Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Srove @ 2009 02 06, 17:30)
O parseliai nufyrino fotke lotuliukas.gif .Mano ir fotke, mano ir antytes lotuliukas.gif

tai cia tipo pavoge tavo patiekala ir panaudojo kaip savo blink.gif blink.gif blink.gif
Atsakyti
Ajochaly kiek skanumynų blink.gif .Jau pašeto grožis...ir žuvytė essen.gif: .Dar nespėjau visų patiekalų apžiūrėt biggrin.gif .Tikiu,kad nuostabūs.

Mano kugelinskas blush2.gif (seniai jau fotkinau)

Bulvės žalios sutarkuotos,pakepinta dešrytė,spirgiukai,supilta į tarkius,užplikom su trupučiu pieno.Pamiršau kiaušą įdėt,bet ir be jo neblogai lotuliukas.gif .Druskos,pipirų pagal skonį ir kepam orkaitėj.

user posted image
Papildyta:
QUOTE(Srove @ 2009 02 06, 16:30)
O parseliai nufyrino fotke lotuliukas.gif .Mano ir fotke, mano ir antytes lotuliukas.gif

Paduot į teismą tuos niekadėjus ph34r.gif gun_smilie.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 06, 16:53)
tai cia tipo pavoge tavo patiekala ir panaudojo kaip savo  blink.gif  blink.gif  blink.gif

Niu taip bigsmile.gif Niekaip vandens zenklu nesusidedu doh.gif
Neryte-20 tema, 17psl. apie tuos kanklietus biggrin.gif
Bitulka-makaronai ten tokie maziukai paigi, labai skanus tikrai, einu pafotkinsiu, stai:
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 06, 16:04)
Niu taip bigsmile.gif Niekaip vandens zenklu nesusidedu doh.gif

Neryte-20 tema, 17psl. apie tuos kanklietus biggrin.gif

Bitulka-makaronai ten tokie maziukai paigi, labai skanus tikrai, einu pafotkinsiu, stai:

as irgi blush2.gif

dekui, lekiiu ziuret 4u.gif jau paziurejau thumbup.gif turbut buvau isiziurejus i slegtaini ir tas svogunines rozes, kad kotletu nepastebejau biggrin.gif

man irgi patinka tie ryziniai makaronai wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 06 vasario 2009 - 17:34
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 06, 15:53)
tai cia tipo pavoge tavo patiekala ir panaudojo kaip savo  blink.gif  blink.gif  blink.gif

mergos, baikit, nesdaskaitet jos posto ir uzsipuolet bigsmile.gif tongue.gif tai gi raso, cituoju : "Nu aš pasinaudojau idėja iš interneto", tada apraso kai ji dare, tada idejo kita posta kur darase: "Internete jos atrodo taip (cia buvo sroves nuotrauka)
Ten jas darė ir bulvių tešlos, panašios kaip žemaitiškus blynus, lipdė- bet man taio ten kaip išpjaustytos atrodo ir įdarė silke su troškintomis daržovėmis
straipsnis su receptu:
http://www.anonsas.l...19...cle/20003"

tai gi nieko ji nevoge, tik dare pagal sroves recepta, ikele saltini mirksiukas.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(indria @ 2009 02 06, 19:14)

tai gi nieko ji nevoge, tik dare pagal sroves recepta, ikele saltini mirksiukas.gif  tongue.gif

Kas ikele saltini biggrin.gif ? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 06, 18:17)
Kas ikele saltini biggrin.gif ? lotuliukas.gif

taigi yra nuoroda i uzkandziu puslapi kur tavo receptas bigsmile.gif tik as ji matau ar kaip cia suprast? bigsmile.gif
Atsakyti
taigi kalba apie tai, kad Srove nedejo savo nuotraukos i kita internetini puslapi ax.gif kad kazkas pasinaudojo jos nuotrauka ir receptu
Papildyta:
i sita psl. Srove nedejo nuotraukos, o kazkas pasinaudojo jos ideja
http://www.anonsas.l...2/article/20003

tiksliau ne kazkas, o Diana Doveikienė cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nerytė: 06 vasario 2009 - 18:21
QUOTE(indria @ 2009 02 06, 19:18)
taigi yra nuoroda i uzkandziu puslapi kur tavo receptas bigsmile.gif  tik as ji matau ar kaip cia suprast? bigsmile.gif

Kaip as suprantu, tai ji pasisavino Diana Doveikiene, ten taip juk yra parasyta po apacia mano fotkes, kad jos receptas ir ji jokio saltinio ten nenurodo rolleyes.gif , nu gal as ne taip ka suprantu bigsmile.gif Cia Ezerelis nurodo saltini, kad dare pagal internetini saltini, o ponia Diana kazkodel nenurodo jo, man isties negaila, bet negaliu kaip nepatinka, kai savinasi fotkes schmoll.gif .Nu ten tu receptu gali buti ivairiu, druskos daugiau idejai sauksciuka ir jau receptas kitas, sutinku, bet, kai fotkes kitu naudoja, kaip savas, tai visai nekaip atrodo man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Srove: 06 vasario 2009 - 18:32
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 06, 04:29)
aš kadangi esu didelė paštetų mėgėja, bet parduotuvėse vien su visokiom E ir neaišku iš ko pagaminta. tai nusprendžiau pasidaryti pati. gavosi tobulai. aišku, galima imporvizuoti su prieskoniais, bet man labai patiko.

lenkiu skrybele 4u.gif

..nu ir nuotykiai cia pas jus blink.gif

Briliantik, tavo kulsheliu mielai uzsrebciau.. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rootha @ 2009 02 04, 14:56)
siandien praktikavausi, kaip nustebinsiu MB valentino diena, o dariau taip prapjoviau desrele, israiciau sirdeles forma ir galiukus susmeigiau smeigtuku (kurio poto neisemiau) ir dejau i ikaitinta keptuve, apkepiau viena puse, tada apverciau ir ileidau puse kiausinio, pabarsciau prieskoniais dar kelias min pakepe ir vsio  thumbup.gif  siaip dariau dvi desreles taip, bet kita nekondicine gavosi, kai verciau man ji praplyso.... tad labai reiks atsargiai Valentino diena vartyt smile.gif

Cia aisku ne mano reikalas, bet kadangi seku temele beveik nuo pradzios tai cia ruta ne tavo ideja blush2.gif , galejai bent uzsiimint kad cia kitos SM ideja
Mano manymu taip negrazu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 06, 18:24)
....bet, kai fotkes kitu naudoja, kaip savas, tai  visai nekaip atrodo man.

drinks_cheers.gif sutinku, butu pikta ir man
Atsakyti