Įkraunama...
Įkraunama...

RECEPTAI SU NUOTRAUKOMIS

[quote=Adilaila,2009 02 04, 19:14]pasakiskai atrodo  wub.gif niam niam  blush2.gif
Papildyta:
Vištienos širdelės

Skanu širdelės, bet mano vyras nevalgo...
Įkeliu šiandienos lengvą vakarienę. "Mamos daržovių sriuba"
Pasūdytam vandeny išvirti pjaustytas (kiekis pagal poreikį) bulves, morkas, kopūstą, šparagines pupeles, žirnius. Galiausiai supilti pieno, pagardinti druska, jei reikia, užvirti. Skanaus. ax.gif
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo drugelis.: 04 vasario 2009 - 19:25
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 04, 19:21)

nuotrauka daryta tavo?? bigsmile.gif nerealiai apetitiskai atrodo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 03, 16:56)
Mes darom labai paprastucius:

Čenachai

kaip užsimaniau doh.gif , tik reik indukus nusipirkti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(lotute @ 2009 02 04, 19:37)
kaip užsimaniau  doh.gif , tik reik indukus nusipirkti bigsmile.gif

4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
O as bandau jusu patiekalus tongue.gif Siandien buvo Sroves netradiciniai kotletukai.Nu ka pasakysiu...tiesiog tirpsta burnoj wub.gif dar tokiu skaniu nesu valgius wub.gif Aciu uz receptuka 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 04, 19:26)
nuotrauka daryta tavo??  bigsmile.gif  nerealiai apetitiskai atrodo  thumbup.gif

Mano vyro daryta nuotrauka... pasistengė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 04, 20:11)
Mano vyro daryta nuotrauka... pasistengė  ax.gif

as kazkur skaiciau kad foto turi buti daryta geltonai-zalsvoje leksteje, tada maistas atrodo siltai ir apetitiskai blush2.gif super thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 04, 18:49)
tirsta grybu sriuba:

cepelinu bandeles

Nerealiai wub.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(JulieTa @ 2009 02 03, 18:08)

Fantastika wub.gif Aš irgi jau senokai nusižiūrėjusi šitą receptuką, bet vis neprisiruošiu išbandyti. Tačiau po tokių vaizdelių tikrai teks bigsmile.gif
O šeip visos šaunuolės, tokių skanumynų prigaminusios rolleyes.gif
drugelio ir Nerytės foto kaip visada tobulos 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiiva: 04 vasario 2009 - 20:55
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 04, 19:49)
user posted image

thumbup.gif Niaaaam, skanumėlis. bigsmile.gif
Atsakyti
Gal kas makaronciku mirksiukas.gif

user posted image

Apkepinau smulkiai supjaustytus svoguna, paprika, rukyta vista (dar kelios desreles po ranka pakliuvo), uzpyliau padaziuku (du pomidorus, puse paprikos, kelias cesnako skilteles, cili pipiriuka, druska bei truputi juodu pipiru sutriniau blendery - dar truputi zoleliu primeciau:baziliko, mairuno, zoliu misinuko picoms), truputi patroskinau ir isverciau ant makaroniuku blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(aguonele @ 2009 02 04, 19:58)
O as bandau jusu patiekalus  tongue.gif Siandien buvo Sroves netradiciniai kotletukai.Nu ka pasakysiu...tiesiog tirpsta burnoj  wub.gif dar tokiu skaniu nesu valgius  wub.gif Aciu uz receptuka  4u.gif
user posted image

cia tie su selenom ar is aviziniu dribsniu? g.gif nesvarbu, bet vistiek labai apetitnai atrodo 4u.gif
Atsakyti