Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(kiskiene @ 2009 01 27, 00:30)
Laujus,

labai patiko tavo drugelis...O tu draugo jam nenori issiuvineti? Kazkur turejau schema...Ir juoda lelija...Viskas to paties stiliaus.

Oi noriu noriu... Parašysiu dar tau į až drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Little angel @ 2009 01 27, 08:43)
Čerčikai, Vilniuj nemačiau, bet kad ir taip rinkoj tų parduotuvių užtenka. Juk nėra tiek parduotuvių jau mažai, kai tiek klienčių. Manau reikia laikyt špygas, kad esamos neužsidarytų ir bus labai gerai: auksaranke.net, siuvinėjimomagija.lt, kasiulai.lt (ką mažai?)

prirašiau litaniją ir dingo viskas doh.gif tai dabar trumpai ax.gif

mane tikrai tenkina asortimentas visų internetinių parduotuvių ir jų tikrai užtenka, bet kai reikia kažko mažai už nedidelę sumą (pvz 10 spalvų siūlų), tai mielai pati nuvažiuočiau pasiimti užsisakius per netą, dėl:
1. pigiau (DMC GA 80ct brangiau kainuoja).
2. nereikėtų už pristatymą mokėti, aišku mano degalai kainuoja, bet tarkim pakeliui.
3. pas mane super duper krūtas paštas, kuris maža to kad gauna siuntinį dvi savaiytes, tai sugeba ir pranešimo nepalikti. apie pristatymą į namus net nesvajoju.
4. pašto darbo laikas sutampa su mano darbo laku, taigi turiu laukti savaitgalio kad pasiimčiau prekes. vėl gi laikas...

iš visų išvardintų dalykų labiausiai gaila laiko

kai nebus lt parduotuvių kooreruosimes ir sisųsimes iš užsienio. tikrai manau atsiras norinčių ir galinčių. jei ne čia tai kituose formuose mirksiukas.gif

blink.gif nieko sau trumpai blush2.gif
Atsakyti

Paukščiuk Smagu, kai atmerki akis, bigsmile.gif pasaulis matosi kitom spalvom thumbup.gif O diena pradėt su šypsena yra geras ženklas lotuliukas.gif lotuliukas.gif wub.gif clap_1.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo čiolė: 27 sausio 2009 - 10:13
Sveikos merginos wub.gif

Kiek jau grožių prisižiūrėjau wub.gif Visų darbeliai kruopštūs ir padaryti su didele meilės porcija wub.gif

O aš skubiose paieškose. Gal kas turit kokią schemutę universiteto baigimo proga? Būčiau labai dėkinga jeigu persiųstumėt sorsuas@gmail.com 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(milka@ @ 2009 01 26, 22:21)
Man atrodo Paukščiukas dukrytės neturi  hihihi.gif
Džeinės dukrytę turbūt norėjai pagirti. O ji tikra šaunuolė thumbup.gif

biggrin.gif dar turės, pagirimai i prieki irgi gerai biggrin.gif

didelis ačiū visom už pagyras dukrytės rožei wub.gif 4u.gif
Atsakyti
Labukas, oj kaip čia seniai buvau... blush2.gif Man labai reikia didelio spyrio į užpakalį, kad pabaigčiau metriką dukrytei, jau net rugsėjį pradėtas, o dar yra darbelio, kad jį užbaigčiau. Dar trūksta pačių metrikų, poros drugelių, dešiniajame šone turės būti drambliukai, o apačioje ruoniukai. Aš jau pradėjau vartyti naujus žurnalus, kad tik nenumesčiau jo nepabaigus, dar sumanysiu pradėti siuvinėt ką nors naujo... doh.gif blink.gif

user posted image
Atsakyti
[quote=cacukas,2009 01 27, 12:20]
Labukas, oj kaip čia seniai buvau... blush2.gif Man labai reikia didelio spyrio į užpakalį, kad pabaigčiau metriką dukrytei, jau net rugsėjį pradėtas, o dar yra darbelio, kad jį užbaigčiau. Dar trūksta pačių metrikų, poros drugelių, dešiniajame šone turės būti drambliukai, o apačioje ruoniukai. Aš jau pradėjau vartyti naujus žurnalus, kad tik nenumesčiau jo nepabaigus, dar sumanysiu pradėti siuvinėt ką nors naujo... doh.gif blink.gif

VAu koks šaunus darbelis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal galima schemutę man į mildabar@gmail.com ? Širdingai dėkinga 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 01 27, 12:20)
Labukas, oj kaip čia seniai buvau...  blush2.gif Man labai reikia didelio spyrio į užpakalį, kad pabaigčiau metriką dukrytei, jau net rugsėjį pradėtas, o dar yra darbelio, kad jį užbaigčiau. Dar trūksta pačių metrikų, poros drugelių, dešiniajame šone turės būti drambliukai, o apačioje ruoniukai.  Aš jau pradėjau vartyti naujus žurnalus, kad tik nenumesčiau jo nepabaigus, dar sumanysiu pradėti siuvinėt ką nors naujo...  doh.gif  blink.gif

Koks nematytas metrikiukas bigsmile.gif Pandos kokios mielos wub.gif Labai idomu bus pamatyti pabaigtą. Taip kad griebk adatą ir pirmyn triniti.gif
Atsakyti
koks grožis thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif 4u.gif negalima tokio numesti ir nebaigti schmoll.gif juk ne tiek daug ir liko mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 27 sausio 2009 - 11:28
[quote=čiolė,2009 01 27, 12:26]
[quote=cacukas,2009 01 27, 12:20]

VAu koks šaunus darbelis bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif Gal galima schemutę man į mildabar@gmail.com ? Širdingai dėkinga 4u.gif 4u.gif
[/quote]

Va, kad schemutės čia visos atskiros, visus žvėrelius pati atrinkau ir sudėjau į vieną krūvą. Galiu pabandyti jas atsiųsti jei rasiu kompaktą, tų žvėrelių turiu labai daug. Čia Sandrul man jas atsiuntė senokai... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(cacukas @ 2009 01 27, 11:20)
Labukas, oj kaip čia seniai buvau...  blush2.gif Man labai reikia didelio spyrio į užpakalį, kad pabaigčiau metriką dukrytei, jau net rugsėjį pradėtas, o dar yra darbelio, kad jį užbaigčiau. Dar trūksta pačių metrikų, poros drugelių, dešiniajame šone turės būti drambliukai, o apačioje ruoniukai.  Aš jau pradėjau vartyti naujus žurnalus, kad tik nenumesčiau jo nepabaigus, dar sumanysiu pradėti siuvinėt ką nors naujo...  doh.gif  :blink

Saunus ir mielas darbelis. O kad senai buvai uzejusi,tai jau tikrai... rolleyes.gif
Atsakyti
mergaitės, o ar yra GA pirkti tas toks kaip laikiklis ūgio matuoklei? na nemoku paaiškint normaliai, bet gal suprasit ko noriu blush2.gif
va radau pavyzdėlį http://fotoforum.gaz...,0,1563728.html
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rita7777: 27 sausio 2009 - 11:41