Įkraunama...
Įkraunama...

Siuvinėjimas kryželiu (57 tema)

QUOTE(Chera @ 2009 01 26, 23:00)
DMC siuliukai po 1.80 Lt bet siuntimas 6 Lt  mirksiukas.gif 

Jei perki virš 100 Lt, tada siuntimas nekainuoja. Man taip ir gavosi, nes dar pirkau "Aida" ir lankelį.
Atsakyti
Matau diskutuojat apie siūliukų kainas, kie apžiūrėjau, šiuo metu pigiausia auksaranke.net parduotuvėj 1.59lt, tik pristatymas kainuoja, o jei virš 100lt tai nemokamai ax.gif Kaunietės, gal kam reikia siūliukų tai bandom kooperuotis, nes aš viena okios sumos nesudarau blush2.gif ir tada atsidalintumėm 4u.gif
Perkant ka.siuluose galima bandyt tartis atsiimti be siuntimo, nes šeimininkė kaunietė, tai gali sutikti su tokiu reikaliuku ax.gif
Atsakyti
QUOTE(LauraSim @ 2009 01 27, 00:39)
Matau diskutuojat apie siūliukų kainas, kie apžiūrėjau, šiuo metu pigiausia auksaranke.net parduotuvėj 1.59lt, tik pristatymas kainuoja, o jei virš 100lt tai nemokamai  ax.gif  Kaunietės, gal kam reikia siūliukų tai bandom kooperuotis, nes aš viena okios sumos nesudarau  blush2.gif  ir tada atsidalintumėm  4u.gif
Perkant ka.siuluose galima bandyt tartis atsiimti be siuntimo, nes šeimininkė kaunietė, tai gali sutikti su tokiu reikaliuku  ax.gif

as niekaip nesuerku vienu kartu 100 Lt doh.gif
o kas nors bandet tartis atsiimti is kasiulai.lt ?
Atsakyti
Chera ka.siulai seimininke labai puikus zmogus, ne del vieno dalyko esu sutarus. Ir jai paciai tikrai nebus sunkiau atiduot siuntinuka jei jus pasiimsit pacios, nei paciai begt i pasta ir stovet eilej.
Atsakyti
QUOTE(Egliuz @ 2009 01 27, 00:55)
Chera ka.siulai seimininke labai puikus zmogus, ne del vieno dalyko esu sutarus. Ir jai paciai tikrai nebus sunkiau atiduot siuntinuka jei jus pasiimsit pacios, nei paciai begt i pasta ir stovet eilej.

gal ir tiesa sakai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chera @ 2009 01 26, 23:48)
as niekaip nesuerku vienu kartu 100 Lt  doh.gif
o kas nors bandet tartis atsiimti is kasiulai.lt ?

aš irgi nesudarau už tokią sumą, dėl to ir ieškau kas norėtų jungtis ir užsisakyt kartu 4u.gif TAI AR BŪTŲ NORINČIŲ KAUNIEČIŲ KARTU UŽSISAKYT SIUVINĖJIMO SIŪLIUKŲ? bigsmile.gif
o ka.siulu savininke tikrai labai mielas ir fainas žmogus, tikrai sutartumėt dėl atsiėmimo mirksiukas.gif
Atsakyti
Panos, tai jei jus sutariat pasiimt prekes ir pastas is zaidimo iskrenta, tada gal ir 100 lt. sumos nebereikes? biggrin.gif Juk taip bigsmile.gif
Atsakyti
o man tai su surinkimu prekių problem nebūna, nes darau rečiau apsipirkimus, bet tokius gausesnius. Dažnai net sunku būna sutilpti į tuos 100 litų. Nes pavyzdžiui didesnis lino gabalas 32ct jau 44+ litų kainuoja, o jei dar adatų keli pakeliai, dar siūlai, ar koks veltinio gabaliukas tai kaip ir viskas biggrin.gif Sutinku, kad dėl trijų matkelių pirkti neapsimoka, bet galima juk keliem projektam siūlus supirkt ir ramu tada bus. Pati jau siūlų neperku, tik dasiperku besibaigiančias spalvas. Tai taip liuks bigsmile.gif

nors kas dėl kooperavimosi, tai man asmeniškai labai daug problem būna, kai reikia derintis su žmogum, kada susitikti ir atsiimti prekes, o taip susimokėjau ir į namus atneša: ir laikas sutaupytas, ir daiktas greičiau gaunamas ax.gif
Atsakyti
man irgi nesunkiai pavyksta už 100lt užsakymą surinkti, sunku tik už 100lt surinkti, pastoviai daugiau gaunasi blush2.gif
šį kartą užsisakiau siulų 3 darbeliams, medžiagos evenweave pabandymui, kar kelis aksesuarus, tai ir gavosi 130...

Vilnietės, o pas mus Vln yra internetinė parduotuvė?
kažkaip neužmačiau unsure.gif
Atsakyti
Čerčikai, Vilniuj nemačiau, bet kad ir taip rinkoj tų parduotuvių užtenka. Juk nėra tiek parduotuvių jau mažai, kai tiek klienčių. Manau reikia laikyt špygas, kad esamos neužsidarytų ir bus labai gerai: auksaranke.net, siuvinėjimomagija.lt, kasiulai.lt (ką mažai?)

Jei reikia kažko special yra užsienio parduotuvės, iš kurių galima parsisiųsti daug gerų dalykų. Jei nėra kreditinės kortelės, galima kooperuotis kelioms su ta, kuri turi ir po to jau dalintis siuntimo išlaidas.

Atsakyti
Užsisakant auksorankės internetinėj parduotuvėj siūlus ir norodant, kad mokėsi grynais, t.y. pačioj parduotuvėj Klaipėdos, nereikia mokėti 6 lt. už atsiuntimą. bigsmile.gif Tad tik susirenki užsakymą internete, nurodai mokėjimo būdą gynais ir keliauji į parduotuvę pasiimt surinkto užsakymo... bigsmile.gif Va ir sutaupau 6 lt. mirksiukas.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
siuvinėjimomagija.lt ir galima susitarti, kad pati atsiimsi thumbup.gif Man net į namus atnešė bigsmile.gif

čiole privertei mane šian plačiau atsimerkti bigsmile.gif biggrin.gif ... labai norėčiau dukrytės wub.gif
Atsakyti