Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(mmuch @ 2009 01 27, 20:56)
Labas merginos kaip įkelti savo  darbų foto ?

bandyk per www.radikal.ru po to "copy" antra ar trecia nuoroda ir tiesiai i atsakyma "paste"
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 01 27, 16:11)
Sveikos drabštuoles  4u.gif

Norečiau paprašyti jūsų pagalbos  blush2.gif
Labai patiko šita Kalėdinė fėja. Bandyčiau ją siuvinėti, bet nesuprantu kokios ten firmos siūliukai ir ten apačioje tas "sniegelis" su karoliukai siuvinetas ar kaip ten?  g.gif
O gal kas iš jūsų tarpo jau ją siuvinėjo?  bigsmile.gif

Tai kad viskas parašyta wink.gif Crescent colours siūlai. Tokių turbūt paprastai nusipirkt negausi, bet bandyk susikonvertuot į DMC ar kuo kitu siuvinėji. Kadangi turi pavadinimus, tai jau yra šis tas, nors aišku, būtų lengviau su kodais. Antra vertus, yra geros kokybės nuotrauka su visais rinkinyje buvusiais siūlais, gali pabandyt iš akies pritaikyti. O tas "sniegelis", suprantama, kad karoliukai. Ir ne tik sniegelis - ten gi yra įdėta nuotrauka ir kokių karoliukų bei Whisper siūlo reikia tai fėjai. Pasiūžiūrėk wink.gif Mill Hill karoliukų pagal numerius gali atsisiųsti iš daug kur. Graži fėja išties, sėkmės 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(wioletukas @ 2009 01 26, 23:14)
Blyn visai neseniai GA pirkau po 1,99. nu ką reiks dabar iš ką siūlai.lt pirkt.

O aš perku Auksaranke.lt dabar po 1.59Lt
Atsakyti
QUOTE(Pumpurėlis @ 2009 01 27, 22:15)
Tai kad viskas parašyta wink.gif . Tokių turbūt paprastai nusipirkt negausi, bet bandyk susikonvertuot į DMC ar kuo kitu siuvinėji. Kadangi turi pavadinimus, tai jau yra šis tas, nors aišku, būtų lengviau su kodais. Antra vertus, yra geros kokybės nuotrauka su visais rinkinyje buvusiais siūlais, gali pabandyt iš akies pritaikyti. O tas "sniegelis", suprantama, kad karoliukai. Ir ne tik sniegelis - ten gi yra įdėta nuotrauka ir kokių karoliukų bei Whisper siūlo reikia tai fėjai. Pasiūžiūrėk wink.gif Mill Hill karoliukų pagal numerius gali atsisiųsti iš daug kur. Graži fėja išties, sėkmės  4u.gif

Dekui 4u.gif Tai jau išsiaiškinau kad ten nematyti Crescent colours siūlai blush2.gif O kaip būtų galima juos persikonvertuoti i DMC? g.gif Aš šitoj srityje žalia.. blush2.gif

LauraSim aš mielai prisijungčiau, kai tik išsiaiškinsiu kokių spalvų man reikia blush2.gif
Atsakyti
Metrikas

o stai ir mano pirmasis apsireiskimas 4u.gif per daug neteiskit biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 01 27, 22:53)
Dekui  4u.gif Tai jau išsiaiškinau kad ten nematyti Crescent colours siūlai  blush2.gif O kaip būtų galima juos persikonvertuoti i DMC?  g.gif Aš šitoj srityje žalia..  blush2.gif

Ten tik dvylika spalvų, visiškai lengva parinkti juos "iš akies", dar įdomiau bus nei originalas, o karoliukus aš pvz. irgi siuvau ne Mill Hill ax.gif

Jei visiškai sunku pačiai parinkti, tai čia vienos rusaitės pasirinkimas, man asmeniškai tai šiek tiek ryškokas, bet gal pravers 4u.gif

user posted image user posted image

Atsakyti
labai gražus 4u.gif ir bent man nematytas mirksiukas.gif čia aš apie metriką jei ką biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 27 sausio 2009 - 22:48
QUOTE(rita7777 @ 2009 01 27, 23:47)
labai gražus  4u.gif  ir bent man nematytas  mirksiukas.gif čia aš apie metriką jei ką  biggrin.gif

is keliu schemu susikuriau viena lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(i2kas @ 2009 01 27, 22:27)
Metrikas

o stai ir mano pirmasis apsireiskimas  4u.gif  per daug neteiskit  biggrin.gif

išsiuvinėjimas, metrikas gražus, bet rėmeliai nepatinka ir nepritinka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Forget-me-not @ 2009 01 27, 22:53)
Dekui  4u.gif Tai jau išsiaiškinau kad ten nematyti Crescent colours siūlai  blush2.gif O kaip būtų galima juos persikonvertuoti i DMC?  g.gif Aš šitoj srityje žalia..  blush2.gif

Neturiu tokio konverterio. Bet tiesiog pagooglink, manau, turėtum kažką rasti mirksiukas.gif
Kita vertus, tikrai mažai spalvų, gali laisvai parinkti ir iš akies.
Atsakyti
Mažutė širdutė, 5x5 cm.

user posted image

Dar neįrėmintas metrikiukas dukrytei.

user posted image
Atsakyti
QUOTE(burbulinė @ 2009 01 28, 00:26)
Dar neįrėmintas metrikiukas dukrytei.

user posted image

labai wub.gif nematytas, neeilinis, man patinka good.gif

o tokių mažų dalykų kaip kad širdutė, nesuprantu esmės blush-anim-cl.gif
Atsakyti