Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

QUOTE(S.N.A.S @ 2009 01 25, 17:47)
o kokios salotos šalio? kopūsto? pparastos ar kokios? nežinau, labai jau man jos seilę suvarvino... rolleyes.gif

paprastutes, bet man pacios skaniausios rolleyes.gif kopustas, agurkas, svogunas, grietine, majonezas, pipirai, druska 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 25, 17:10)
Pabandykit iskepti si varskes apkepa RECEPTAS Nu dar skanesnio neesu ragavus... toks purus purus...

visada darau pagal si recepta wub.gif Bet man asmeniskai kartais norisi to apkepo standesnio rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 25, 18:39)
visada darau pagal si recepta wub.gif Bet man asmeniskai kartais norisi to apkepo standesnio rolleyes.gif

Jis sustandeja, kai siek tiek pastovi orkaitej unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 25, 19:41)
Jis sustandeja, kai siek tiek pastovi orkaitej  unsure.gif

gali buti..niekad taip nebandziau. is karto suvalgom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(@zemuoge@ @ 2009 01 25, 18:42)
gali buti..niekad taip nebandziau. is karto suvalgom biggrin.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rugegele23 @ 2009 01 25, 17:10)
Pabandykit iskepti si varskes apkepa RECEPTAS Nu dar skanesnio neesu ragavus... toks purus purus...

ryt garuos ant musu stalo sis skanumelis 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano kolduniukai (tesla plikyta: miltai, druska, vanduo, keli saukstai aliejaus; idaras: farsas, svogunas, pipirai, vegeta)

user posted image

Kepti keptuveje su daug prieskoniu (druska, pipirai, picos prieskoniai, malta paprika, bazilikas) truputi cesnako ir pomidoru/majonezo padazo.
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 25, 15:40)
nezinau, gal cia as busiu nusvilpta dabar, bet man vedarai  schmoll.gif  nei skonio nei vaizdo nei is aprasymu neskaniai skamba..... cia nesupraskit blogai, ne tiesiogiai deimapov komentaras, man tiesios vedarai siaip nepatinka  ax.gif
o sirdeles tai super  thumbup.gif  turiu PC IKI kalendoriu, vasario menesi tokia nuotrauka didziule tu sirdeliu  wub.gif  taip man graziai atrode, tik buvo galvosukis kaip tas desreles israityti smile.gif reiks valentino dienos proga vyreli pamaloninti pusrytukais tokiais  blush2.gif

jau zinai ar ne? jei ne parasysiu wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 01 25, 22:55)
jau zinai ar ne? jei ne parasysiu wink.gif

pagal deimapov receptuka ax.gif tik kaip suprantu persmeigta ta desrele ir kepti, o sonai tada kaip apkepa? gal aliejaus daugiau reiktu? g.gif ot cia auciu kol nepabandysiu pati ir nezinosiu visu tu subtilybiu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ssiimmaa @ 2009 01 25, 22:21)
pagal deimapov receptuka  ax.gif  tik kaip suprantu persmeigta ta desrele ir kepti, o sonai tada kaip apkepa? gal aliejaus daugiau reiktu?  g.gif  ot cia auciu kol nepabandysiu pati ir nezinosiu visu tu subtilybiu  blush2.gif

apkepa, viskas puikiai gaunasi, aš kai kepu, uždengiu, kad karščio daugiau būtų, mes labai mėgstam thumbup.gif
Atsakyti
deimapov pasakiskai tikrai atrodo sirdeliu formos kiausinis su desrele. Kaip kazkuri minejo valnetino dienos pusryciai aiskus thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rimulia12: 25 sausio 2009 - 23:31
QUOTE(Masiania* @ 2009 01 25, 22:51)
Mano kolduniukai (tesla plikyta: miltai, druska, vanduo, keli saukstai aliejaus; idaras: farsas, svogunas, pipirai, vegeta)

Nu tikrai kad kolduniukai, kolduniuku kolduniukai thumbup.gif Taip ir norisi su sakute smeigt i ekrana lotuliukas.gif
Atsakyti