Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Briliantas @ 2009 01 23, 21:18)
thumbup.gif
o Neryte tai  bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif  mega_shok.gif  first.gif

na man sis kiskis tai nerealus, vaikiukui savo padarysiu toki, ot dziaugsmo bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(korcula @ 2009 01 26, 10:34)
smile.gif
Laba diena,
klausimas drugeliui dėl svogūnų apkepo: ar būtina jį valgyti šiltą, o gal galima ir šaltą?
Iš anksto dėkui už atsakymą.

Šaunuolės visos merginos, kurios ne tik gamina, bet ir suranda laiko nufotografuoti bei patalpinti čia savo receptukukus.  4u.gif

Nebūtina, mes iškart viso nesuvalgėm, tai skanus ir šaltas. Nors man asmeniškai šiltas skanesnis - sūris būna tąsus. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 25, 22:21)
pagal deimapov receptuka  ax.gif  tik kaip suprantu persmeigta ta desrele ir kepti, o sonai tada kaip apkepa? gal aliejaus daugiau reiktu?  g.gif  ot cia auciu kol nepabandysiu pati ir nezinosiu visu tu subtilybiu  blush2.gif

acha, sutvirtinti desreles galiukus smeigtuku, o kepti normaliai keptuvei, - aliejaus nepadaugink, viskas graziai iskeps mirksiukas.gif

QUOTE(Viliana @ 2009 01 26, 09:27)

vaisinuos rolleyes.gif
Papildyta:
Kepta lasisa

lasisa iskepti ant sviesto is abieju pusiu, pabarstyti druska ir pipirais, apslakstyti citrinu sultim, isvirti pasudytam vandeny brokolius ir mazasias morkytes ir lasisa patiekti su cesnakiniu - zoliniu sviestu 4u.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 26, 11:52)
Kepta lasisa

Niam zuvyte essen.gif
Atsakyti
essen.gif kaip skanu, man patinka lasisa
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Viliana: 26 sausio 2009 - 12:35
QUOTE(rimulia12 @ 2009 01 25, 23:30)
pasakiskai tikrai atrodo sirdeliu formos kiausinis su desrele. Kaip kazkuri minejo valnetino dienos pusryciai aiskus thumbup.gif

per valnetino diena visu vyrai valgys sirdeles formos kiausiniene lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 26, 12:18)
Niam zuvyte essen.gif

QUOTE(Viliana @ 2009 01 26, 12:34)
essen.gif kaip skanu, man patinka lasisa

mirksiukas.gif
Atsakyti

niam niam
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo deimapov: 26 sausio 2009 - 13:11
Kepta lasisa

Puikiai atrodo, o jau jau skanu clap_1.gif essen.gif
Atsakyti
Zinot mergaites, negaliu susilaikyti neparasius ir nepagyrus Jusu visu bigsmile.gif Nu ir saunuoles jus 4u.gif
Tiek ruosiat, fotkinat...
As, rodos ka tik papietavus, bet....Skrandis neramus darosi paganius akis po nuotraukas ir skaitinejat receptukus....Taip rodos norisi sulysti i monitoriu ir paragauti jusu sedevru bigsmile.gif
Nu nieko, sakiau savaitgali reiks uzsiimti ir bandysiu ruosti ka nors is kalakutienos file. Gal turite ka pasiulyti? g.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 01 26, 14:50)
per valnetino diena visu vyrai valgys sirdeles formos kiausiniene lotuliukas.gif

Ko tknepadarysi del mylimo zmogaus wub.gif
Atsakyti
kaip visada pilna skanumynu thumbup.gif
Mielai suraityciau vedaru gabaliuka ,jei zinoma dar liko blush2.gif Ir zinoma lasisos niekada neatsisakau thumbup.gif
Saunuoles visos 4u.gif
Atsakyti