Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Čerčikas @ 2009 01 27, 10:42)
3. pas mane super duper krūtas paštas, kuris maža to kad gauna siuntinį dvi savaiytes, tai sugeba ir pranešimo nepalikti. apie pristatymą į namus net nesvajoju.

as kiekviena karta kai nueinu i pasta pasiimti siuntinio tai su ta bobele susipykstu doh.gif nes negaunu pranesimo apie siuntini, o ji pyksta - nes neranda mano pasto dezutes gun_bandana.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 01 27, 12:20)
Labukas, oj kaip čia seniai buvau...  blush2.gif Man labai reikia didelio spyrio į užpakalį, kad pabaigčiau metriką dukrytei, jau net rugsėjį pradėtas, o dar yra darbelio, kad jį užbaigčiau. Dar trūksta pačių metrikų, poros drugelių, dešiniajame šone turės būti drambliukai, o apačioje ruoniukai.  Aš jau pradėjau vartyti naujus žurnalus, kad tik nenumesčiau jo nepabaigus, dar sumanysiu pradėti siuvinėt ką nors naujo...  doh.gif  blink.gif

user posted image

labai dailus darbelis bus smile.gif mars kryziuoti wink.gif
Atsakyti
QUOTE(amiyra @ 2009 01 26, 17:11)
panos kokie cia siulai : 59,38,47,301,302,338,175,142,1089.....?

Anchor

QUOTE(Džeinė @ 2009 01 26, 18:26)
ax.gif noriu parodit savo dukrytės (13m.) darbelį  wub.gif

Kokia saunuole thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Klajokle @ 2009 01 27, 13:09)
Anchor
Kokia saunuole  thumbup.gif

ACIU smile.gif jau susiradau smile.gif
Atsakyti
Sveikos, gal katra žinote kaip padaryti šias schemas, kad ryškiau atspausdintų? Nes kai atsispausdinu tai labai viskas susilieja. blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 01 27, 11:20)
Labukas, oj kaip čia seniai buvau...  blush2.gif Man labai reikia didelio spyrio į užpakalį, kad pabaigčiau metriką dukrytei, jau net rugsėjį pradėtas, o dar yra darbelio, kad jį užbaigčiau. Dar trūksta pačių metrikų, poros drugelių, dešiniajame šone turės būti drambliukai, o apačioje ruoniukai.  Aš jau pradėjau vartyti naujus žurnalus, kad tik nenumesčiau jo nepabaigus, dar sumanysiu pradėti siuvinėt ką nors naujo...  doh.gif  blink.gif

Matau bus labai gražu wub.gif .
Atsakyti
tai gi Cacuka reik sveikinti neperseniausiai sulaukus dukrytes 4u.gif 4u.gif 4u.gif
gal todel ir senokai buta ax.gif
labai bus idomi pamatyti jau pabaigta darbeli, ypac kai pacios sudeliotas bigsmile.gif
Atsakyti
Merginos, turiu dar siuliuku DMC user posted image Kreiptis i az 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Safira023 @ 2009 01 27, 12:45)
Sveikos, gal katra žinote kaip padaryti šias schemas, kad ryškiau atspausdintų? Nes kai atsispausdinu tai labai viskas susilieja.  blush2.gif

Aš šitą siuvinėjau, tai "karpiau" schemą ir didinau. Parašyk į až el.paštą, atsiųsiu
Atsakyti
norėjau paklausti, ar įmanoma pasidarius iš nuotraukos shemą, kažkokiu automatiniu būdu sužymėti, kur kokia spalva atitinka kokį siūlų kodą? nes jų čia gaunasi ~30... čia gal aš visai grybauju? galiu daryt nespalvota, tai yra juodai/baltą, tuomet reiketų ~20 spalvų nuo baltos iki juodos toj skalėj. ar būna tiek pilkų siūlų? na ta prasme, tiek daug pustonių?

dėkui už pagalbą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fsss~: 27 sausio 2009 - 14:56
merginos ar jums šiursta siūlo galas siuvinėjant? doh.gif anksčiau siuvinejau DMC 24 dydžio adatomis, dabar nusipirkau John James 26 dydžio g.gif ar čia adatos kaltos ar siūlo kolybė (siūlai tai DMC) g.gif jau labai nemažai prarandu per tai siūliuko verysad.gif
Atsakyti
Didelis didelis AČIŪ merginoms, kurios atsiuntėt diplomų schemutes 4u.gif
Atsakyti