Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Safira023 @ 2009 01 27, 14:45)
Sveikos, gal katra žinote kaip padaryti šias schemas, kad ryškiau atspausdintų? Nes kai atsispausdinu tai labai viskas susilieja.  blush2.gif

Aš atsispausdinau spalvotu printeriu, man gerai gavosi. Siuvinėju jau 22 dienas doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Smulkmena: 28 sausio 2009 - 20:55
Burbuline - nuostabaus lengvumo metrikas. Dar nesu mačiusi tokio lengvo darbo 4u.gif

Juratere - daili puokštė. Mano akiai ji tiesiog nostalgiška rolleyes.gif Ir, manau, negadink to pastelinio įspūdžio backstitch'u... Bet čia mano nuomonė 4u.gif

Chera - et, užbėgai man už akių tongue.gif Ryt planavau pasigirti savo įrėminta orchidėja, bet žiūriu, kad pavėlavau lotuliukas.gif Maniškė, tiesa, kitokia... Siuvinėjau ant lino ir nedariau backstitch'o (jo, tiesa, ir nebuvo numatyta schemoje...)

Ruci - smagi ir linksma avytė. Mačiau jau ją kitur puikiai pritaikytą dėžutei. O kur tu planuoji ją pritaikyti?

Reska - ale tu ir spartuolė... Labai daili pagalvėlė. Tikrai patiko bigsmile.gif

O štai aš pribaigiau savo vargelį. Užtruko sumoj gal savaitę, bet keturis mėnesius gulėjo stalčiuj, nes nesugebėjau susikaupti - po kelis kryžiukus siuvinėti dideliais atstumais buvo tikra kankynė. Na bet kai pro tą prasiveržiau, jau tapo lengviau. Atrodo, mažas, bet gan sudėtingas darbas buvo. Siuvinėta ant 32 ct Belfast lino. The Sweetheart Tree dizainas. Puošta Mill Hill karoliukais. Nuotrauka prasta, nes fotografavau vakare prie dirbtinio apšvietimo, atsiprašau ax.gif

user posted image

Atsakyti
QUOTE(dragon.fly @ 2009 01 28, 19:47)
HappyLadybird* štai: paukščiukai

nu labai ačiū už šią naudingą info thumbup.gif wub.gif siūsiu šiuos žaisliukus wub.gif
Atsakyti
Pumpurelis kad ir mazas, bet dailus darbeliukas 4u.gif O ka is jo darysi?
Reska miela dovanele sesei, o cia ant aidos siuvinejai? O siulai melandziniai ar paprasti? Tikrai visumoj superine dovana. Noreciau ir as kada kam nors tokia itaisyt:) Tik reiktu prasyt siuvinejos, kad pagalvele pasiutu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 28, 21:49)
O štai aš pribaigiau savo vargelį.

"Vargelis" vertas to thumbup.gif , labai gražu 4u.gif
Kadangi nuotrauka "tamsinta", tai papasakok, ar linas baltas? Matau, kad su blizgučiu. Mat aš ieškau balto lino su blizgučiu, bet ne gelsvu, o baltu (sidabriniu). Jei pas tave čia toks, tai išduok kur pirkai mirksiukas.gif

QUOTE(Egliuz @ 2009 01 28, 22:07)
ant aidos siuvinejai? O siulai melandziniai ar paprasti?

Siuvinėjau ant lino, siūlai DMC melanžiniai, bet numerio nebepasakysiu, siūlo neliko, popierėlius išmečiau unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Reska: 28 sausio 2009 - 22:13
QUOTE(Reska @ 2009 01 28, 23:12)
"Vargelis" vertas to  thumbup.gif , labai gražu  4u.gif
Kadangi nuotrauka "tamsinta", tai papasakok, ar linas baltas? Matau, kad su blizgučiu. Mat aš ieškau balto lino su blizgučiu, bet ne gelsvu, o baltu (sidabriniu). Jei pas tave čia toks, tai išduok kur pirkai  mirksiukas.gif

Nuotrauka tikrai prasta, net nesmagu, kad taip pagadinau bendrą vaizdą g.gif Kai įrėminsiu, padarysiu geresnę nuotrauką (ketinu dovanoti vyro mamai...).

Linas natūralios spalvos su blizgučiu. Man tas blizgutis ten netiko ir pradžių, bet paskui akys priprato. Pirkau rinkinį, medžiaga buvo rinkinyje, taigi nelabai žinau, kur atskirai būtų galima rasti lino su blizgučiu. Galiu parašyti, kaip vadinasi spalva, gal padės ieškant: 32 ct Opalescent-Raw Belfast linen. Raw turėtų reikšti natūralią lino spalvą...
Atsakyti
Bitutės auksarankės, labai dailių darbelių prisiuvinėjot wub.gif

Aš Mikę pūkuotuką baiginėju, nors vaikiškas, bet labai mielas wub.gif
Atsakyti
Reska, labai gražus darbas, kur man tokią sesę gaut biggrin.gif tik aš širdelę būčiau kitokios spalvos darius arba medžiagą , į kurią įrėminai siuvinėjimą, būčiau ėmus raudoną ax.gif

Pumpurėlis labai mielas darbelis, spalvos tokios šiltos rolleyes.gif
Atsakyti
Pumpurėli, labai lauksiu geresnės foto, bet matosi, kad pasikrapštymo gerokai buvo. Gražu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 28 sausio 2009 - 23:18
QUOTE(Florestina @ 2009 01 28, 17:28)
Kažkada seniai mano klasės auklėtoja pasakė: "Jei visiems patiktų vienas ir tas pats- būtų labai nuobodu gyventi."

thumbup.gif labai geri zodziai bigsmile.gif pagirtina yra ivairiapuse nuomone... gera skaityti ne vien saldzius zodzius.... Gal kai kuriu darbeliai nelabai vyke rolleyes.gif ne viena ir as toki esu padariusi bet verti pagyrimu uz kruopstuma ir meile darbeliui tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 28, 22:42)
Reska, labai gražus darbas, kur man tokią sesę gaut  biggrin.gif tik aš širdelę būčiau kitokios spalvos darius arba medžiagą , į kurią įrėminai siuvinėjimą, būčiau ėmus raudoną  ax.gif

Na gi čia Valentininė širdelė, todėl ji raudona, o visa pagalvėlė turi būt tokių spalvų, nes derinau prie sesės interjero mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 28, 22:49)
Chera - et, užbėgai man už akių  tongue.gif Ryt planavau pasigirti savo įrėminta orchidėja, bet žiūriu, kad pavėlavau  lotuliukas.gif Maniškė, tiesa, kitokia... Siuvinėjau ant lino ir nedariau backstitch'o (jo, tiesa, ir nebuvo numatyta schemoje...)

pumpureli pasirodyk savaja orchideja bigsmile.gif kaip ji atrodo be backstritch'o ax.gif as kaip bezdzionele tripciojau ir vis galvojau daryti ar nedaryti backstritch'a doh.gif bet kai issiuvinejau - tai jau tingejau beardyti lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 28, 22:49)
Puošta Mill Hill karoliukais
user posted image

su kokiu siuliuku ir kaip prisiuvat karoliukus? Kaupiu jegas savo Ugnies fejai-sokejai rolleyes.gif
Atsakyti