Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

[quote=Briliantas,2009 02 05, 11:51]
priespietukai:)
Labai graziai atrodo sriubyte mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=zvaigzdielaite,2009 02 05, 13:10]
[quote=Briliantas,2009 02 05, 11:51]
priespietukai:)
Labai graziai atrodo sriubyte mirksiukas.gif
[/quote]
aciu, bet mazas nevalge beveik, ta supykau ir paslepiau visus uzkandzius..isalgs ir pavalgys smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 05, 11:31)
aciu, bet mazas nevalge beveik, ta supykau ir paslepiau visus uzkandzius..isalgs ir pavalgys smile.gif

Ziauriai tu cia taip hihihi.gif
Atsakyti
Saunuole, isalks pats paprasys thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 02 05, 08:47)
Jucke, labai apetitnai atrodo!  rolleyes.gif  thumbup.gif
o čia mano Troškinukai puodynėse

Toks vaizdas kad mane specialia dabar erzint pradėjot su tais troškiniais moliniuose puoduose biggrin.gif jau kaip noriu, seiles tyste tysta, reik eit klaviatūrą valyt, bo pirštai jau slysta blush2.gif biggrin.gif
reiks artimiausiu metu eit ieškot pirkt tų molinukų, arba teks laukt kaziuko mugės ax.gif
jurguliux vaizdelis tiesiog superinis good.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 05, 11:58)
Toks vaizdas kad mane specialia dabar erzint pradėjot su tais troškiniais moliniuose puoduose biggrin.gif jau kaip noriu, seiles tyste tysta, reik eit klaviatūrą valyt, bo pirštai jau slysta blush2.gif  biggrin.gif
reiks artimiausiu metu eit ieškot pirkt tų molinukų, arba teks laukt kaziuko mugės  ax.gif
jurguliux vaizdelis tiesiog superinis good.gif

hihihi.gif nu ne specialiai aš ax.gif biggrin.gif
na mane truputuno biesino,kad apibėgo tie indeliai, bet kai pagalvojau, gi nuo jų pačių čia g.gif biggrin.gif o ir nuplaut nespėjau, nes labai norėjosi paragauti

aš turiu 4 mažiukus ir 1 didesne puodyne, labai mėgstu į ją šaltibarščius daryti thumbup.gif

nusipirk, nepasigailėsi mirksiukas.gif
Atsakyti
Dekui visoms uz komplimentus 4u.gif

jau kiek skaniu patiekalu - aguoneles kotletukai (kazkaip praleidus buvau recepta matyt, nzn is ko jie ten pagaminti blush2.gif ), sriubytes, cenakai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(aistew @ 2009 02 04, 17:07)
,PYRAGIUKAS-KUGELIUKAS,,

Labai puikus pyragiukas thumbup.gif MB kai pamatė, sako dar su žirniais, tai labai skanu, nors nesu tokio kepusi smile.gif

QUOTE(Nerytė @ 2009 02 04, 18:49)

Kaip viskas skanu 4u.gif labiausiai sriubytės norėčiau ax.gif

QUOTE(Jucke @ 2009 02 05, 08:21)

Kotletukai thumbup.gif

QUOTE(jurguliux @ 2009 02 05, 08:47)

Aš ir dažnai tuose puodeliuose darau, labai skaniai gaunasi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(jurguliux @ 2009 02 05, 12:03)

nusipirk, nepasigailėsi mirksiukas.gif

tik reik to gėrio rasti, o kai rasiu tai čiupsiu nesižvalgydama ir nemastydama, o tada jus erzinsiu lotuliukas.gif tongue.gif
Atsakyti
kad jau turiu siokiu tokiu nuotrauku (na kokybe ta nera tokia sauni kaip noretusi) tai imesiu ir savo patiekaliuku.

Proporciju nebus, nes cia vadinasi "taupymo programa" kai saldytuvas istusteja... ax.gif tad is saldiklio istraukti 4 ketvirciai ir siek tiek nudarineti. Odyte atitraukiau zemyn ir kiek imanoma nujausciau mesyte, didesne jos dali paprieskoniavau ir atidejau siandien dienai, o likusia mesyte sukapojau kartu su svoguniuku ir cesnakiuku, iberiau prieskoniu, siek tiek brinkintu ryziu, papjaustyto surio, viska ismaisiau ir idariau blauzdeles. Apkepiau keptuvej.
user posted image
Na o is likusios mesytes siandien gavosi troskinukas.
user posted image
Pakepiau svoguniuka, pasmulkinta mesyte, cesnakiuka. Tada sudejau saldytas darzoves "Ispaniskas patiekalas" ir dar pakepiau kelias minutes. Ipyliau siek tiek sultinuko (na kad butu is ko troskintis ir nesviltu) o veliau supyliau grietinele. Zinoma dar prieskoniuku: petrazoles lapeliu, krapu, kario, druskytes pagal skoni. Patirstinau sauksteliu miltu ir psio.
o cia varskes apkepaspagal Sonatina
user posted image
Atsakyti
Musų paprasti pietūs, bulviniai blynai.
user posted image
Sutarkuoju bulves, įdedu kiaušinį, pora šaukštų miltų, druskytės, visada dedu citrinos rūgšties, deja šį kartą neturėjau, todėl tokie papilkėję mano blynai verysad.gif Kepu blynus ir šalia šiek tiek rūkytų lašinukų. Tada į troškintuvą dedu ant dugno lašinukus, tada blynus, ant viršaus vėl lašinukus, patroškinu truputį. MB blynus valgo su lašinukais ir grietine, aš tik su grietine smile.gif
Atsakyti
Nu viskas, gana cia erzintis su savo skanumynais aggressive.gif dabar ir as pasierzinsiu yess.gif

pyragai su kopustu idaru
Tingejau daryti bulkutes, tai gavosi du pyragai mirksiukas.gif
Mieline tesla:
mieles, cukrus, pienas, sviestas, druska miltai. Nerasau kiek ko dejau, nes tiksliai nezinau schmoll.gif visada dedu viska is akies, nebent darau pagal nezinoma recepta, bet ir tai galiausiai gaunasi su improvizacija irnesakyk.gif uzminkiau tesla, pakildinau, padalinau pusiau ir dar viena"kleckiuka" pasilikau papuosimui. Iskociojau lakstus, dejau idara, suvyniojau ir uzspaudziau galus. dejau i skarda isklota kepimo popieriumi, dar pakildinau, virsu istepiau kiausinio plakiniu ir kepiau 180C karstyje kol graziai parusvejo.
Idarui: pakepinau smulkiai supjaustytus lasinukus ir kalakutiena,morkas ir svoguna. Kai viskas pakepe idejau raugintu kopustu, i pyliau druputi vandens ir patroskinau apie 20 min. uzdengus dangciu. Paskui nemiau dangti ir kepinau maisydama kol neliko skyscio.
Soriukas uz nuotrauku kokybe prasta, nes sunus su telefonu fotkino blush2.gif
Atsakyti