[quote=Adilaila,2009 02 04, 19:14]pasakiskai atrodo niam niam
Papildyta:
Vištienos širdelės
Skanu širdelės, bet mano vyras nevalgo...
Įkeliu šiandienos lengvą vakarienę. "Mamos daržovių sriuba"
Pasūdytam vandeny išvirti pjaustytas (kiekis pagal poreikį) bulves, morkas, kopūstą, šparagines pupeles, žirnius. Galiausiai supilti pieno, pagardinti druska, jei reikia, užvirti. Skanaus.
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 04, 19:21)
nuotrauka daryta tavo?? nerealiai apetitiskai atrodo
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 03, 16:56)
kaip užsimaniau , tik reik indukus nusipirkti
O as bandau jusu patiekalus Siandien buvo Sroves netradiciniai kotletukai.Nu ka pasakysiu...tiesiog tirpsta burnoj dar tokiu skaniu nesu valgius Aciu uz receptuka
QUOTE(Adilaila @ 2009 02 04, 19:26)
nuotrauka daryta tavo?? nerealiai apetitiskai atrodo
Mano vyro daryta nuotrauka... pasistengė
QUOTE(drugelis. @ 2009 02 04, 20:11)
Mano vyro daryta nuotrauka... pasistengė
as kazkur skaiciau kad foto turi buti daryta geltonai-zalsvoje leksteje, tada maistas atrodo siltai ir apetitiskai super
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 04, 18:49)
tirsta grybu sriuba:
cepelinu bandeles
cepelinu bandeles
Nerealiai
QUOTE(JulieTa @ 2009 02 03, 18:08)
Fantastika Aš irgi jau senokai nusižiūrėjusi šitą receptuką, bet vis neprisiruošiu išbandyti. Tačiau po tokių vaizdelių tikrai teks
O šeip visos šaunuolės, tokių skanumynų prigaminusios
drugelio ir Nerytės foto kaip visada tobulos
QUOTE(Nerytė @ 2009 02 04, 19:49)
Niaaaam, skanumėlis.
Gal kas makaronciku
Apkepinau smulkiai supjaustytus svoguna, paprika, rukyta vista (dar kelios desreles po ranka pakliuvo), uzpyliau padaziuku (du pomidorus, puse paprikos, kelias cesnako skilteles, cili pipiriuka, druska bei truputi juodu pipiru sutriniau blendery - dar truputi zoleliu primeciau:baziliko, mairuno, zoliu misinuko picoms), truputi patroskinau ir isverciau ant makaroniuku
Apkepinau smulkiai supjaustytus svoguna, paprika, rukyta vista (dar kelios desreles po ranka pakliuvo), uzpyliau padaziuku (du pomidorus, puse paprikos, kelias cesnako skilteles, cili pipiriuka, druska bei truputi juodu pipiru sutriniau blendery - dar truputi zoleliu primeciau:baziliko, mairuno, zoliu misinuko picoms), truputi patroskinau ir isverciau ant makaroniuku
QUOTE(aguonele @ 2009 02 04, 19:58)
O as bandau jusu patiekalus Siandien buvo Sroves netradiciniai kotletukai.Nu ka pasakysiu...tiesiog tirpsta burnoj dar tokiu skaniu nesu valgius Aciu uz receptuka
cia tie su selenom ar is aviziniu dribsniu? nesvarbu, bet vistiek labai apetitnai atrodo