nu labaaaai grazi geliu puokste drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif 4u.gif lauksiu iremintos ... mirksiukas.gif beje, jau turbut neuzilgo parodysi ireminta kriokli? ax.gif
del backstich'o tai mano nuomone jo nereikia gelems g.gif schmoll.gif
o del tavo stiliaus, tai tada ir as nemadinga, nes man tavo pasirinkimai thumbup.gif drinks_cheers.gif

nepamenu kieno buvo ( blush2.gif ) orchideja, bet labaaai irgi grazi .. labai dailiai ireminta wub.gif 4u.gif o ir bachstich'as ten nieko negadina ... nu tikrai super grazu thumbup.gif
Papildyta:
Pumpurelis, preciziskas darbelis 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 28, 22:49)
Burbuline - nuostabaus lengvumo metrikas. Dar nesu mačiusi tokio lengvo darbo  4u.gif

Juratere - daili puokštė. Mano akiai ji tiesiog nostalgiška  rolleyes.gif Ir, manau, negadink to pastelinio įspūdžio backstitch'u... Bet čia mano nuomonė  4u.gif

Chera - et, užbėgai man už akių  tongue.gif Ryt planavau pasigirti savo įrėminta orchidėja, bet žiūriu, kad pavėlavau  lotuliukas.gif Maniškė, tiesa, kitokia... Siuvinėjau ant lino ir nedariau backstitch'o (jo, tiesa, ir nebuvo numatyta schemoje...)

Ruci - smagi ir linksma avytė. Mačiau jau ją kitur puikiai pritaikytą dėžutei. O kur tu planuoji ją pritaikyti?

Reska - ale tu ir spartuolė... Labai daili pagalvėlė. Tikrai patiko  bigsmile.gif

O štai aš pribaigiau savo vargelį. Užtruko sumoj gal savaitę, bet keturis mėnesius gulėjo stalčiuj, nes nesugebėjau susikaupti - po kelis kryžiukus siuvinėti dideliais atstumais buvo tikra kankynė. Na bet kai pro tą prasiveržiau, jau tapo lengviau. Atrodo, mažas, bet gan sudėtingas darbas buvo. Siuvinėta ant 32 ct Belfast lino. The Sweetheart Tree dizainas. Puošta Mill Hill karoliukais. Nuotrauka prasta, nes fotografavau vakare prie dirbtinio apšvietimo, atsiprašau  ax.gif

user posted image

grazu thumbup.gif
Atsakyti
thumbup.gif tikrai verti pagarbos visų darbeliai wub.gif 4u.gif
atrodo niekutis, bet laiko tai užima biggrin.gif
ir aš kelis pasidariau, tiesa, jie bus ir toliau "apdirbti" darysiu adatine ir užrašu knyguti aplankaliuka ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Džeinė: 29 sausio 2009 - 10:07
QUOTE(tiesiog3 @ 2009 01 29, 08:53)
Juratere, nu as ir sakiau, kad tu spartuole  doh.gif  nu labaaaai grazi geliu puokste  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  4u.gif lauksiu iremintos ...  mirksiukas.gif beje, jau turbut neuzilgo parodysi ireminta kriokli?  ax.gif
del backstich'o tai mano nuomone jo nereikia gelems  g.gif  schmoll.gif
o del tavo stiliaus, tai tada ir as nemadinga, nes man tavo pasirinkimai  thumbup.gif  drinks_cheers.gif

Aciu,tiesiog3 blush2.gif Kazkaip tikrai as greit issiuvinejau.
Kriokli parodysiu jau gal savaitgali. Dar reminimo dirbtuvese,pasiimsiu gal sestadieni. ax.gif

Papildyta:

Juratere - daili puokštė. Mano akiai ji tiesiog nostalgiška  rolleyes.gif Ir, manau, negadink to pastelinio įspūdžio backstitch'u... Bet čia mano nuomonė 4u.gif

Ir as tos pacios muomones. Manau,kad backstich'as yra reikalinags,-tik netokiems darbams g.gif
Atsakyti
Esu naujokė siuvinėjime ir radau vienoj schemoje nurodyta, kad reikia 1 DMC spalvos, bet niekur paletėj tokio skaičiaus nerandu. Gal kas galėtų patarti, kokia tai spalva? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(degu_ @ 2009 01 29, 13:26)
Esu naujokė siuvinėjime ir radau vienoj schemoje nurodyta, kad reikia 1 DMC spalvos, bet niekur paletėj tokio skaičiaus nerandu. Gal kas galėtų patarti, kokia tai spalva?  blush2.gif

Na tai sakyk kas per spalva, bandysim pagelbėt.

Ruci, nuostabi avytė wub.gif wub.gif

Pumpurėli, labai gražu wub.gif, man irgi šie dizainai prie širdies, ir matosi, kad nors ir nedidučiai, bet reikalaujantys kruopštumo ir kantrybės
Atsakyti
Ta spalva ir nurodyta Nr. 1. smile.gif
Atsakyti
Dievinu siuvinėjimą kryželiu wub.gif wub.gif
Būkit geros pasakykit kaip jus savo darbelių nuotrukas įdedat?
Atsakyti
QUOTE(mmuch @ 2009 01 28, 14:27)

Tas antrasis labai idomus thumbup.gif ir man bent jau nematytas mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti