Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(burbulinė @ 2009 01 28, 12:54)
Tavo pasirenkamus dizainus aš vadinu "senoviškais", bet ar tai nemadinga ir neskoninga aš nežinau, o kad juose kažko trūktų, tai nemanau.  smile.gif

Aciu uz komplimentus biggrin.gif Teisingi pastebejimai,-renkuosi darbus rimtesnius,gal senoviskesnius. Galiu prisipazinti,-nelabai patinka nieko nesakantys darbai. Patinka ,kai paveiksle buna pagautas judesys. Matai,-kam kas... lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Loretoidas @ 2009 01 27, 23:43)
Ten tik dvylika spalvų, visiškai lengva parinkti juos "iš akies", dar įdomiau bus nei originalas, o karoliukus aš pvz. irgi siuvau ne Mill Hill  ax.gif

Jei visiškai sunku pačiai parinkti, tai čia vienos rusaitės pasirinkimas, man asmeniškai tai šiek tiek ryškokas, bet gal pravers  4u.gif

user posted image user posted image

Dekui labai 4u.gif O tos rusaites pasirinktos spalvos DMC?

O gal tu pati ji siuvinejai? blush2.gif Butu ydomu pamatyt ax.gif

QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 28, 01:03)
Kita vertus, tikrai mažai spalvų, gali laisvai parinkti ir iš akies.

Tai jau bandysiu pati atsirinkti, kad taip sakot ax.gif

QUOTE(Safira023 @ 2009 01 28, 11:37)

Dekui labai 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Forget-me-not: 28 sausio 2009 - 13:16
QUOTE(giluze @ 2009 01 28, 13:03)
Teisingai Burbulinė sako, senoviška kažkuo, bet ne blogąja prasme, Juratere. Ir toliau tokius siuvinėk, o aš grožėsiuos. Ant lino nežadi pabandyt siuvinėt?

Aciukas.
Lino turiu prisipirkusi,-bet dar vis galvoju,kad ,kada siuvinesiu mazesni darbeli -tada bandysiu. Esu siuvinejusi seip,tik ant stambesnio lino,-tai labai lengva. Nemanau,kad butu sunku ir ant smulkaus...
Atsakyti
QUOTE(giluze @ 2009 01 28, 13:28)
Chera, labai graži orchidėja.  4u.gif

wub.gif cia dovanos anytai.... yra triptikas ar kaip tai vadinasi - trys tos pacios serijos geles: orchideja, irisas ir roze tongue.gif (nors tos pacios serijos turiu gal 9 geles... bet rinkausi tik 3)
Atsakyti
nu pristatau:

http://s59.radikal.r...d117da62cce.jpg

http://i048.radikal....38dc288d398.jpg
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 01 28, 14:12)
Dekui labai  4u.gif O tos rusaites pasirinktos spalvos DMC?

Taip, ten DMC.
Papildyta:
QUOTE(mmuch @ 2009 01 28, 14:27)
nu pristatau:

Labai mažos nuotraukytės, viso grožio nesimato unsure.gif
Atsakyti

Labai mažos nuotraukytės, viso grožio nesimato unsure.gif
[/quote]
o tai kaip padidinti
Atsakyti
Kaip gražu wub.gif O man sprandą susuko, matyt vėjas perpūtė. Siuvinėjau vakar per prievartą, bet po to padėjau. Nieko negaliu daryti pasilenkus. verysad.gif
Atsakyti
mergaitės gal galite patarti? noriu siuvinėti ūgio matuokliuką, bet nežinau kaip ten apipavidalinti viską na kad pasikabintų jis kažkaip g.gif ax.gif gal kuri darėte ir galite pasiūlyti kokią idėją? 4u.gif
Atsakyti
user posted image
Atsakyti
mmuch- labai gražu wub.gif , prašom pasirodyti kai įrėminsi mirksiukas.gif
Atsakyti
o štai ir antras:

user posted image
Atsakyti