Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(mmuch @ 2009 01 28, 13:53)

Šitas nerealus wub.gif
Atsakyti
Jurate labai daili puokste, tik nesitiki, kad taip greitai issiuvinejai 4u.gif
O mmuch darbeliai vistiek man matosi tik mazi...
Atsakyti

O mmuch darbeliai vistiek man matosi tik mazi...
[/quote]

Tada nebežinau kaip padidinti
Atsakyti
Na kiek sauniu darbeliu uzderejo wub.gif geliiu puokste labai super ir orchideja - man labai patinka geles, geles zydi ir nuvysta - tai kazkaip ta grozi norisi iamzinti, kiek siuvinejau paveikslu tai turbut dauguma su geliu motyvais ax.gif

metrikiukai taip pat labai faini thumbup.gif
O paveikslas su katiniuku wub.gif wub.gif wub.gif mmuch, tavo paveikslai ne mazi atrodo, taip?
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 01 28, 14:12)

O gal tu pati ji siuvinejai?  blush2.gif Butu ydomu pamatyt  ax.gif

Aha, siuvinėjau blush2.gif
Va manoji smile.gif

user posted image

user posted image

Daugiau: čia
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 01 28, 14:55)
Aha, siuvinėjau  blush2.gif
Va manoji  smile.gif

vis noriu paklausti tamstos - o fotografuojate turbūt ne su muiline? ax.gif nes nuotraukų kokybė tai thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
Labai graži puokštė, orchidėja ir vienspalviai darbeliai. Na, aš šio labai norėjau tai per tris prisėdimus išsiuvinėjau... blush-anim-cl.gif
user posted image
Atsakyti
http://www.flickr.co...57600812294474/ Pažiūrėkit į šiuos siuvinėtus katinus wub.gif wub.gif nu jau koks grožis nebegaliu wub.gif . Matau, kad čia siuvinėta ant lino... Gal kas turit kokių iškarpų, gal galėtumėt paaiškint kaip šiuos katinus pasiūti? ir aš tokių norių wub.gif
Atsakyti
QUOTE(HappyLadybird* @ 2009 01 28, 16:30)
http://www.flickr.co...57600812294474/ Pažiūrėkit į šiuos siuvinėtus katinus  wub.gif  wub.gif nu jau koks grožis nebegaliu  wub.gif .

Grazus. Tik nelabai suvokiu ju paskirties, o apsikrauti savo namuose kad ir graziais, bet labai jau bereikalingais daiktais as nelabai noriu ir galiu.
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 28, 13:55)
Jurate labai daili puokste, tik nesitiki, kad taip greitai issiuvinejai :4u

Ir siuvinejau tik vakarais. Matai,-nera jis jau toks didelis. Tik tos smulkios sakeles i sonus-optine apgaule biggrin.gif
Atsakyti
juratere, Chera gražūs darbai rolleyes.gif
kas dėl senoviškas/nesenoviškas, manau pasirinkimą, ką siūvinėt apsprendžia ne tik skonis, bet ir interjeras ax.gif
mmuch, ne mano skonio, bet gražu 4u.gif
ruci avytė wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Vitulka @ 2009 01 28, 16:23)
juratere, Chera gražūs darbai  rolleyes.gif
kas dėl senoviškas/nesenoviškas, manau pasirinkimą, ką siūvinėt apsprendžia ne tik skonis, bet ir interjeras  ax.gif
mmuch, ne mano skonio, bet gražu   4u.gif
ruci avytė  wub.gif

Kažkada seniai mano klasės auklėtoja pasakė: "Jei visiems patiktų vienas ir tas pats- būtų labai nuobodu gyventi."

Mano silpnybė yra gamta ir jos elementai. rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Florestina: 28 sausio 2009 - 16:31