Mūsų pietūs.
Makaronus išverdam, šiek tiek apkepam, pilam Kėdainių naturalaus pomidorų padažo su daržovėmis, baziliko, pipirų, dar šiek tiek pakepam, sudedam į lėkštę ir pabarstom sūriu.
QUOTE(Baisa @ 2009 02 04, 13:31)
Mūsų pietūs.
Makaronus išverdam, šiek tiek apkepam, pilam Kėdainių naturalaus pomidorų padažo su daržovėmis, baziliko, pipirų, dar šiek tiek pakepam, sudedam į lėkštę ir pabarstom sūriu.
Makaronus išverdam, šiek tiek apkepam, pilam Kėdainių naturalaus pomidorų padažo su daržovėmis, baziliko, pipirų, dar šiek tiek pakepam, sudedam į lėkštę ir pabarstom sūriu.
o jau kaip skaniai atrodo
o jau kaip norėėėėėėėėėėėčiau
siandien praktikavausi, kaip nustebinsiu MB valentino diena, o dariau taip prapjoviau desrele, israiciau sirdeles forma ir galiukus susmeigiau smeigtuku (kurio poto neisemiau) ir dejau i ikaitinta keptuve, apkepiau viena puse, tada apverciau ir ileidau puse kiausinio, pabarsciau prieskoniais dar kelias min pakepe ir vsio siaip dariau dvi desreles taip, bet kita nekondicine gavosi, kai verciau man ji praplyso.... tad labai reiks atsargiai Valentino diena vartyt
QUOTE(rootha @ 2009 02 04, 13:56)
siandien praktikavausi, kaip nustebinsiu MB valentino diena,
Gera praktika
QUOTE(Masiania* @ 2009 02 04, 16:31)
Gera praktika
tik gal....leisk visa kiausa ir nevartyk...uzdenk dangciu ir ant silnpos ugnies palik kepti.....
pabandysiu ir as kuri ryta...manau, kad dar tiktu i ta vidu prdeti suriu, paprikos...ar svagunu.....o kazin gautusi...vienas kiausas i apacia, tada idaras kokis ir vel kiausas
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 04, 14:33)
tik gal....leisk visa kiausa ir nevartyk...uzdenk dangciu ir ant silnpos ugnies palik kepti.....
pabandysiu ir as kuri ryta...manau, kad dar tiktu i ta vidu prdeti suriu, paprikos...ar svagunu.....o kazin gautusi...vienas kiausas i apacia, tada idaras kokis ir vel kiausas
kad pabijojau visa kiausa det, man jis buvo labai didelis, poto galvojau, kad neiskeps, arba islys per krastus, jei butu mazesni tai buciau po visa dejus butinai pasirodyk poto, kas gausis kai tu pabandysi, smalsu man ar iskepa ten visas kiausas
QUOTE(Briliantas @ 2009 02 04, 07:43)
as irgi ka tik prikepiau aviziniu dribsniu blynuku - aviziniai dribsniai ismirkyti piene, selenos, du kiausiniai, prieskoniai ir daug cesnako........aciu uz ideja
tikrai labai skaniai atrodo..
reikes ir man pabandyti. ir aciu visoms mamytems uz receptukus ir nuotraukas, visos saunuoles
as kaip neturiu fantazijos, tai man cia yra is ko pasimokinti
Blyneliai su varške (kai tingisi kept lietinius su varškės įdaru )
Darom poskystę tešlą iš kiaušinio, varškės, pieno, miltų, po žiūpsnelį cukraus ir druskos. Kepam kaip įprastus blynus.
Darom poskystę tešlą iš kiaušinio, varškės, pieno, miltų, po žiūpsnelį cukraus ir druskos. Kepam kaip įprastus blynus.
QUOTE(Otava @ 2009 02 04, 12:02)
O kokia tesla Galetumet ir parasyti
As sia tema daznai skaitau, bet kas antram recepte pasigendu butent tiksliu proporciju. Parasymas sudejau miltus, kiausinius, piena man nieko nesako. O vat kiek tu miltu kiausu pieno???
As sia tema daznai skaitau, bet kas antram recepte pasigendu butent tiksliu proporciju. Parasymas sudejau miltus, kiausinius, piena man nieko nesako. O vat kiek tu miltu kiausu pieno???
Rašiau, kad bemielė sluoksniuota tešla (pirktinė).
Matyt dauguma daro iš akies ir po to parodo ką gamino. Aš iš temos pavadinimo buvau supratus, kad čia dedami receptai, kuriuos iš kažkur sužinojom (su tiksliom proporcijom) ir pačios išbandėm, nufotografuojam ir parodom,pakomentuojam. Bet pasiskaitinėjus keletą puslapių, visai kitaip atrodo tema.
Papildyta:
Man labai įstrigo kalafiorų užkepėlė ir visai skaniai atrodo tie avižiniai blyneliai, gal kada išsikepsiu.
QUOTE(rootha @ 2009 02 04, 14:44)
kad pabijojau visa kiausa det, man jis buvo labai didelis, poto galvojau, kad neiskeps, arba islys per krastus, jei butu mazesni tai buciau po visa dejus butinai pasirodyk poto, kas gausis kai tu pabandysi, smalsu man ar iskepa ten visas kiausas
iškepa visas, labai puikiai, nei išbėga, nei ką, aš pirmiausia apkepu vieną pusę, apverčių, tada įmušu kiaušinį ir uždengiu, ant silpnos ugnies kepa, kai jau baigia kept, apverčiu, kad vos paruduotų tas kiaušinis, ir į lėkštę ir smeigiu truputį kitaip, įpjaunu ne iki galo dešrytę, ir išverčiu į priešingą pusę, susismeigia palaidi galiukai išorėj, paskui ištraukiu smeigtuką
QUOTE(rootha @ 2009 02 04, 13:56)
siandien praktikavausi, kaip nustebinsiu MB valentino diena, o dariau taip prapjoviau desrele, israiciau sirdeles forma ir galiukus susmeigiau smeigtuku (kurio poto neisemiau) ir dejau i ikaitinta keptuve, apkepiau viena puse, tada apverciau ir ileidau puse kiausinio, pabarsciau prieskoniais dar kelias min pakepe ir vsio siaip dariau dvi desreles taip, bet kita nekondicine gavosi, kai verciau man ji praplyso.... tad labai reiks atsargiai Valentino diena vartyt
Nerealu Reikes isbandyti
QUOTE(LoJoo @ 2009 02 04, 15:32)
Blyneliai su varške (kai tingisi kept lietinius su varškės įdaru )
Man labiau patiko tas, kas salia blyneliu