Koldunai labai skaniai atrodo....reiks pabandyt
man ir super koldunai atrodo
Vaje jau nauja tema ir jau tiek prirasyta vat ka reiskia neturewti kompo namie per savaitgali taip ir visai tamsuole gali pasijusti
Nu bet jus saunuoles mergaites, kiek cia skanumynu prigaminot
O as negaliu savo patiekaliuku pafotkint, nes seimyna fotika kaime paliko o penktadieni tokia superine sonine kepiau, kad net MB pasiule kaip Oliveriui savo receptus krauti i knyga
Nu bet jus saunuoles mergaites, kiek cia skanumynu prigaminot
O as negaliu savo patiekaliuku pafotkint, nes seimyna fotika kaime paliko o penktadieni tokia superine sonine kepiau, kad net MB pasiule kaip Oliveriui savo receptus krauti i knyga
Sveikutes
na štai baigėsi mūsų balius, tai ši bei tą ir aš parodysiu
vaisinis šašlykas: bananas, melionas, mandarinas ir vynuogė
sumuštiniai: kepta duona, ant viršaus varškė su česnaku ir majonezu bei agurkėlis
įdaryti kiaušiniai: į vidu dedu kiaušinio trynį su majonezu ir su paštetu bei ant viršaus kiaušinio pabarstau
sumuštiniai: duona patepta lydytų sūriu, kumpis, sūris fermentinis bei alyvuogė
pasinaudojusi čia rasta PUIKIA idėja, keptos orkaitėje bulvės su lūpėnom
suktinukai bei žuvis (beveik nesimato, šalia) suktinukai: faršas iš kiaulėnos, kalakutėnos ir vištienos, su prieskoniais, česnakiuku, džiuvesėliais o įdaras: keptos - morkos, pievagrybiai, svogūnas, virtas kiaušinis bei žirneliai....žuvis: pangasijos filė pastovėjusi bent 2 val prieskonyse su česnakų, paskui mirkiau į kiaušinį bei miltus ir kepiau (uošvis galvojo, kad valgo strutiena )
na dar buvo želė, silkė pataluose bei balta mišrainė, tortai (ne mano) bet neužteko bateriju nufotkinti
na štai baigėsi mūsų balius, tai ši bei tą ir aš parodysiu
vaisinis šašlykas: bananas, melionas, mandarinas ir vynuogė
sumuštiniai: kepta duona, ant viršaus varškė su česnaku ir majonezu bei agurkėlis
įdaryti kiaušiniai: į vidu dedu kiaušinio trynį su majonezu ir su paštetu bei ant viršaus kiaušinio pabarstau
sumuštiniai: duona patepta lydytų sūriu, kumpis, sūris fermentinis bei alyvuogė
pasinaudojusi čia rasta PUIKIA idėja, keptos orkaitėje bulvės su lūpėnom
suktinukai bei žuvis (beveik nesimato, šalia) suktinukai: faršas iš kiaulėnos, kalakutėnos ir vištienos, su prieskoniais, česnakiuku, džiuvesėliais o įdaras: keptos - morkos, pievagrybiai, svogūnas, virtas kiaušinis bei žirneliai....žuvis: pangasijos filė pastovėjusi bent 2 val prieskonyse su česnakų, paskui mirkiau į kiaušinį bei miltus ir kepiau (uošvis galvojo, kad valgo strutiena )
na dar buvo želė, silkė pataluose bei balta mišrainė, tortai (ne mano) bet neužteko bateriju nufotkinti
Viliana saunuole
o cia musu studentiska vakariene
desryte ir lasinukai pakepinti, salia svoguniukas...tada ant virsaus kiausiniai..prieskoniai, kai apkepa...ant virsaus suris
o cia plovas kitaip - grikiai ismirkomi, tad keptuveje pakepiau kiaulienos kumpi, pupeles, prieskonius....svogunu ir i pabaiga sudejau i keptuve grikius ir dar su grietine patroskinau.
desryte ir lasinukai pakepinti, salia svoguniukas...tada ant virsaus kiausiniai..prieskoniai, kai apkepa...ant virsaus suris
o cia plovas kitaip - grikiai ismirkomi, tad keptuveje pakepiau kiaulienos kumpi, pupeles, prieskonius....svogunu ir i pabaiga sudejau i keptuve grikius ir dar su grietine patroskinau.
Viliana Kaip noreciau idarytu kiausiniu ir keptos duonikes sumustiniu
QUOTE(Viliana @ 2009 01 26, 09:27)
Sveikutes
Labai puikūs patiekaliukai
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 26, 09:56)
Puiki vakarienė mes tokią kartais ir pietums valgom
dėkui merginos šiandien valgysim, vakare, žemaičių blynus, aš kadangi dirbu tai gaminu tik vakarienės, na ir vaikui sriubyte kokia įkelsiu ryt foto
QUOTE(Srove @ 2009 01 26, 00:37)
Nu tikrai kad kolduniukai, kolduniuku kolduniukai Taip ir norisi su sakute smeigt i ekrana
Nezalok kompo
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 26, 06:51)
Koldunai labai skaniai atrodo....reiks pabandyt
QUOTE(deimapov @ 2009 01 26, 07:45)
man ir super koldunai atrodo
Aciu visoms uz pagyras, tikrai skanus buvo
QUOTE(Briliantas @ 2009 01 26, 09:56)
MB jei butu uzmates, vakarienei butu prisistates