Nu aš pasinaudojau idėja iš interneto, ir pabandžiaqu tokius padaryti (čia bulvės įdarytos faršu, apvirtos ir keptos orkaitėje):


galvos išpjautos ne iš tos pačios bulvės, o atskirai, ir pritvirtintos kaiščio principu, drožinėjau dar žalias, o viriau jau sukonstruotus paukščiukus.
Išsipjoviau galvytes ant tokių ilgų, storų kotų- kaiščių. Tada kūneliui ėmiau po atskirą bulvę, joje, toje vietoje kur bus galva kiaurai išskobiau skylę- tą padariau su tokiu sovietiniu pjaustytuvuku, kuris skirtas visokiomis spiralėmis išpjaustyti daržoves- tipo dekoratyviai- bet aš su juo patogiai padariau gražią apvalią, lygią skylę. Tada išskobiau kūnelyje duobutę įdarui. Į tą skylę, kuri skirta galvai tvirtinti, įspraudžiau galvytės "kaištį"- ir taip pritvirtinau galvą. Tada apviriau, ištraukusi apdžiovinau, aptepiau sviestu ir kariu, ar tai ciberžole, nepamenu, kad geltoni būtų ir spalva neatrodytų pajuodusi, kitais prieskoniais, druska. Įdariau žaliu faršu, į kurį dėjau paprikų pjaustytų kubeliais (bet į receptą neįeina, čia tik taip- kas kaip mėgsta faršą, tas taip ir susitaiso) , svogūnų, mėgstamų prieskonių. Dėdama faršą, į tą pačią duobutę dėjau sparnelius, išpjautus iš žalių bulvių (sparnelių neapviriau).
ir kepiau orkaiotėje, ant kepimo popieriaus.