Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

labai sauniu patiekaliuku idejot!!! thumbup.gif
Cia mano paprasta vakariene:Kiaulienos sonine idaryta su raugintais kopustais.Recepta nuziurejau "seimininkeje".
gabala sonines,su raumenuku kad butu ir skura,truputi pamusti istrinti druska ir pipirais.
pakepinti svoguna ir morka kol suminkstes,ideti pora sauju raugintu smulkintu kopustu,lauro lapu,pipiru druskytes ir troskinti 10min.
Idara paskleisti ant sonines,susukti vyniotini ipjausti skersai ruozelius ir standziai suristi virvele.Deti i orkaite ir kepti 1,5val,palaistant susidariusiomis sultimis.
Zinokit,labai skanu buvo.
Valgeme su krienu padazu ir burokeliu salotomis.
user posted image
Atsakyti
oho, Daividija, ohoho!!! thumbup.gif Aukstasis pilotazas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 26, 22:52)
Cia mano paprasta vakariene:

niu ir paprasta lotuliukas.gif o kaip buna ne paprasta lotuliukas.gif lotuliukas.gif
sita tai ziauriai gundanti thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 26, 19:54)
oho, Daividija, ohoho!!!  thumbup.gif  Aukstasis pilotazas  thumbup.gif

QUOTE(aguonele @ 2009 01 26, 19:59)
niu ir paprasta  lotuliukas.gif o kaip buna ne paprasta  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
sita tai ziauriai gundanti  thumbup.gif

baikit baikit,nepaprasta buna-cepelinai lotuliukas.gif
BEt,aciu blush2.gif
Atsakyti
kaip tik rytoj planuoju kept šoninę su troškintais kopūstais, bet čia jau ne mano sugebėjimam bigsmile.gif bigsmile.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 26, 21:52)
Cia mano paprasta vakariene:Kiaulienos sonine idaryta su raugintais kopustais.

super thumbup.gif taip ir norisi lekti isaldytu va ieskoti ko uzkasti thumbup.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 26, 13:52)

Cia mano paprasta vakariene:Kiaulienos sonine idaryta su raugintais kopustais.Recepta nuziurejau "seimininkeje".

..nu bet ir paprastumas tos vakarienes... blink.gif lotuliukas.gif
Daividija, nu maladiec...
Atsakyti
QUOTE(daividija @ 2009 01 26, 21:52)

Valgeme su krienu padazu ir burokeliu salotomis.

net seiliu prisikaupe nuo tokiu vaizdu doh.gif thumbup.gif

o gal smulkiau galetumei papasakot apie burokeliu salotas ax.gif
Atsakyti
o man irgi parupo sonine, juk ji gan storoka yta apie 1.5 cm tai taip ja labais tipriai ismusti ir juk ji storoka kaip pavyko ja sussukti?
Atsakyti
kolduniukai smile.gif
pakepiau keptuveje su aliejumik, prieskoniais ir i pabaiga idejau siek tiek grietines...
koldunai pirktiniai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
Skanu kepti kolduniukai thumbup.gif
Briliantuke, as cia ne i tema- o gal jau turi leliuka??? Jei ne , tai kada? Sorry uz cekavuma blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(brashke77 @ 2009 01 27, 12:15)
Skanu kepti kolduniukai  thumbup.gif
Briliantuke, as cia ne i tema- o gal jau turi leliuka??? Jei ne , tai kada? Sorry uz cekavuma  blush2.gif

turiu ... liniuote gi yra...snd mums du men smile.gif
Atsakyti