As sian pirma karta cia uzsukau,tai tiek prirasiau receptuku,kad jauciu is virtuves neiseisiu Aciu jums
Bitulka-akiu neina atplesti
Briliantas-puse kg. miltu , vos ne kilas zuvies , pieno puslitris, kiausiniai, tai kokia iseiga gavosi , jerguteliau pas tave pavalganciu yra, tik spek suktis
Briliantas-puse kg. miltu , vos ne kilas zuvies , pieno puslitris, kiausiniai, tai kokia iseiga gavosi , jerguteliau pas tave pavalganciu yra, tik spek suktis
QUOTE(Viliana @ 2009 01 26, 10:27)
Norejau paklausti,o bulves reikia apvirti ar jos iskepa ir taip orkaiteje?
pyragai su kopustu idaru
kaip skanei atrodo tie batonelei Bitulka
kaip skanei atrodo tie batonelei Bitulka
QUOTE(Srove @ 2009 02 05, 21:04)
Bitulka-akiu neina atplesti
Briliantas-puse kg. miltu , vos ne kilas zuvies , pieno puslitris, kiausiniai, tai kokia iseiga gavosi , jerguteliau pas tave pavalganciu yra, tik spek suktis
Briliantas-puse kg. miltu , vos ne kilas zuvies , pieno puslitris, kiausiniai, tai kokia iseiga gavosi , jerguteliau pas tave pavalganciu yra, tik spek suktis
aciu..........yra 4 rimti, 1 prie rimtu...ir dar vienas kol kas pienu gyvas
wooow tokia siandien akim ispustom ziurinejau jusu sedevrus. as tik dabar atrandu jusu puslapi, kur tiek gerybiu...
vakarienei ruosiau vistienos kepeneles, tai pamaciau fotika netolie, ikvepta jusu nuotrauku, pamislinau, nufotografuosiu ir as. nieko blatno, labai paprasta
kepeneles apkepiau pries tai pavoliojusi jas miltuose. kepant vos vos pabarsciau druska. suverciau i troskintuva. paskum pakepinau morkas, svogunus ir cesnakiuko truputuka. suverciau ant kepeneliu ir troskinau. dar paprieskoniavau, mairuno privariau, kaip as sakau ir viskas. itariu, kad butu skanu ir grietines mesteleti, bet as nedejau - man aktualu ir kalorijos (o kam irgi aktualu, tai 100 g gavosi 195 kcal)
tiesa, kai as kepeneliu nemegeja, tai visas kepenis isrankiojau vyrui perdejau
vakarienei ruosiau vistienos kepeneles, tai pamaciau fotika netolie, ikvepta jusu nuotrauku, pamislinau, nufotografuosiu ir as. nieko blatno, labai paprasta
kepeneles apkepiau pries tai pavoliojusi jas miltuose. kepant vos vos pabarsciau druska. suverciau i troskintuva. paskum pakepinau morkas, svogunus ir cesnakiuko truputuka. suverciau ant kepeneliu ir troskinau. dar paprieskoniavau, mairuno privariau, kaip as sakau ir viskas. itariu, kad butu skanu ir grietines mesteleti, bet as nedejau - man aktualu ir kalorijos (o kam irgi aktualu, tai 100 g gavosi 195 kcal)
tiesa, kai as kepeneliu nemegeja, tai visas kepenis isrankiojau vyrui perdejau
Amerikietiski blynai (is SM temos apie blynus)
2 stiklines miltų
2 kiaušiniai
2 stiklines kefyro
1/4 stiklinės cukraus
2 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
puse stiklines aliejaus
druskos
Ssumaišom visus skystus produktus tarpusavyje, visus sausus produktus tarpusavyje. Veliau skystų ir neskystų produktų mišinius tarpusavyje. Ir palaukiam mazdaug 10-15min. Rr kepam keptuveje be aliejaus.
Labai skanus blynai,puruciai,minkstuciai,tiesa sakant skanesniu nesu valgius
2 stiklines miltų
2 kiaušiniai
2 stiklines kefyro
1/4 stiklinės cukraus
2 a.š. kepimo miltelių
1 a.š. sodos
puse stiklines aliejaus
druskos
Ssumaišom visus skystus produktus tarpusavyje, visus sausus produktus tarpusavyje. Veliau skystų ir neskystų produktų mišinius tarpusavyje. Ir palaukiam mazdaug 10-15min. Rr kepam keptuveje be aliejaus.
Labai skanus blynai,puruciai,minkstuciai,tiesa sakant skanesniu nesu valgius
QUOTE(Bitulka @ 2009 02 05, 14:36)
pyragai su kopustu idaru
Kokie gražūs pyragėliai
Pyragas su kopūstu Blynai irgi žavūs...
Naminiai Koldunai
reikes 0.5kg farso, ji isminkyti su priskoniukais. O teslai reikia 0.5kg miltu, stiklines vandens ziupsnelis druskos ir dvieju kiausiniu.
reikes 0.5kg farso, ji isminkyti su priskoniukais. O teslai reikia 0.5kg miltu, stiklines vandens ziupsnelis druskos ir dvieju kiausiniu.
Šį vakarą kepiau karpio kotletukus...
Išvalytą karpį atskirti nuo pagrindinio kaulo ir porą kartų permalti mėsmalėje. Kartu įmalti keletą skiltelių česnako, nedidelį svogūną. Į žuvytės faršą įmušti porą kiaušinių, įberti druskos, provanso žolelių, juodųjų pipirų. Šaukštu formuoti nedidelius kotletukus ir kepti keptuvėje. Salotoms - gaidelis: tarkuotos morkos, česnakas, majonezas. Skanaus, maniškė dama nelabai mėgsta karpį, bet su tokiais kotlečikais ją "apgaunu"
Išvalytą karpį atskirti nuo pagrindinio kaulo ir porą kartų permalti mėsmalėje. Kartu įmalti keletą skiltelių česnako, nedidelį svogūną. Į žuvytės faršą įmušti porą kiaušinių, įberti druskos, provanso žolelių, juodųjų pipirų. Šaukštu formuoti nedidelius kotletukus ir kepti keptuvėje. Salotoms - gaidelis: tarkuotos morkos, česnakas, majonezas. Skanaus, maniškė dama nelabai mėgsta karpį, bet su tokiais kotlečikais ją "apgaunu"
Labai skaniai slaunele atrodo