Pagaliau ir išdrysau kažką jums parodyt
Bulvės įdarytos faršureikės:
bulvių
faršo (kokio tik norit)
kiaušinio,
svogūno, česnako
prieskonių
sultinio
imam didesnes bulves, nuskutam, pjaunam pusiau ir su
šaukštu išskobiam vidurį.
į faršą dedam kiaušinį, druskos, pipirų, česnako, svogūno - kiekiai
pagal skonį. išminkytą mėsytę su tuo pačiu šaukstų dedam į bulves.
paruoštas bulvikes guldom į karščiui atsparų inda,
galima net keliais aukštais, užpilam norimu sultiniu
(aš naudojau vandenyje ištirpinta daržovių kubelį), užpilam tiek kad beveik apsemtų apatines bulvikes.
indą uždengiam ir dedam į įkaitintą orkaitę iki 180-200 laipsnių,
ir kepam(verdam) apie 30 min. patikrinam ar mėsytė
viduj iškepus, ir valgom
sakyčiau greita ir paprasta, ypač kai aš minkau faršą, o vyras skuta bulves
man gal tik daržovių trūko, tai galima į tarpus primesti kokių morkyčių,
šparaginių, kalafiorų ar brokolių, ar žirnelių - pagal skonį
nuotrauka tik žalių paruoštų įdėsiu, nes iškeptų nebefotkinau -
skubėjom valgyt, be to nežadėjau čia dėt