Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

Burbuline dailus darbeliukai. Ir visi su prasme 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 01 28, 00:26)
Mažutė širdutė, 5x5 cm.

Nuostabus metrikiukas bigsmile.gif ir kruopštūs abu darbai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurgitelek @ 2009 01 27, 23:40)
O aš perku Auksaranke.lt dabar po 1.59Lt

Aš perku DMC po 1.70 Lt.

QUOTE(Forget-me-not @ 2009 01 27, 23:53)
Dekui  4u.gif Tai jau išsiaiškinau kad ten nematyti Crescent colours siūlai  blush2.gif O kaip būtų galima juos persikonvertuoti i DMC?  g.gif Aš šitoj srityje žalia..  blush2.gif

http://www.fabrics.r...line3Anchor.htm
http://www.cyberstit...p?processForm=0
Spalvų schemos.
Atsakyti
burbulinė, labai gražūs darbeliai yahoo.gif yess.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 01 27, 22:53)
Dekui  4u.gif Tai jau išsiaiškinau kad ten nematyti Crescent colours siūlai  blush2.gif O kaip būtų galima juos persikonvertuoti i DMC?  g.gif Aš šitoj srityje žalia..  blush2.gif

LauraSim aš mielai prisijungčiau, kai tik išsiaiškinsiu kokių spalvų man reikia  blush2.gif

As va situo naudojuos, man labai patinka smile.gif

Konvertuotojas
Atsakyti
Burbuline, fantastiški darbeliai wub.gif Metrikiukas toks subtilus, neperkrautas. Nekantrauju pamatyti jį įrėmintą bigsmile.gif
Na negaliu atsižiūrėti merikos grožiu. Vis atsiverčiu ir atsiverčiu nuotraukytę wub.gif
Atsakyti
sveikutes mirksiukas.gif as visai naujoke cia, prisiziurejau graziausiu darbeliu ir jau vakar susipirkau ko reikia, aisku pradejau ir siuvineti, grazu ir patinka blush2.gif parodysiu kai pabaigsiu, nors aisku kiap pirmas darbas jusu darbams neprilygs wub.gif Bet turiu vuiena ideja, pabaigusi sita noreciau isiuvines savo ar ko kito portreta, tik nezinau kaip pasidaryti schemute is nuotrauku verysad.gif Gal kas galetu man padeti ir paaiskuinti, ar kokia nuoroda ideti 4u.gif aciu is anksto wub.gif
Atsakyti
Kiskute jei supranti rusiškai, va čia geras puslapis, duodi foto, pažimi kokio dydžio nori, kiek spalvų ir padaro schema. Nemokamai, tik užsiregistruot reikia
http://www.igolki.net/
Atsakyti
user posted image
Rodausi savo pabaigta darba. Siuvinejau daugiau nei puse menesio. Pirmas siu metu darbas blush2.gif
Atsakyti
Grazus darbas juratere thumbup.gif
o del rusu kalbos...... doh.gif na bet kaip nors
Atsakyti
QUOTE(juratere @ 2009 01 28, 12:22)

Rodausi savo pabaigta darba. Siuvinejau daugiau nei puse menesio. Pirmas siu metu darbas blush2.gif

thumbup.gif Super grožis thumbup.gif Aš niekad nesiuvinėju ant lino, bet dabar pažiūrėjus manau, kad bereikalo....
Atsakyti
QUOTE(jurgitelek @ 2009 01 27, 22:40)
O aš perku Auksaranke.lt dabar po 1.59Lt

O kažin ar ilgai bus tokie pigūs tie siūlai? Gal čia tik kuriam laikui tokia kaina? g.gif blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(juratere @ 2009 01 28, 12:22)

Kaip gražu juratere 4u.gif Man juk didelė silpnybė gėlėms, ech greičiau pabaigti savo metriką, griebsiu ir aš kokią puokštę... mirksiukas.gif wub.gif
Atsakyti