Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Florestina @ 2009 01 24, 18:12)
Aš irgi registruojuosi. Gražius darbelius dirbate, aš irgi savajį jau pradėjau. Mačiau apie DMC kainas kalbėjot, parduotuvėje "Geros akys" 2,5 Lt.

Čia rimtai blink.gif Oho kaip šoktelėjo blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Insomnia @ 2009 01 24, 18:51)
Čia rimtai blink.gif Oho kaip šoktelėjo blink.gif

Ta parduotuvė yra CUP'e. Sesuo sakė, kad kažkur Basanavičiaus gatvėje matė po 2,00 Lt, bet ten sakė, kad yra ne visos spalvos. g.gif
Atsakyti
Egluze Toj kuri yra Statybininku pr. (gal ji ir yra salia Simonaitytes g.gif g.gif ) Adresas tai Šilutės pl. 68 ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 24 sausio 2009 - 19:21
Pasirodau savo mini darbelį. Siuvinėjosi laaabai smagiai. Dizainas - Casey Buonaugurio. Parsisiunčiau nemokamą schemutę iš jų tinklapio. Tik nuotraukos nelabai vykusios blush2.gif

user posted image
user posted image
Atsakyti
Simpatiška avytė. thumbup.gif
Atsakyti
milka@,
thumbup.gif thumbup.gif Super avytė thumbup.gif Gal galima schemutę į mildabar@gmail.com blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 24 sausio 2009 - 19:48
Dirbau dirbau ir nusprendziau, kad vakarais mano nesciosios pilvas niekaip nesisiuvines verysad.gif per sviesios spalvos ir neatsirenku kur ka siuvineti doh.gif tai pilvas bus dieninis darbelis, o vakarais bandysiu si akvariuma:

user posted image

Bet va iskilo man klausimelis... Norejau paklaust, gal kuri jau siuvinejot sita paveiksla? Norejau paklaust kokia medziaga rinkotes ir kur pirkote?

Atsakyti
QUOTE(sapnu_salis @ 2009 01 24, 20:15)
Bet va iskilo man klausimelis... Norejau paklaust, gal kuri jau siuvinejot sita paveiksla? Norejau paklaust kokia medziaga rinkotes ir kur pirkote?

pas mane ir planuose yra šis akvariumas, bet schema kokia prasta doh.gif
gal tavo geresnė, jei nesunku mestelk dzeikauuu@gmail.com ax.gif 4u.gif ačiū 4u.gif

aš tai ant tamsiai mėlynos mėginčiau siuvinėt, nes juoda per daug niuri butu g.gif
Atsakyti
Milka@, avytė siaubingai miela wub.gif wub.gif
Merginos, nepykit, bet gerbkit kitų laiką ax.gif Milka gi aiškiai pasakė, kad šią nemokamą schemutę parsisiuntė iš Casey Buonaugurio puslapio smile.gif Taigi paguglinkit ir parsisiųskit bigsmile.gif
Casey Buonaugurio
Atsakyti
laujus, labai žavus drugelis thumbup.gif

milka@, nuostabi avytė, labai miela wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 24 sausio 2009 - 20:41
Registruojuos naujoj temelėj mirksiukas.gif
Gražūs visų darbeliai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Džeinė @ 2009 01 24, 21:31)
pas mane ir planuose yra šis akvariumas, bet schema kokia prasta  doh.gif
gal tavo geresnė, jei nesunku mestelk dzeikauuu@gmail.com  ax.gif  4u.gif ačiū  4u.gif

aš tai ant tamsiai mėlynos mėginčiau siuvinėt, nes juoda per daug niuri butu  g.gif

Issiunciau smile.gif

Na, man irgi atrodo tamsiai melyna butu geriausiai, bet perziurejau kasiulai.lt ir auksaranke.net ir neradau ten nieko tamsaus. Labai jau svelnios melsvos spalvos. Tai sakau, gal kas gali patart, o gal mate, kur yra tokios tamsios medziagytes smile.gif
Atsakyti