Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(Nerytė @ 2009 02 06, 12:07)
o as dar noreciau brilianta pagirti del nuotrauku kokybes, akivaidziai pagerejo nuotraukos thumbup.gif gal naujas fotikas? ax.gif

drinks_cheers.gif tikrai daug simpatiskiau atrodo maistas 4u.gif

zuvis tesloje
menke supjausciau gabaliukais, apibarsciau zuvies prieskoniais ir citrinos sultim.
tesla: 2 kiausiniai, kokios 4saujos miltu, druska, citrinpipiriai
narinau zuvies gabalelius i tesla ir kepiau ikaitintam aliejuj smile.gif ant zuvies- lydyto surelio juosteles, salia bulves fri ir salotos: kopustas, pomidoras, svogunas, majonezas, grietine, druska, pipirai smile.gif skanaus smile.gif 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 06, 14:07)

o as dar noreciau brilianta pagirti del nuotrauku kokybes, akivaidziai pagerejo nuotraukos thumbup.gif gal naujas fotikas? ax.gif

aciukas

taip, tik ne naujas, o istrauktas ne tik profesionaliam fotkinimui.... senaji pasidejau i spintele....nes jau pykau ant Jusu ir saves, kad bambat del fotkiu....tai nusprendziau ir maista fotkinti geru fotiku biggrin.gif

o tas pastetas tai geris bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(fsss~ @ 2009 02 06, 13:11)
gaila, bet pašteto liko tik tiek... bet gal geriau matosi "vidus".

matosi, niam niam bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 06, 13:27)

Nenoriu įžeisti, bet trečią kartą per temą koldūnai iš pakelio, nepaisant to, kad ir su įdomesniu padažiuku doh.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(svytejimas ezero dugne @ 2009 02 06, 01:39)

va cia tai thumbup.gif srove, puikiai padirbejai, mane tiesiog suzavejo abu patiekalai bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Na, jus visos ir saunuoles thumbup.gif 4u.gif tiek groziu ir skanestu thumbup.gif wub.gif 4u.gif
Atsakyti

user posted image

Ar teisingai suprantu, kad sonine liko beveik nesusimalus?
Atsakyti
QUOTE(egleegle @ 2009 02 06, 16:31)
Nenoriu įžeisti, bet trečią kartą per temą koldūnai iš pakelio, nepaisant to, kad ir su įdomesniu padažiuku  doh.gif  blush2.gif

patarimas praleisti tai kas neidomu.....smile.gif malonu, kad atidziai sekate tema...

vistienos kulseles - i verdanti vandeni sumeciau kelias vistienos kulseles, imeciau vistienos preiskoniu, vegetos, kai siek tiek pavire sumeciau morku ir svogunu...viska dar paviriau kokia 30 min ir pries pabaiga sumeciau petrazoliu...

(atsirpasau, kad vaizdelis dar puode, bet paskui galiu nespeti )

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 06, 14:00)

O parseliai nufyrino fotke lotuliukas.gif .Mano ir fotke, mano ir antytes lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Azazella @ 2009 02 06, 15:43)
Ar teisingai suprantu, kad sonine liko beveik nesusimalus?

kadangi šoninė buvo pjaustoma gana smulkiai, tai jos praktiškai pačiam paštete nesimatė. kažkiek susimalė, kažkiek buvo super smulkių gabaliukų. galima malti ilgiau, bus vienisesnė masė. šoninės nereik padaugint, bet ji suteikia puikų kvapą ir prieskonį. galima darant sumuštinius ant viršaus uždėti mažutėlį citrinos gabaliuką (super gurmanam norėjosi rūgštelės smile.gif ). bet su vynu man nieko netrūksta.
Atsakyti
QUOTE(Srove @ 2009 02 06, 15:30)
O parseliai nufyrino fotke lotuliukas.gif .Mano ir fotke, mano ir antytes lotuliukas.gif

unsure.gif blink.gif geras....
Atsakyti

As nemegstu pasteto, bet sitas man atrodo kaip labai skanus pyragas ir taaaaip uzsimaniau lotuliukas.gif
Atsakyti