Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 28, 16:30)
http://www.flickr.co...57600812294474/ Pažiūrėkit į šiuos siuvinėtus katinus  wub.gif  wub.gif nu jau koks grožis nebegaliu  wub.gif . Matau, kad čia siuvinėta ant lino... Gal kas turit kokių iškarpų, gal galėtumėt paaiškint kaip šiuos katinus pasiūti? ir aš tokių norių  wub.gif

Katinai tai nuostabūs, ir aš nieko prieš būčiau kokį priglaust. ax.gif Įdomu, kas juos siuva?
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2009 01 28, 16:29)
Katinai tai nuostabūs, ir aš nieko prieš būčiau kokį priglaust.  ax.gif Įdomu, kas juos siuva?

čia Amerikonka turbūt kokia siuva lotuliukas.gif wub.gif
Bet sakau, gal čia kuri mūsų auksarankė galėtu iškarpą tokiam katinui pagamint? Ir pati tokį pasidarytų ir kitoms pagelbėtų mirksiukas.gif bigsmile.gif 4u.gif

Beje gal kuri nors siuvinetoja turi nusiskanavusi "Siuvineju kryzeliu" visus 5 numerius ir gal galetų man el.paštu pasiūsti juos? happy.ladybird@yahoo.com . Būčiau labai dkėinga mirksiukas.gif 4u.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo HappyLadybird*: 28 sausio 2009 - 17:40
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 28, 16:23)
juratere, gražūs darbai  rolleyes.gif
kas dėl senoviškas/nesenoviškas, manau pasirinkimą, ką siūvinėt apsprendžia ne tik skonis, bet ir interjeras  ax.gif

Cia tai tikrai mirksiukas.gif .
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2009 01 28, 17:29)
Katinai tai nuostabūs, ir aš nieko prieš būčiau kokį priglaust.  ax.gif Įdomu, kas juos siuva?

Skelbimu lentoj budavo temele 'svelnus ir minksti' nu kazkas panasaus, tai ten galima panasiu isigyti, o paprasius gal ir toki pasiutu ax.gif turiu viena jos darbeli wub.gif
Atsakyti
QUOTE(lizarde @ 2009 01 28, 17:53)
Skelbimu lentoj budavo temele 'svelnus ir minksti' nu kazkas panasaus, tai ten galima panasiu isigyti, o paprasius gal ir toki pasiutu  ax.gif turiu viena jos darbeli  wub.gif

aš tai pati norėčiau tokį pasisiūt wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 28, 18:56)
aš tai pati norėčiau tokį pasisiūt  wub.gif

http://www.supermama...howtopic=387859
Šito temelėj pabandyk merginų paklausti. Manau atsiras žinančių kaip tau padėti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 01 28, 18:08)
http://www.supermama...howtopic=387859
Šito temelėj pabandyk merginų paklausti. Manau atsiras žinančių kaip tau padėti  mirksiukas.gif

Ačiū bigsmile.gif
Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Jie yra iš tos pačio serijos kaip ir katinai. Kiek pamenu dar yra paukščiukai, ežiukai. Truputi vėliau idėsiu (dabar nerandu) nuorodėlę plačiau.

Atsakyti
ruci, tavo avinukas nuostabus wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo burbulinė: 28 sausio 2009 - 19:18
Išsiuvinėjau širdelę sesei, pasiuvau pagalvėlę:

user posted image user posted image
Atsakyti
HappyLadybird* štai: paukščiukai
user posted image

zuikis
user posted image

ežiukai
user posted image

deje šių schemų neturiu ir abejoju ar jų kur yra, kadangi ten siuvinėta ne kryžiuku tai tiesiog iš rankos nusibrėži tą pačią katino formą ir tą pasiuvinėtą raštą, pasirenki kokias nori siūlų spalvėles .

Štai čia yra truputis daugiau fotografijų ir kalbama apie tos serijos žaisliukus

p.s. atsiprašau, kad žaisliukus dedu į siuvinėjimo temą, bet norėjau toje pačioje temelėje atsakyti kurioje buvo paklausta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dragon.fly: 28 sausio 2009 - 19:52
Reska , labai daili, tiesiog nuostabi pagalvėlė bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo diudas: 28 sausio 2009 - 19:58