Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

Koldunai labai skaniai atrodo....reiks pabandyt thumbup.gif
Atsakyti
man ir super koldunai atrodo
Atsakyti
Vaje scare.gif jau nauja tema ir jau tiek prirasyta blink.gif vat ka reiskia neturewti kompo namie per savaitgali mad.gif taip ir visai tamsuole gali pasijusti blush2.gif
Nu bet jus saunuoles mergaites, kiek cia skanumynu prigaminot thumbup.gif 4u.gif
O as negaliu savo patiekaliuku pafotkint, nes seimyna fotika kaime paliko verysad.gif o penktadieni tokia superine sonine kepiau, kad net MB pasiule kaip Oliveriui savo receptus krauti i knyga hihihi.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

na štai baigėsi mūsų balius, tai ši bei tą ir aš parodysiu smile.gif

vaisinis šašlykas: bananas, melionas, mandarinas ir vynuogė
user posted image

sumuštiniai: kepta duona, ant viršaus varškė su česnaku ir majonezu bei agurkėlis
user posted image

įdaryti kiaušiniai: į vidu dedu kiaušinio trynį su majonezu ir su paštetu bei ant viršaus kiaušinio pabarstau
user posted image

sumuštiniai: duona patepta lydytų sūriu, kumpis, sūris fermentinis bei alyvuogė
user posted image

pasinaudojusi čia rasta PUIKIA idėja, keptos orkaitėje bulvės su lūpėnom
user posted image

suktinukai bei žuvis (beveik nesimato, šalia) suktinukai: faršas iš kiaulėnos, kalakutėnos ir vištienos, su prieskoniais, česnakiuku, džiuvesėliais o įdaras: keptos - morkos, pievagrybiai, svogūnas, virtas kiaušinis bei žirneliai....žuvis: pangasijos filė pastovėjusi bent 2 val prieskonyse su česnakų, paskui mirkiau į kiaušinį bei miltus ir kepiau (uošvis galvojo, kad valgo strutiena biggrin.gif )
user posted image

na dar buvo želė, silkė pataluose bei balta mišrainė, tortai (ne mano) bet neužteko bateriju nufotkinti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Viliana @ 2009 01 26, 09:27)

šaunuolė
Atsakyti
Viliana saunuole 4u.gif

o cia musu studentiska vakariene smile.gif
desryte ir lasinukai pakepinti, salia svoguniukas...tada ant virsaus kiausiniai..prieskoniai, kai apkepa...ant virsaus suris
user posted image

o cia plovas kitaip - grikiai ismirkomi, tad keptuveje pakepiau kiaulienos kumpi, pupeles, prieskonius....svogunu ir i pabaiga sudejau i keptuve grikius ir dar su grietine patroskinau.

user posted image
Atsakyti
Viliana Kaip noreciau idarytu kiausiniu ir keptos duonikes sumustiniu essen.gif
Atsakyti

thumbup.gif thumbup.gif

QUOTE(Briliantas @ 2009 01 26, 09:56)
o cia plovas kitaip - grikiai ismirkomi, tad keptuveje pakepiau kiaulienos kumpi, pupeles, prieskonius....svogunu ir i pabaiga sudejau i keptuve grikius ir dar su grietine patroskinau.

aš panašiai darau, tik be pupelių smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Laba diena,
klausimas drugeliui dėl svogūnų apkepo: ar būtina jį valgyti šiltą, o gal galima ir šaltą?
Iš anksto dėkui už atsakymą.

Šaunuolės visos merginos, kurios ne tik gamina, bet ir suranda laiko nufotografuoti bei patalpinti čia savo receptukukus. 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes 4u.gif

Labai puikūs patiekaliukai 4u.gif

Puiki vakarienė thumbup.gif mes tokią kartais ir pietums valgom smile.gif
Atsakyti
dėkui merginos ax.gif šiandien valgysim, vakare, žemaičių blynus, aš kadangi dirbu tai gaminu tik vakarienės, na ir vaikui sriubyte kokia smile.gif įkelsiu ryt foto 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 01 26, 00:37)
Nu tikrai kad kolduniukai, kolduniuku kolduniukai thumbup.gif Taip ir norisi su sakute smeigt i ekrana lotuliukas.gif

Nezalok kompo hihihi.gif

QUOTE(Briliantas @ 2009 01 26, 06:51)
Koldunai labai skaniai atrodo....reiks pabandyt  thumbup.gif

QUOTE(deimapov @ 2009 01 26, 07:45)
man ir super koldunai atrodo

Aciu visoms uz pagyras, tikrai skanus buvo blush2.gif

MB jei butu uzmates, vakarienei butu prisistates hihihi.gif
Atsakyti